تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2429 از 4428 اولاول ... 1429192923292379241924252426242724282429243024312432243324392479252929293429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,281 به 24,290 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من شبی حداقل 3 گیگ دانلود میکنم و اگه برسم تا 4.5 گیگ هم ممکنه . فکر کنم تا اخر 3 ماه حداقلش یه چیزی حدود 250 گیگ دانلود بشه ...

میخوام بدونم این روند رو ادامه بدم مشکلی از سوی پارس انلاین برام ایجاد نمیشه و ایا کسی سابقه اینجور دانلود کردن رو داشته ؟

منظورم اینه که محدودیت اعمال کنند ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه D E M O N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان من شبی حداقل 3 گیگ دانلود میکنم و اگه برسم تا 4.5 گیگ هم ممکنه . فکر کنم تا اخر 3 ماه حداقلش یه چیزی حدود 250 گیگ دانلود بشه ...

میخوام بدونم این روند رو ادامه بدم مشکلی از سوی پارس انلاین برام ایجاد نمیشه و ایا کسی سابقه اینجور دانلود کردن رو داشته ؟

منظورم اینه که محدودیت اعمال کنند ؟
    سلام

منم مثل شما هر شب کم کم 3 گیگ دانلود دارم

حدود 5 ماه هم میشه و هیچ مشکلی ایجاد نمیشه خیالت راحت

پارس مثل شاتل از این سیاست های کثیف و حروم خوری نداره

3. این کاربر از D E M O N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

منم مثل شما هر شب کم کم 3 گیگ دانلود دارم

حدود 5 ماه هم میشه و هیچ مشکلی ایجاد نمیشه خیالت راحت

پارس مثل شاتل از این سیاست های کثیف و حروم خوری نداره

پارس هم از این حروم خوری ها داره

من یادمه سال پیش چند مگی مونده بود اشتراک خطم کلا با روزاش تموم شه چون ادم کنجکاویم روز اخر بود و عمدا گذاشتم رو دانلود ببینم چی میشه , یه ویندوز رو خواستم دانلود کنم حدود 2.5 گیگ دانلود کرد بعدش قطع شد مودم رو خاموش کردم و پیغام تمدید اومد رو سیستم . چون امکان تمدید انلاین با کارت نداشتم , رفتم شرکت که تمدید کنم یارو اول اکانتم رو چک کرد گفت ترافیک منفی مصرف کردی و باید پولشو بدی !! و متاسفانه مجبور شدم اول پول اون ترافیک الکی رو بدم بعد تمدید کنم سرویس جدید رو

داره خودمونی میشه SomeOne.Like.You's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوست عزيزم اگه منظورت با منه تاريخ عضويتمو نگاه كن تعداد پست هامم نگاه كن بعد اين حرفو بزن اگه به فكر تعداد پست و درجه و اين چيزا بودم از همون 6سال پيش توي سايت تا الان بايد بالاي 20000 تا پست داشتم . من مايل نبودم 2صفحه فقط جواب اون دوستمون رو توي يكي در ميون پست بدم نميخواستم اون دوستمون هر سوالشو توي يك پست بپرسه به همين خاطر بايد تك تك جواب ميدادم چون ايشون تازه واردن و گمراه نشن وگرنه اگه همه ي سوالاتشون رو توي يه پست مينوشتن براي منم راحتتر بود . در ضمن چند سوالو من جواب دادم ايشون دوباره پرسيدن . خوبه آدم قبل از اينكه دهنشو باز كنه يكم فكر كنه بررسي كنه بعد بياد نظر بده . شما فقط دوست داري يه چيز گفته باشي . در ضمن نظر بنده بي ربط نيست فكر شما مشكل داره .
    مگه من شمارو مستقیم خطاب قرار دادم که شما منو مستقیم خطاب قرار میدی؟ !
    جمله خودتونو براتون تکرار میکنم : " خوبه آدم قبل از اينكه دهنشو باز كنه يكم فكر كنه بررسي كنه بعد بياد نظر بده "
    لازمه خودتون هم بهش عمل کنین!

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مگه من شمارو مستقیم خطاب قرار دادم که شما منو مستقیم خطاب قرار میدی؟ !
    جمله خودتونو براتون تکرار میکنم : " خوبه آدم قبل از اينكه دهنشو باز كنه يكم فكر كنه بررسي كنه بعد بياد نظر بده "
    لازمه خودتون هم بهش عمل کنین!
    اين حرفو نزني ديگه چي بگي .
    مستقيم يا غير مستقيم منظورت دقيقا من بودم خودتو به مظلوم نمايي نزن . كسي بايد به اين حرف عمل ميكنه كه از خودش مطمئن نيست .

7. این کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pars-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

این سرکوچه شما یه جعبه کوچیک هست که رو دیوار نصب شده یا یه صندوق 1*1.5متر آهنی که رو یه پایه بتنی نصب شده؟؟؟
    اگر منظور شما پست رو دیوار باشه که اونم فیبرنوری هست من به طور قطع میگم که در کل ایران ما هنوز در هیچ نقطه ای این قابلیت رو که پست رو دیوار هم فیبرنوری باشه رو نداریم و چون هزینه این کار خیلی بالاست و برای مخابرات نمیصرفه و انشاالله در آینده نزدیک این قابلیت بصورت بی سیم ارائه خواهد شد.اما اگر منظور شما اون جعبه بزرگ که رو زمین نصب میشه هست بله عرض کردم که البته 10% کشور فعلا این قابلیت رو دارن که کافو نوری دارن که باز اون هم هیچ مشکلی برای ارائه خدمات دیگر رو نداره.
    سلام . پارس آنلاین هم رو فیبر سرویس میده ولی فقط توی کل مازندران . مخابرات تهران این اجازه رو نمیده که شرکتهای خصوصی توی کافو های نوری تجهیزات یگذازندو سرویس بدهند.

9. این کاربر از pars-online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه شما بگید پارس انلاین چه زمانی قصد داره به شهر قم و قزوین 9مگ ارایه بده؟

11. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir000098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

تهران هم بگید کی 9 مگ ارائه میشه
    -----------------------------------------

حال مهدی
    جاستین چطوره؟

13. این کاربر از amir000098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام . پارس آنلاین هم رو فیبر سرویس میده ولی فقط توی کل مازندران . مخابرات تهران این اجازه رو نمیده که شرکتهای خصوصی توی کافو های نوری تجهیزات یگذازندو سرویس بدهند.
    دوست عزیز احتمال زیاد شما از کارکنان پارس آنلاین هستی و از اومدنت به تاپیک مربوطه ممنونم.اما بنده ساکن تبریزم و تو کل شهر فقط منطقه ولیعصر شهرمون کافوهای نوری داره و برام جای سواله که چطور شرکت شما میتونه تو اون منطقه هم سرویس بده؟

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جناب پارس آنلاین مشهد هم لطف میکنید بگید کی سرویس هاش رو 9 مگ میبسن
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •