تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2428 از 3195 اولاول ... 142819282328237824182424242524262427242824292430243124322438247825282928 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,271 به 24,280 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

1

ممنون از پاسختون
    هك بعد كي مياد ؟ بايد بدم بيرون بريزن ؟
    هزينش چنده؟
    فعلا معلوم نیست تا اون موقع ببین کی بازی اور جینال داره بگیر بازی کن
    ه ک رو هم باید یدی بیرون بریزن نگه بروبعدا بیا همون جا واستو بگید (فکر کنم ای طوری باشه)
    هزینش هم تا حالا این کارو نکردم نمیدونم

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------

حالا هی بزنین تو ذوق ما اسلیم یا هااااااااااااااااا

اونا که شما میگی اسلیم هایی هست که برایی هـــــــک کردن درایو و اپتیکشو عوض میکنن !! اما خام یا 9504 که کپی شدن ( ال تی + ) این مشکلات رو ندارن !

بر منکرش لعنت
    ما که با اصلش مشکل نداریم با هکشم مشکل نداریم
    الان مشکل کجاست؟ کیییییه؟کیه؟
    آهان:مشکل همون ه ک تقلبی که مورد داره دیگه!!

یکی هم جواب پست24261بده؟
    نگین برو بگرد یا توضیج بدین یا ی جایی رو معرفی کنین

Last edited by ariaei_tabar; 09-06-2011 at 20:06.

2. 2 کاربر از ariaei_tabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

یه سوال : خوبه که من برم slim 0225 ه ک نشده بگیرم و وقتی ه ک شد 10 یا 20 هزار تومن بدم به یارو برام تا برام ه کش کنه ؟ چون اگه ه ک شه حداقل 200 هزار تومن گرون میشه !! من اگه ه ک نشده بگیرم میتونم kinect هم بگیرم و کلی سود روشه . ولی به نظرم یه کاره ریسکی هست و از آینده هیچ خبری نیست که چی میشه !

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    هك بعد كي مياد ؟ بايد بدم بيرون بريزن ؟
    هزينش چنده؟
    حالا اگه می تونی ال تی پلاس بریزی فعلا بریز بازی کن ولی بدون رفتن به لایو تو می تونی ال تی بریزی بازی کنی مثل سابق منم دقیقا مثل تو شدم نا غافل اپدیت کردم ولی خوب چون میشه ال تی پلاس ریخت دوباره می شه کپی خور کرد فقط باید مواظب باشیم که نریم لایو

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه سوال : خوبه که من برم slim 0225 ه ک نشده بگیرم و وقتی ه ک شد 10 یا 20 هزار تومن بدم به یارو برام تا برام ه کش کنه ؟ چون اگه ه ک شه حداقل 200 هزار تومن گرون میشه !! من اگه ه ک نشده بگیرم میتونم kinect هم بگیرم و کلی سود روشه . ولی به نظرم یه کاره ریسکی هست و از آینده هیچ خبری نیست که چی میشه !
    می تونی چنین کاری بکنی... البته کینکت رو نفهمیدم چرا می تونه سود روش باشه
    فقط مشکلی که هست اینه که من ترسم اینه که با 10-20 تومن هــک نکنن... چون دو راه واسش هست :
    1- یه سری لحیم کاری که گفتن خیلی سخته و حتی اگه خیلی آسون هم نباشه توی ایران احتمالا بالای 40-50 تومن می گیرن واسش...
    2-استفاده از یه کیت 75 دلاری که توی ایران زیر 120 نیست
    هـک شدن هم که 100% میشه ولی خوب این مشکل هست که شاید هزینش بالا باشه...
    یه مقدار زیادی هم گرونه... به جز ظاهر و فنی که صدای بولدوزر نمیده چیز بیشتری نداره از فت... اگه آرکید یا الایت دست دو جاسپر تمیز با قیمت خوب پیدا کردی به نظر من بهتره...
    منم میخواستم برم یه 0225 + کینکت بگیرم از اون جایی که تا رفتم هماهنگ کنم که پولو بریزم به حساب آخر وقت بانک ها شد و گفتم باشه فردا ، یه کم تا فرداش تحقیقات کردم رفتم گشتم همه جای شهرمون رو واس دست دو و طرف گفت اگه آرکید سالم درست حسابی دست دو میخوای 450 بهت میدم... کاملا نو هست... گفتم روش چیا داره؟؟؟ گفت هیچی فقط کنسوله دیگه یادم افتاد که یکی از آشناهامون توی ساری کنسول می فروشه از اون یه آرکید تمیز جاسپر + 120گیگ هارد + دسته اضافی + 25 تا بازی گرفتم 430...
    تازه اون یه ماه اول که کنسول رو میگیری بیشترین هیجان رو واس کنسول داری و اگه کنسولت کپی خور نباشه و به جز 4 تا بازی مزخرف کینکت نتونی بازی دیگه ای بزنی یه کم اعصابت خورد میشه بستگی به آدمش هم داره من باشم تحمل نمی کنم کنسولو همون هفته اول از پنجره شوت می کنم بیرون ولی این حسام یکی دوماهه داره باهاش سر می کنه و بهش عشق می ورزه

7. 4 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

حالا اگه می تونی ال تی پلاس بریزی فعلا بریز بازی کن ولی بدون رفتن به لایو تو می تونی ال تی بریزی بازی کنی مثل سابق منم دقیقا مثل تو شدم نا غافل اپدیت کردم ولی خوب چون میشه ال تی پلاس ریخت دوباره می شه کپی خور کرد فقط باید مواظب باشیم که نریم لایو
    ممنون از پاسختون یعنی من الان ببرم بیرون بدم LT+ کنن ؟

یعنی بدم کپی خور کنن اول بدش lt+ بریزن ؟ یا فقط lt+ کنن
    DVD key رو ندارم مشکلی نداره ؟
    Dvd key دستگاه شمارست ؟
    Last edited by behexen; 09-06-2011 at 23:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

می تونی چنین کاری بکنی... البته کینکت رو نفهمیدم چرا می تونه سود روش باشه
    فقط مشکلی که هست اینه که من ترسم اینه که با 10-20 تومن هــک نکنن... چون دو راه واسش هست :
    1- یه سری لحیم کاری که گفتن خیلی سخته و حتی اگه خیلی آسون هم نباشه توی ایران احتمالا بالای 40-50 تومن می گیرن واسش...
    2-استفاده از یه کیت 75 دلاری که توی ایران زیر 120 نیست
    هـک شدن هم که 100% میشه ولی خوب این مشکل هست که شاید هزینش بالا باشه...
    یه مقدار زیادی هم گرونه... به جز ظاهر و فنی که صدای بولدوزر نمیده چیز بیشتری نداره از فت... اگه آرکید یا الایت دست دو جاسپر تمیز با قیمت خوب پیدا کردی به نظر من بهتره...
    منم میخواستم برم یه 0225 + کینکت بگیرم از اون جایی که تا رفتم هماهنگ کنم که پولو بریزم به حساب آخر وقت بانک ها شد و گفتم باشه فردا ، یه کم تا فرداش تحقیقات کردم رفتم گشتم همه جای شهرمون رو واس دست دو و طرف گفت اگه آرکید سالم درست حسابی دست دو میخوای 450 بهت میدم... کاملا نو هست... گفتم روش چیا داره؟؟؟ گفت هیچی فقط کنسوله دیگه یادم افتاد که یکی از آشناهامون توی ساری کنسول می فروشه از اون یه آرکید تمیز جاسپر + 120گیگ هارد + دسته اضافی + 25 تا بازی گرفتم 430...
    تازه اون یه ماه اول که کنسول رو میگیری بیشترین هیجان رو واس کنسول داری و اگه کنسولت کپی خور نباشه و به جز 4 تا بازی مزخرف کینکت نتونی بازی دیگه ای بزنی یه کم اعصابت خورد میشه بستگی به آدمش هم داره من باشم تحمل نمی کنم کنسولو همون هفته اول از پنجره شوت می کنم بیرون ولی این حسام یکی دوماهه داره باهاش سر می کنه و بهش عشق می ورزه
    مرسی از این همه کمک . دستت درد نکنه . منظورم از kinect خریدن این بود که با 600 هزار تومن هم slim میتونم بخرم و هم kinect ! ولی اگه ه ک شد قیمت میره بالا ! که الان کلا نظرم عوض شد . بازم مـــــــــرســـــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــی

10. این کاربر از pouya_1631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون از پاسختون یعنی من الان ببرم بیرون بدم LT+ کنن ؟

یعنی بدم کپی خور کنن اول بدش lt+ بریزن ؟ یا فقط lt+ کنن
    DVD key رو ندارم مشکلی نداره ؟
    ریختن ال تی پلاس میشه همون کپی خور کردن دیگه اول دوم نداره که وقتی ال تی پلاس بریزی الان میشه مثل سابق الان درایوت فریمورش ریست شده و فقط یازی اورجینال باز می کنه ال تی پلاس بریزی کپی باز می کنه. DVD Key رو که داشتی دیگه راحت می تونستی خودتم ال تی پلاس بریزی ولی ببین داداشم راهنمای استخراج ال تی پلاس رو از سایتها تالیف کرده و به صورت کامل شسته و رفته و مرتب قرار داده ما هم با همین دستور کی دستگاه رو درآوردیم و ال تی پلاسش رو خودمون ریختیم اگه بتونی خودت DVD Key رو در بیاری دیگه مجبور نیستی دم به دقیقه کنسول رو ببری بیرون بخصوص که از الان به بعد ال تی پلاس های جدید و فریمور ها واسه ه.ک کردن این تدابیر جدید مایکی جون تو راهه از این تاپیک استفاده کن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان.
    من دیروز رفته بودم قیمت ps3 بگیرم که یکی از مغازه ها که نوشته بود xbox slim موجود هست یکم توجه ام رو جلب کرد.(من اردبیل زندگی میکنم برای همین این جور چیز ها یکم کم پیش میاد).
    به طرف گفتم slim 4gb 9504 کپی خور چند؟گفت 480 تومن.گفتم اقا مطمئنی ؟گفت اره بابا .اون سیاهه که تازه اومده شکلشم با نصل قبلی فرق میکنه دیگه؟دیدم طرف راست میگه .من الان به چه امیدی بهش اعتماد کنم؟الان اونجا چنده؟

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

ولی این حسام یکی دوماهه داره باهاش سر می کنه و بهش عشق می ورزه
    گر صبر کنی ز 0225 ، 9504 سازی

دیروز کنسولمو با مال دوستم ، 9504 عوض کردم ! اون وقتی خرید که ارزون بود و هـــک نشده بود + هنوزم کپی خور نکرده بود و گفت که برا من فرقی نداره تا آخرای تیر نمیتونم کپی خور کنم : دی به هر حال خام میمونه ! : دی
    عوض کردم

برا اینکه جوانمردی باشه 1هفته هم کینکتو دادم دستش : دی
    الانم منتظر تا 23وم بفرسمش واسه میثم کپی خور کنه برام ...

---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------

سلام دوستان.
    من دیروز رفته بودم قیمت ps3 بگیرم که یکی از مغازه ها که نوشته بود xbox slim موجود هست یکم توجه ام رو جلب کرد.(من اردبیل زندگی میکنم برای همین این جور چیز ها یکم کم پیش میاد).
    به طرف گفتم slim 4gb 9504 کپی خور چند؟گفت 480 تومن.گفتم اقا مطمئنی ؟گفت اره بابا .اون سیاهه که تازه اومده شکلشم با نصل قبلی فرق میکنه دیگه؟دیدم طرف راست میگه .من الان به چه امیدی بهش اعتماد کنم؟الان اونجا چنده؟

الان 9504 که کم هست باشه هم 4گیگ بالای 640تومنهه !

مطمعنم اونجا هم مثل شهر ماست ! همه اسلیم هایی که دارن اسپووف شدس ! اصلاً اعتماد نکنید !
    یا اسپووف ه یا 0225 !

15. 3 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اقا من یک مشکلی دارم با این بازی splinter cell { اگه اسمش رو درست ننوشتم گیر ندید }
    چرا نمیشه کنترل بازی رو دست کاری کرد یعنی وقتی فلش پایین میدم میره بالا و وقتی بالا میدم میره پایین... راهی هست بشه این رو درست کرد یا باید بسوزیم و بسازیمــــ ؟؟ من که تست کردم نمیشد درست کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •