باید همیشه به این تدبیر و کلید خندید و گریست....
باید همیشه به این تدبیر و کلید خندید و گریست....
یک روز میشه سربازی رو مدتش رو کم میکنند. حالا ببنید.
اینها همه نتیجه عکس میده
اصلا خبری از کار و استخدامی نیست باید بری دنبال کار ازاد
دیگه طرف نمیره 2 سال سربازی
با این کارها نه کمبود سرباز شما رفع میشه و نه ازدواج زیاد میشه
برید فکر اساسی به حال اقتصاد و وضعیت اجتماعی مملکت بکنید
این کارها فایده نداه
با سلام.
من آموزشی افتادم سازمان زندان ها کرج می خواستم ببینم اونجا چطوریه؟ کلاً راهنمایی کنید.
محل اعزام رو شهر خودمون نوشته یعنی من باید در تاریخ اعزامم برم به اون محل در شهر خودم؟بعد اونا منو میبرن کرج؟
ضمناً وظایف یه سرباز مثل من بعد دوره آموزشی چیه؟(بردن و آوردن زندانی ها و ... که نیست؟درسته؟)؟
با تشکر.
کاملا تایید میشه
1آبان اعزام هستید؟ دوستم بادیپلم کچویی کرج خدمت کرد که بعدش سرباز زندان شد و بردن و آوردن زندانیا به دادگستری و گهگاهی بیمارستان بود...(اطلاعات بیشترو میتونید از سرچ گوگل هم بگیرید)
بله.من فکر میکردم اونجا فقط دیپلمه می گیره.اما من رو هم پذیرفته!!1آبان اعزام هستید؟
این شهید کچویی کرج جای سختیه یا آسونه؟
چند درصد احتمال داره شهر خودت بیوفتی؟
با تشکر.
بله واقعا عجیبه...خودش تعریف میکرد که لیسانس به بالا شرایطشون خیلی با ما فرق میکردو بهتر بود ..احتمالا شهر خودتون می افتید..چون بیشتر همدوره ای هاش شهر خودشون افتادن (درکل نگران نباشید ملاک اصلی همونیه که خود فرد تو موقعیتش قرار میگیره و تجربه میکنه.منم دی اعزام میشم)
Last edited by sasan.69; 30-09-2014 at 16:13.
سلام به دوستان
من تو خبرها شنیدم که برا سربازای متاهل 3 ماه کسر در نظر گرفتن. این شامل منی که الان در حال خدمتم میشه یا ماله سال 94 ه فقط ؟! چجوریاست کلا ؟!
با این اوصاف احتمال زیاد من هم دیگه نمیرم. اصلا ارزش نداره. اگه همه جوونا با هم نرن اینا بع خودشون میان. اگه یکی سیلی زد تو گوشت هیچی نگفتی مطمین باش دومی و سومی رو هم میزنه
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)