تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2428 از 4428 اولاول ... 1428192823282378241824242425242624272428242924302431243224382478252829283428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,271 به 24,280 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بازم مرسی
    مشکل اصلی من الآن با مرکز مخابراتیه
    توی مرکزی که میخوام اقدام کنم گویا فیبر وجود داره،چند روز پیش کارشناس فروش پارس آنلاین گفت وقتی برای قطع کردن نت مخابرات به منطقه مخابراتی میری،بگو میخوام از جای دیگه بگیرم که خططو همون مس نگه دارن و بعد از قطع دوباره به فیبر تبدیل نکنن،امروز که زنگ زدم کارشناس پارس آنلاین گفتش بگو میخوام یه مدت قطع کنم دوباره از خودتون(یعنی مخابرات) بیام بگیرم و خط رو همون مس نگه دارن،
    البته اصولا باید در صورت درخواست مشتری(حالا به هر کدوم از دو دلیل بالا) خط رو مسی نگه دارند،اما اینجا ایرانه دیگه
    منم فردا اول وقت دارم برای قطع کردن میرم مرکز مخابراتی،حالا گفتم با شما دوستان هم مشورت کنم ببینم چی بگم بهتره ؟
    دوستان عزیز یه مدته که همه دارن در مورد این که خطشون چون رو فیبرنوری هست و نمیتونن اینترنت داشته باشن صحبت میکنن پدر من ناظر فیبرنوری در مخابرات هست و درمورد این بحث باهاش مشورت کردم و جوابش این بود که فیبرنوری در کل کشور از خونه تا کافو کابل مسی هست و از کافو تا مرکز مخابراتی نیز در 90% کایل مسی هست و فیبر نوری فقط و فقط بین مراکز و بین شهرها و استانهاست هرکسی اینطور گفته باشه مطمئنا اشتباه کرده و به جای PCM گفته خط شما فیبرنوری هست و نمیشه اینترنت داشته باشین من سوالم از شما دوستان این هست که فیبرنوری که بعد از کابل مسی اختراع شده آیا ممکن هست که نتونه اینترنت رو ارائه بده واز کابل مسی بدتر باشه؟؟؟یه سرچ تو اینترنت در مورد فیبرنوری و مزایای اون بکنین و ببینین که داشتن اینترنت با سرعت بالا و پهنای باند وسیع رو مدیون کدوم فناوری هستیم کابل مسی یا فیبرنوری؟؟؟؟باتشکر

2. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

2 ساعت اینترنتم قطع بود .شما چی؟

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

2 ساعت اینترنتم قطع بود .شما چی؟
    نه امروز وصل بود

داره خودمونی میشه farzad021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    OIII

پيش فرض

دوستان عزیز یه مدته که همه دارن در مورد این که خطشون چون رو فیبرنوری هست و نمیتونن اینترنت داشته باشن صحبت میکنن پدر من ناظر فیبرنوری در مخابرات هست و درمورد این بحث باهاش مشورت کردم و جوابش این بود که فیبرنوری در کل کشور از خونه تا کافو کابل مسی هست و از کافو تا مرکز مخابراتی نیز در 90% کایل مسی هست و فیبر نوری فقط و فقط بین مراکز و بین شهرها و استانهاست هرکسی اینطور گفته باشه مطمئنا اشتباه کرده و به جای PCM گفته خط شما فیبرنوری هست و نمیشه اینترنت داشته باشین من سوالم از شما دوستان این هست که فیبرنوری که بعد از کابل مسی اختراع شده آیا ممکن هست که نتونه اینترنت رو ارائه بده واز کابل مسی بدتر باشه؟؟؟یه سرچ تو اینترنت در مورد فیبرنوری و مزایای اون بکنین و ببینین که داشتن اینترنت با سرعت بالا و پهنای باند وسیع رو مدیون کدوم فناوری هستیم کابل مسی یا فیبرنوری؟؟؟؟باتشکر
    میدونم دوست عزیز(یه سری دوستان میگفتن چون تجهیزات این رو ندارن که روی فیبر محدودیت حجم ایجاد کنند،پس فقط مخابرات اونم نامحدود میده که بعدا فهمیدم خود مخابرات هم داره روی مس میده)
    اما اصلا مشکل من این نیست،مشکل من اینه که پارس آنلاین میگه فقط روی مس میدیم نه فیبر(حالا فیبر به قول شما همون PCM هست،چون تخصصی در این مورد خاص ندارم،عینا حرف اونا رو نقل میکنم)
    مخابرات هم گویا بعد از اینکه سرویس خودش رو قطع میکنه،برمیگردونه از روی مس به فیبر(یا همون PCM یا ...)
    الآن من موندم چیکار کنم که خطم مس بمونه برای اینکه از پارس آنلاین بگیرم
    (دوست عزیز شما که اطلاعاتتون بالاست،میدونید که خود مخابرات روس مس نت میده یا PCM و اینکه اصولا میشه PCM رو در یک مرکز مخابراتی تبدیل به مس کرد یا نه؟ )

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکسری جاها مثل اینجایی که ما هستیم بصورت هایبرید اجرا شده یعنی از مرکز تا سر کوچه با فیبر و از اونجا هم با سیم مسی تا در خونه به این خاطر که بتونن تعداد بالایی خط واگذار کنن حالا اگه رو این خط بخواد ای دی اس ال ارایه بشه باید یک دستگاه تبدیل سر کوچه نصب بشه کاری که خود مخابرات برا سرویس خودش انجام داده اما نمیزاره بقیه شرکتا اینکارو کنن :|

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یکسری جاها مثل اینجایی که ما هستیم بصورت هایبرید اجرا شده یعنی از مرکز تا سر کوچه با فیبر و از اونجا هم با سیم مسی تا در خونه به این خاطر که بتونن تعداد بالایی خط واگذار کنن حالا اگه رو این خط بخواد ای دی اس ال ارایه بشه باید یک دستگاه تبدیل سر کوچه نصب بشه کاری که خود مخابرات برا سرویس خودش انجام داده اما نمیزاره بقیه شرکتا اینکارو کنن :|
    این سرکوچه شما یه جعبه کوچیک هست که رو دیوار نصب شده یا یه صندوق 1*1.5متر آهنی که رو یه پایه بتنی نصب شده؟؟؟
    اگر منظور شما پست رو دیوار باشه که اونم فیبرنوری هست من به طور قطع میگم که در کل ایران ما هنوز در هیچ نقطه ای این قابلیت رو که پست رو دیوار هم فیبرنوری باشه رو نداریم و چون هزینه این کار خیلی بالاست و برای مخابرات نمیصرفه و انشاالله در آینده نزدیک این قابلیت بصورت بی سیم ارائه خواهد شد.اما اگر منظور شما اون جعبه بزرگ که رو زمین نصب میشه هست بله عرض کردم که البته 10% کشور فعلا این قابلیت رو دارن که کافو نوری دارن که باز اون هم هیچ مشکلی برای ارائه خدمات دیگر رو نداره.
    Last edited by l30l30y; 13-08-2013 at 23:13.

داره خودمونی میشه farzad021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    OIII

پيش فرض

خب از کجا میشه فهمید هایبرید هست یا مس یا ... ؟
    Last edited by farzad021; 13-08-2013 at 22:51.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

میدونم دوست عزیز(یه سری دوستان میگفتن چون تجهیزات این رو ندارن که روی فیبر محدودیت حجم ایجاد کنند،پس فقط مخابرات اونم نامحدود میده که بعدا فهمیدم خود مخابرات هم داره روی مس میده)
    اما اصلا مشکل من این نیست،مشکل من اینه که پارس آنلاین میگه فقط روی مس میدیم نه فیبر(حالا فیبر به قول شما همون PCM هست،چون تخصصی در این مورد خاص ندارم،عینا حرف اونا رو نقل میکنم)
    مخابرات هم گویا بعد از اینکه سرویس خودش رو قطع میکنه،برمیگردونه از روی مس به فیبر(یا همون PCM یا ...)
    الآن من موندم چیکار کنم که خطم مس بمونه برای اینکه از پارس آنلاین بگیرم
    (دوست عزیز شما که اطلاعاتتون بالاست،میدونید که خود مخابرات روس مس نت میده یا PCM و اینکه اصولا میشه PCM رو در یک مرکز مخابراتی تبدیل به مس کرد یا نه؟ )
    دوست عزیز دهه 70 بود که شرکت مخابرات حالا نمیدونم دلیلش چی بود آورد این دستگاه های PCM مضخرف رو نصب کرد برای اطلاعات بیشتر این صفحه رو بخون:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما بی زحمت از پشتیبانی پارس آنلاین بپرسین که فیبرنوری تا کجای خونتون اومده منظورم اینکه تا پست که رو دیوار نصب میشه یا کافو نوری یا مرکز مخابراتی؟؟

11. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KimNaMGil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

الان دارم یه کلیپ 50 مگی میگیرم سرعت 80 کیلوبایته
    256 محدود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •