مدل با مدل فرق داره باید سرچ کنی ببینی اون مدل چیپش چی هست ...
الان مثلا:
zyxel VMG1312-B برادکام هست ولی VMG1312-T برادکام نیست ....
حضوری برو پیش رئیس مرکز ...
مدل با مدل فرق داره باید سرچ کنی ببینی اون مدل چیپش چی هست ...
الان مثلا:
zyxel VMG1312-B برادکام هست ولی VMG1312-T برادکام نیست ....
حضوری برو پیش رئیس مرکز ...
گفتم این دو تا پستم رو اصلاح کنم. بنده بر اساس جدول تعرفه های vdsl که توی سایت مخابرات بود و اینجا هم گذاشتن این دو تا پست رو که با قرمز مشخص کردم ارسال کردم که بعد بر اساس توضیحات دیگر دوستان متوجه شدم که اشتباه هست. بر اساس توضیحات که دوستان دیگه دادن و با رنگ سبز مشخص کردم هر کسی vdsl بگیره اگه خطش کشش داشته باشه up to 40 میشه سرعتش حالا چرا مخابرات توی جدول تعرفه هاش این نکته رو توضیح نداده و ما و احتمالا کسایی مثل من رو که اطلاعات کافی ندارن رو به اشتباه انداخته نمی دونم.
VDSL بخر که چند سال بعد دوباره نیاز به تعویض مودم نباشه تا چند ماه دیگه مردم شروع می کنند مودم های Adsl رو فروختن و قیمت میاد پایین دقیقا مثل مودم های بدون wiFI
یه چند روز به نظر من صبر کن بقیه نتایجش رو می گند
چرا یکی از دوستان گفته مودم ۳۰۴ بگیرین یه روتر هم بگیرین؟ مگه اینا مودم روتر نیستن؟
Last edited by jabi7joon; 11-04-2020 at 15:57.
هیچ اجباری نیست که روتر بگیرین یوتل v304f مودم-روتر هست اگه امکانات بیشتر خواستین باید یک روتر بیشرفته بخرین... بازم میگم خرید روتر جداگونه اختیاریه ..
سلام خسته نباشید
امکانش هست شما یا سایر دوستان توضیح بِدن مودم روتر ۳۰۴ چه نقطه ضعفی داره که نیاز به روتر جداگانه هست ؟ (سرعت یا حجم جابجایی فایل تو شبکه یا ...)
چه امکانات پیشرفته داری میخواد بده ؟
ممنون میشم توضیح بدید .
سلام.مثلا اگه میخوای از استاندارد ac استفاده کنید که دو فرکانس رو ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز رو ساپورت کنه این مدل نمیتونه. و فقط ۲.۴ رو داره و استاندارد n.
حالا شما بزارvdsl بیاد تا اون موقع کلی مودم میتونید انتخاب کنید. اینا قصه آزادداره تهران شمال رو برای vdsl پیاده میکنند.....
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
محاسبه حجم مصرفی کاربرها رو باید نظارت کنن بعضی شرکت ها از جمله مخابرات با یه فرمول ناشناخته که ظاهرا مدت زمان اتصال رو هم شامل میشه حجم مصرفی کاربر رو محاسبه میکنند منی که همیشه 5 گیگ برای مصرف یک ماهم کافی بود 15 گیگ کفاف وبگردی های معمولم رو نده
فرق دو تا مودم vdsl یوتل چیه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)