شمام دلت خوشه ها اینا مشتری و کاربر اینترنت رو آدم حساب نمیکنن چه برسه به خاطر شکایت یه نفر بیان دکل بزنن یا تقویت کنن
اونایی هم که میگن شکایت کردیم و دکل زدن احتمال قوی منطقه شون تو طرح بوده اومدن دکل زدن
شمام دلت خوشه ها اینا مشتری و کاربر اینترنت رو آدم حساب نمیکنن چه برسه به خاطر شکایت یه نفر بیان دکل بزنن یا تقویت کنن
اونایی هم که میگن شکایت کردیم و دکل زدن احتمال قوی منطقه شون تو طرح بوده اومدن دکل زدن
یعنی مرده شور ایرانسل و این خدماتشو ببرن،تو منطقه ما بجا اینکه ۴g بیاره اومده td lte اورده تجهیزاتشو نصب کرده،ینی اینقد حرص پول میزنن اینا؟؟؟این تری جی خودشو بکشه میشه 20مگابیت،اصلا راضینیستم
سلام
من تو 195 شکایت نکردم چون اونا میگن مهم دیتاست که تو محل دارین کاری به سرعت و اینا ندارن حتی خود ایرانسلم تعهدی رو سرعت نداره فقط پوشش باشه تو فضای باز همین.
دیشب فکر کردم سیم کارت سوخته اما با 3تا گوشی و سه تا خط قطع بود.
حالا کاری که من کردم این بود که هم به ایرانسل زنگ زدم هم از نرم افزار ایرانسل من مشکل محلمون گفتم که سرعت و پوشش پایینه طرف گفت قبل از شما کسای دیگم گفتن یعنی شما هم به بچه محلتون بگید اونام پیگیری کنن امروزم کاملا ناامید بودم تا اینکه یه چرخی تو خونه زدم وسط یکی از اتاق ها زیر لوستر قوی شد!!! چون این مورد خودمون باید پیدا کنیم یکی تو توالت قویتر سیگنال داره یکی پشت بام ..... شانسی دیگه . شایدم بقول دوستمون توی طرح بوده محلمون بهتر شده. اینم بگم هنوز پلاس نشده و این فرکانسم تو اتاقم نیست فقط 1800 هست یعنی باید مودم بگیرم بزارم وسط اتاق زیر لوستر رو چهارپایه کابل لن بکشم تو اتاق خودم از 2600 استفاده کنم که دانلود بالاتر اما اپلود پایینتر داره.
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
واقعا میخوای اینکارو بکنی؟خدا بگم چیکارت کنه ایرانسل
![]()
ببخشید دوستان من یک مودم 4G دارم مال خود ایرانسل ولی USB میخوام بصورت بیسیم پخش کنم اینترنت از
روتر یا اکسس پوینت بیسیم چیزی هست ارزون باشه بتونه با وصل کردن مودم بهش این کارور کنم
راستين بازار رو يه چك كن اونجا روتر هست چند مدل كه سازگار هستند با مودم شما
بدون آنتن یاگی
![]()
سلام ،من خودم روتر tp link mr3220 دارم،سرعتو کم میکنه اما غیر این ارزون گزینه ای نیست،قیمتش ۸۵از بازار بیرون خریدم،برا یوتیوب رفتن خوبه مشکلی ایجاد نمیکنه اما برا دانلود سرعت کمتر خود مودم usb هست
تو خونه بدون آنتن...مودم اصلاً وصل نمیشه.....به این BTS...اگه هم وصل بشه...اصلاً آنتن نداره
با گوشی هم که وصل میشم....آنتن صفره. RSRP هم بالای -120 میره.
بابا، دوپینگی
شما پوشش ـتون خوبه.....اینجا حتی پوشش 2G درست حسابی نداریم...چه برسه به 4G ـش
یعنی چاره ای جزء داشتن آنتن نیستش.
فعلا که مودمشو ندارم چهار پایه اینا که شوخی بود منظور اینه هرجا خوب بود باید اجبارا استفاده کنیم یکی از دوستان که میگفت زیر هود اشپزخونه خوب بوده!
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)