دوستان رسما بدبخت شدیم ... هر کی میخواد زودتر بره تا 30 ماه نشده![]()
دوستان رسما بدبخت شدیم ... هر کی میخواد زودتر بره تا 30 ماه نشده![]()
دوستان من یه سوال دارم ممنون میشم کسی اگه میدونه جواب بده الان این قانون 24 ماه برای من اگه دفترچمو آبان ماه امسال پست کنم اجرا میشه ؟ منظورم اینه ملاک تاریخ اعزام هستش یا تاریخ ثبت درخواست و ارسال دفترچه از طریق پست و گرفتن برگ سبز ؟ چون ممکنه الان دفترچه رو پست کنم اعزام رو بزنن تو 94؟
ای بابا آخه چه وضعشه!!! یعنی طرف 8تا بچه بیاره معافه؟؟؟ اتفاقا افزایش خدمت باعث کاهش و تاخیر ازدواج میشه
سلام به همگی
بلاخره امروز رفتم نظام وظیفه کدم رو گرفتم افتادم پایگاه شهید خضرایی تهران
میخواستم ببینم چه جور جایی هستش ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .![]()
سوال خوبیه ... منم رفتم پلیس -10 درخواستم رو ثبت کرد تاریخ پیشنهادی هم ازم پرسید ولی الان دارم روند معاینات رو طی میکنم تا برسه به کمیسیون ! یعنی تاریخ اعزام هنوز معلوم نیست ... ملاک تاریخ اعزام هستش یا تاریخ ثبت درخواست
اقا اینا دیگه مسخرشو درآوردن
میگم نمیشه بریم جلوی نظام وظیفه اعتصاب کنیم .
هر چی به ما میرسه گندش بالا میاد
زمانی که ما ترم اخر کاردانی بودیم . قانون اومد که دیگه کسری ایثارگری حداکثر 9 ماه![]()
بعد که ما کاردانی رو تموم کردیم قانون اومد که خدمت شده 21 ماه![]()
حالا که ما ترم اخر کارشناسی هستیم قانون اومد که خدمت شده 24 ماه
اخرش هم میترسم موقع اعزام ما که شد جنگی چیزی بشه والا!!![]()
Last edited by white boy; 30-09-2014 at 14:21.
اگه جوانای بی غیرت از این عرضه ها داشتن حالا یا خدمت لغو شده بود یا بابت هرماه خدمت(نه خفت)ماهی1.5-2 میلیون تومن میگرفتن(نه صدقه ماهی 50 تومن!!!!)!!!شما خیلی دل خجسته ای داری!!!!وقتی یکی میاد میگه تا30 نشده بریم!!!دیگه تا ته اش را بخون
سلام دوستان من متاهل هستم و ضمن خدمت هم هستم الان این سه ماه شامل منم میشه؟
این تلفن نظام وظیفه هم که جواب نمیده اصلا!
والا به خدا خودشون باعث مشکلات موجود شدن حالا میخوان عوضش رو سر سرباز بدبخت دربیارن .
اقا یکی میخواد به اینا بگه : شمایی که تا دیروز شعارتون ((فرزند کمتر زندگی بهتر بود)) چه طور شد یه هو صبح که بیدار شدید احساس کمبود جمعیت کردید .!!![]()
اخه با وضع موجود چه کسی دل و جرات ازدواج داره ؟ یه جوون بدبخت باید چند سال کار کنه تا بتونه یه خونه نقلی بخره ( تازه اگه کار داشته باشه)
واقعا بعضی وقت ها باید به تدبیر مسئولین نشست ! و خندید !![]()
Last edited by white boy; 30-09-2014 at 15:37.
کدون تدبیر برادر کشور ما الان یه 30 سالی هستش که وله،هر روز برا خودشون یه قانونی تصویب میکنن،یعنی کاری میکنن که جوونا قید سربازی رو بزنن![]()
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)