تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2428 از 2605 اولاول ... 14281928232823782418242424252426242724282429243024312432243824782528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,271 به 24,280 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مودم دی لینک هم برادکام هس؟ایسوس چطور؟
    مدل با مدل فرق داره باید سرچ کنی ببینی اون مدل چیپش چی هست ...
    الان مثلا:
    zyxel VMG1312-B برادکام هست ولی VMG1312-T برادکام نیست ....
    شما میدونید در کدام مراکز مخابراتی تهران فیبرنوری پیاده سازی شده؟ سایت یا منبع معتبر دارید یا فقط باید برم حضوری بپرسم؟
    حضوری برو پیش رئیس مرکز ...

2. این کاربر از crash00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این جدولی که تو سایت مخابرات هست.برایvdsl
    از ماهی ۱۲۵۰۰ هست تا ماهی ۱۶۰ هزار تومان.
    اگه میخواهن از ردیف ۱ تا آخر به همه حداکثر سرعتی که میشه رو بدن حالا مثلا ۵۰ مگابیت رو پس فقط تفاوت میمونه به اینکه هر کسی چقدر حجم در ماه نیاز داره و سرعت هر کدام رو انتخاب بکنه یکسان هست. که خوب تکلیف مشخص میشه. این رو باید به صورت واضح بیان کنند.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk
    گفتم این دو تا پستم رو اصلاح کنم. بنده بر اساس جدول تعرفه های vdsl که توی سایت مخابرات بود و اینجا هم گذاشتن این دو تا پست رو که با قرمز مشخص کردم ارسال کردم که بعد بر اساس توضیحات دیگر دوستان متوجه شدم که اشتباه هست. بر اساس توضیحات که دوستان دیگه دادن و با رنگ سبز مشخص کردم هر کسی vdsl بگیره اگه خطش کشش داشته باشه up to 40 میشه سرعتش حالا چرا مخابرات توی جدول تعرفه هاش این نکته رو توضیح نداده و ما و احتمالا کسایی مثل من رو که اطلاعات کافی ندارن رو به اشتباه انداخته نمی دونم.

داداش جواب سوال رو این دوست باهوشمون داد فقط سقف سرعت چهار برابر میشه فرقی به حال کسایی که کمتر از 110 هزار تومن پول میدن نداره تازه 110 تومنش هم که توی این جدول که گذاشتی از 20 مگ سرعت شروع میشه. عجب کار خفنی کردن لامصب ها...
    نه نه نه داداش من هم مثل تو فکر می کردم می خوان به همه حال بدن. نه اصلا اینطور نیست فقط کسی که بسته 160 تومنی رو بگیره سرعتش میشه 50 مگ بقیه کمتر هست اونهایی هم که بسته زیر 110 تومنی می گرفتن همون 16 مگ هست.
    فقط این قضیه سقف سرعت نیست! شما به خودت که میتونی ۱۶ مگ رو بگیری نگاه نکن
    خیلی ها هستند به علت فاصله زیاد حتی ۸ مگ هم نمیتونند بگیرن
    این ۴ برابر که میگن بیشتر برای این قضیه هست
    یعنی میانگیت سرعت adsl حدودا ۴ برابر میشه
    یعنی خیلیا هستند برای ۱۶ مگ پول میدن و حجم بیشتری میخوان اما سرعتش ماکسیم ۵-۶ مگ بسته میشه! اینا با این قضیه حداقل یا همون پول سرعت کامل رو میگیرن ا

این افراد تعدادشون کم نیست!
    کلا این قضیه ۴ برابر به طور میانگین گفته میشه!
    یه چیز دیگه هم اینکه فعلا! اونایی که vdsl دارن تا اونجایی که من دیدم سرعت رو براشون باز میزارن یعنی حتی ۱۶ هم بگیرن بازه براشون ُ بیشتر مسأله حجم هست
    به طور کلی وضع میانگین سرعت کشور بهبود زیادی پیدا میکنه اگه انجام بدن! و میگن هم اون تعداد ۸۵۰ هزار پورت رو تا آخر اردیبهشهت تهران تموم میکنند که اگه بشه یعنی اکثرا باید vdsl بشند!
    من خودم هم adsl مخابرات دارم ۱۶ مگ گه سرویس خوبی هست اصلا قطعی وصلی نداره سرعتشم منطقه ما کاملا ثابت هست فقط حجم ۱۷۵ گیگ برای من خیللی کمه واسه این بدرد نمیخوره! واسه همین زیتل گرفتم که اونم اوایل خوب بود الان سرعتش عین همین ۱۶ مگ هست فقط باز خوبیش اینه نامحدود هست!
    اگه برام vdsl بشه با توجه به اینکه سرعت adsl من خوب هست اینم احتمالا خوب باشه و ۵۰۰ گیگ هم برام کافیه
    بله پاسخ شما مثبت هست. همین حجم با همین قیمت اگر vdsl بگیرید با سرعت حدود چهار برابر بهتون میدن. من هشتاد گیگ ماهانه رو چهل تومن دارم میدم این جزو طرح کمپین ماندگار بود که یکساله گرفتم و حالا با vdsl خطم رو روی 32مگ بستن (بسته به کشش خط تا چهل میبندند) اپلود هم 12 مگ بسته شده. مودم خودشون utel301 که ارزونترین مدل بازار هم هست من استفاده نکردم اما توی دیجی کالا نظرات کاربران رو که خوندم از خریدش پشیمون شدم مدل جدیدتر یوتل که 304 هست ظاهرا خیلی بهتره اما خوب قیمتش هم بالا میره که بر این اساس من همون 9970 tp-link رو گرفتم که قیمتش خبلی تفاوتی با 304 نداشت و برند مطمئن تری هم هست
    داداش اینجوری نیست که همون سرعت 16 رو رو بهت بدن که. Vdsl اساسا سیستمش جداست یعنی توی مخابرات پورت vdsl از adsl جدا هست ایجوری نیست که شما که adsl داری فقط مودم vdsl بخری و بزنی به برق مخابرات باید خطت رو به پورت vdsl رانژه کنه. اینی که دوستان بحث کیفیت پایین خط رو میون کشیدن بله اگه از مرکز مخابراتی خیلی دور باشید قابل ارایه نیست چون باوجودیکه پورت خالی vdsl تو مرکز ما وجود داشت اولین چیزی که ازم پرسید آدرس بود و گفت فاصله تون تا مرکز حدودا چقدر هست (پرسید زیر 800 متر هست؟). پس بشرطی که خططتون کیفیت داشته باشه بهتون میدن و در اون صورت حتما سرعت چند برابر میشه. من adsl 16 مگ که داشتم تو دانلود منیجر حدود 1/4 مگ سرعت دانلود داشتم. حالا که vdsl گرفتم سرعت دانلود حدود 3/5 مگ ثابت هست. البته سرعت آپلود که خیلی خیلی بهتر میشه چون در adsl روی یک مگ بود که الان برای من 12 مگ هست.
    کمپین ماندگار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نکته اینجاست که مودم ASDL دارم.

باید مودم VDSL نهیه کنم یاهمونADSL کافیه؟ چطور بفهمم کدوم سرویس VDSL هست و کدوم سرویس ADSL هست؟
    VDSL بخر که چند سال بعد دوباره نیاز به تعویض مودم نباشه تا چند ماه دیگه مردم شروع می کنند مودم های Adsl رو فروختن و قیمت میاد پایین دقیقا مثل مودم های بدون wiFI

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نکته اینجاست که مودم ASDL دارم.

باید مودم VDSL نهیه کنم یاهمونADSL کافیه؟ چطور بفهمم کدوم سرویس VDSL هست و کدوم سرویس ADSL هست؟
    یه چند روز به نظر من صبر کن بقیه نتایجش رو می گند

6. این کاربر از ruslan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

چرا یکی از دوستان گفته مودم ۳۰۴ بگیرین یه روتر هم بگیرین؟ مگه اینا مودم روتر نیستن؟
    Last edited by jabi7joon; 11-04-2020 at 15:57.

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

چرا یکی از دوستان گفته مودم ۳۰۴ بگیرین یه روتر هم بگیرین؟ مگه اینا مودم روتر نیستن؟
    هیچ اجباری نیست که روتر بگیرین یوتل v304f مودم-روتر هست اگه امکانات بیشتر خواستین باید یک روتر بیشرفته بخرین... بازم میگم خرید روتر جداگونه اختیاریه ..

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

هیچ اجباری نیست که روتر بگیرین یوتل v304f مودم-روتر هست اگه امکانات بیشتر خواستین باید یک روتر بیشرفته بخرین... بازم میگم خرید روتر جداگونه اختیاریه ..
    سلام خسته نباشید
    امکانش هست شما یا سایر دوستان توضیح بِدن مودم روتر ۳۰۴ چه نقطه ضعفی داره که نیاز به روتر جداگانه هست ؟ (سرعت یا حجم جابجایی فایل تو شبکه یا ...)
    چه امکانات پیشرفته داری میخواد بده ؟
    ممنون میشم توضیح بدید .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    امکانش هست شما یا سایر دوستان توضیح بِدن مودم روتر ۳۰۴ چه نقطه ضعفی داره که نیاز به روتر جداگانه هست ؟ (سرعت یا حجم جابجایی فایل تو شبکه یا ...)
    چه امکانات پیشرفته داری میخواد بده ؟
    ممنون میشم توضیح بدید .
    سلام.مثلا اگه میخوای از استاندارد ac استفاده کنید که دو فرکانس رو ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز رو ساپورت کنه این مدل نمیتونه. و فقط ۲.۴ رو داره و استاندارد n.
    حالا شما بزارvdsl بیاد تا اون موقع کلی مودم میتونید انتخاب کنید. اینا قصه آزادداره تهران شمال رو برای vdsl پیاده میکنند.....

11. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

محاسبه حجم مصرفی کاربرها رو باید نظارت کنن بعضی شرکت ها از جمله مخابرات با یه فرمول ناشناخته که ظاهرا مدت زمان اتصال رو هم شامل میشه حجم مصرفی کاربر رو محاسبه میکنند منی که همیشه 5 گیگ برای مصرف یک ماهم کافی بود 15 گیگ کفاف وبگردی های معمولم رو نده

تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

فرق دو تا مودم vdsl یوتل چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •