بچه ها فکر میکنم که همه با ترانه های این آلبوم ارتباط برقرار کردن و حالا میتونن راجبشون نظر منطقی ارایه کنند .
بیاید از این به بعد 12 ترانه آلبوم رو اولویت بندی کنیم به ترتیب بهترین تا ضعیفترین و البته دلیلش رو هم شرح دهیم تا حرفی توش باقی نمونه اینطوری هم تاپیک از حالت کسلی در آمده و هم به یه نتیجه خوب در انتها میرسیم .
منتها لطفا جن و دعوا نکنید و هر کس نظر خودش رو بدون توهین ارایه بده . ( زیادی سخنوری کردم معذرت میخوام ! )
این نظر منه : ( امتیاز هر ترانه از 100 نمره )
1- تو که نیستی 100 : آهنگسازی بسیار عالی از محسن چاوشی و همچنین تلفیق دو ساز پیانو و گیتار برقی که فوق العاده شده همچنین تنظیم آهاری تو این ترک بسیار بهتر بوده و فضاسازی راک هم بسیار جالبه و نهایتا شعر عمیق و بسیار زیبا و مفهومی اسلام ولی محمدی دیگه هیچ حرف و حدیثی باقی نگذاشته واقعا ترانه فوق العاده رمانتیک و زیباییه .
2- ناز 90 : همه چی خیلی خوب هست و ترانه بسیار زیبایی که تلفیقی از غم و شادی درش اندوخته شده ولی گله ای که دارم این است که محسن چاووشی تحریر خوبی به صداش نداده و اگر معمولی تر و ساده تر میخوند دیگه چیزی کم نداشت .
بهرحال من عاشق این ترک هستم !
3- دلتنگی 85 : یک موسیقی تلفیقی و یک سبک جالب تلفیقی ! و صدای بسیار عریان و زیبای چاووشی که کار رو بسیار تحسین برانگیز کرده ولی تنظیمش جا داشت . چون قسمتهای ریتمیک با قسمتهای آرام اصلا جور در نمیاد و یه جوری مکمل هم نیستد !
4- کجاست بگو 85 : تنظیم فوق العاده و تحریر عالی که چاوشی به صداش داده و همچنین آهنگ خوب ولی شعرش جای مانور بیشتری داشت ولی من این ترانه رو خیلی دوست دارم چون حرف دل آدمه !
5- هفته های تلخ من 80 : تنظیم متوسطی داره و همچنین از آهنگساز هم گله دارم چون برخی از اوقات اونقدر خواسته هنرش رو به رخ ما بکشه که صداش گمه و واضح و شفاف نیست کلا اگر خصوصا تنظیم بهتری داشت واقعا بی نقص بود ! اما به هر حال ترنس موفقی بود این ترک من که لذت بردم شما چطور ؟!
6- بغض 75 : آهنگ بسیار حرفه ای داره ولی باز هم مثل مورد قبلی صدای محسن در قسمتی که میگه : چه حالتی داره چشات نرگس بیمار چشات چشم تو خوابم میکنه مست و خرابم میکنه گمه درضمن تحریر صدای چاوشی تو ورژن قبلی نرگس بیمار که علی جعفری دزدیده بود ! خیلی بهتر بود ولی شعر بسیار بی نقص و عالی حسین صفا و همچنین تنظیم آهاری باعث شده به ترانه ی محبوب من تبدیل شده .
7- چرا 70 : من از آقای ارجینی اینجا گله مندم . چون این متن شعر اصلا خوب نیست و مفهوم جالبی به من القا نمیکنه ! یک شعری که عاشق به معشوقش ملتمسانه حرف میزند و ... چاوشی و این حرفا ؟ ولی صدای چاووشی و تنظیم قابل قبول آهاری باعث شده تا حدودی ضعف اشعار سبک این آهنگ کمرنگ شه !
8- یه شاخه نیلوفر 50 : واقعا تنظیم ضعیفی داشت - تحریر صدای چاووشی هم افتضاح بود ( با همه احترامی که براش قائلم ) شعر مسخره ای هم داشت و اگر یه شاخه نیلوفر تو آلبوم نبود شاید الان 100 درصد از این آلبوم راضی بودن چون ترک اول هم بود که دیگه فاجعه !
تبریک و قله خوشبختی و خاکستر و عصا 100 : حرف نداره من که لذت بردم و هیچ نقصی توش ندیدم !
و کلا به این آلبوم 90 میدم چون : از امیر ارجینی و حسین صفا انتظار بیشتری میرفت چون همش پای عشق و عاشقی در میونه و یک جور یکنواختی رو برای مخاطب به ارمغان میاره - صدای چاووشی مجموعا تحریر بهتری میتونست داشته باشه ولی کلا صدای منحصر به فرد و تکی داره واقعا بی نظیره ! و همچنین باید از چاووشی بخاطر آهنگهای قشنگی که ساخته بود تشکر کنم چون خیلی پیشرفت کرده . و تنظیم آهاری هم بد نبود چون سابقه کاریش کمه مطمئنا در آلبومهای دیگه جبران نقصهاش رو میکنه پیدا میکنه و همچنین اگه محسن تو آلبومهای بعدی یکی دو ترک شاد هم اجرا کنه که دیگه شاهکار میشه !
مجموعا عالی بود .... به امید پیشرفت روز افزون محسن چاووشی