فشن میره روز اول ... ولی فشن نمیره داخل میشه گوسفند پشم چیده (بلانسبت)![]()
اتفاقا وقتي كه پادگانشونو مشخص كردند ميگفت چند نفر تا دو سه روز فشن ميومدند نميدونم چرا بهشون گير نميدانند ولي ميدونم اگه ليسانس نبودند , اعدامشون ميكردند
ويراست شد
فشن میره روز اول ... ولی فشن نمیره داخل میشه گوسفند پشم چیده (بلانسبت)![]()
اتفاقا وقتي كه پادگانشونو مشخص كردند ميگفت چند نفر تا دو سه روز فشن ميومدند نميدونم چرا بهشون گير نميدانند ولي ميدونم اگه ليسانس نبودند , اعدامشون ميكردند
ويراست شد
Last edited by alphacino; 05-10-2010 at 00:05.
هر ارگانی فرق داره من خودم ستوان 2 هستم ولی رفیقم افتاده ناجا شده استوار 1
به به به وحید خان !
ها چیه خوشت اومد اومدی سربازی ما رو انداختی همین نزدیکی ها که روحیه بدی به ما :ی
در ضمن من می خوام ارشد هم بدم ارشد آزاد عمران !
اگه من اردیبهشت بخورم کنکور هم 25 اردیبهشته آیا من می تونم شرکت کنم آخه مرخصی اینجوری داریم مگه ؟ اونم مرخصی یه روزه ار این حرف ها !
Last edited by arash66_2m; 04-10-2010 at 22:32.
اوه ببخشيد من فكر كردم REGISTERED-USER منظورش ارتش بود.هر ارگانی فرق داره من خودم ستوان 2 هستم ولی رفیقم افتاده ناجا شده استوار 1
حتی اگه تو دوران آموزشی هم باشی بهت مرخصی میدن، مثلا فردا آزمون هست از امروز 4 بعد از ظهر بری تا پس فردا 5.5 صبح
سال پیش که همینکار رو کردن
من الان برگ سبز دارم ولی برای سال 90 هستش
من می خوام با پاسپورت از ایران خارج بشم و دیگه بر نگردم ولی می خوام ببینم پاسپورتی که بهم می دن چند وقت اعتبار داره
6 ماه میشه !؟
امروز برگ سفید اومد
لعنت به این زندگی کد 226 مازاد خوردم (تهرانی هستم)!
اگر کسی نکته ای ، ترفندی در مورد مازاد داره بگه .
بعد آخر سر نفهمدیم باید ساعت 6 صبح میدان سپاه باشیم یا 3 بعد از ظهر
شما غیبت که نداری؟
حقیقتش واسه شما یه نمه سخته، چون نه محصل هستی و نه واسه ادامه تحصیل میخوای بری.
البته تو این موقعیت هم میشه به بهانه زیارت پاشی بری، باید بری نظام وظیفه ببینی شرایطش چیه
15 تومان ازت میگیرن و پاست با پس بقیه فوقی نمیکنه، 5 ساله هست فقط روش مهر یه بار خروج دو ماهه میزنند، یعنی مزنند از اول خرداد تا مرداد برای مثال حق یه بار خروج دارد
چه دلی داری که میخوای بری و دیگه بر نگردی
سلام دوستان
من اول ابان اعزامم کد 123 که میشه سپاه نیشابور
البته هم کلاسیم تو دانشگاه هم با من افتاد ( عجب شانسی)
می خواستم بدونم:
من از اهواز قراره برم مشهد یعنی حدوده 2000 کیلومتره و دو روز راهه میخواستم بدونم میشه به اتوبوس ها اطمینان کرد؟ یعنی امکانات مثل کولر دارن یا از این بنز های داغونه؟ چون اگه با اتوبوس اذیت میشم با توجه به مسافت گفتم با قطار برم . حالا کسی راهش رو بلده یکم در این مورد راهنماییم کنین؟
راسته توسپاه نمیشه تیغ زد ؟ پس ما با ریش هامون چه کنیم؟ میشه یه فیلیپس ببرم با خودم یا به اونم گیر میدن؟ دوستانی که سپاه بودن با این مساله چه جور کنار اومدن؟
برای اصلاح سر حتما حتما باید با 4 زد یا میشه با یه شماره بیشتر زد؟ مثلا من تصمیم دارم اینجا با 20 بزنم برم میشه؟
گوشی موبایل رو چطور رد کنم داخل؟ خواهشا این رو کامل بگین؟
یا علی...
من در مورد چیزایی که میدونم توضیح میدم
اول اینکه شما تو سپاه همیشه باید ریش داشته باشی، ولی نه طلبانی، یه نمه ریش بزار واسه دل خوش حاجی ( برعکس ارتش که ما رو آسفالت کردن به خاطر یه روز تیغ نزدن)
دوم اینکه از من به تو نصیحت موها رو با 4 بزن اونجا فوق العاده راحتی، تو دوران آموزشی کلی ورزش و اینها دارین، وقت حمام هم نیست، به کلت یه آب میزنی میشوری تمیز میشه، فکر کن مو داشته باشی کلی عرق میکنی همش هم باید کلاه کلت باشه داغون میشی
بزن خندس، یادم نمیره اولین روز آموزشی موقع نماز 1700 نفر کچل یه جا دیدم کف کردم
در مورد گوشی موبایل، ببین بستگی به پادگان داره ولی روال کلی اینه که در هر صورت پیداش میکنند و بیچاره ات میکنند، بیکاری دنبال دردسر میگردی؟ تلفن عمومی هست دیگه نه میتونی راحت ببری تو، نه میتونی پیریز واسه شارژ پیدا کنی، تازه پیدا هم کنی کجا بزاری، نه میتونی حرف بزنی، آخرشم دژبان میفهمه علاوه بر اینکه گوشی رو میگیره میفرستت حفاظت اطلاعات، گوشیت هم دوربین دار باشه دیگه یه جاسوسی چیزی شدی خبر ندار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)