دوستان پیشنهاد میکنم همیشه برای تست سرعت تو کامپیوتر با اینترنت دانلود منجر و توی موبایل هم ادونس دانلود منجر.
من همیشه یه فیلم تو صف دانلود دارم حجم تست میره برای دانلود فیلم.تا جایی هم که تست کردم سرعت دانلود با سایتهای تست سرعت برابری میکنه.
دوستان پیشنهاد میکنم همیشه برای تست سرعت تو کامپیوتر با اینترنت دانلود منجر و توی موبایل هم ادونس دانلود منجر.
من همیشه یه فیلم تو صف دانلود دارم حجم تست میره برای دانلود فیلم.تا جایی هم که تست کردم سرعت دانلود با سایتهای تست سرعت برابری میکنه.
من که اصلا شانس ندارم، توی اکباتان تهران، تا دو ماه پیش سرعتم 25 مگ بود با 4 جی ایرانسل، ولی الان دو ماهی میشه که سرعتم به زور به 512 کیلو میرسه![]()
من یه ورق فلزی گذاشتم سمت چپ مودم B315 ؛ قبلاً سه خط آنتن داشت ولی الان چهار خط آنتن داره سرعتش هم بهتر شد .
سلام
بچه ها من سیمکارت ایرانسلم رو بردم ثبت کردم خانمه گفت بعدازظهر فعال میشه ولی وقتی توی برنامه ایرانسل من که میرم اس ام اس یکبار مصرف بام نمیاد.اس ام اس هم به گوشیهای دیگه میدم ارسال نمیشه.بعد از ثبت گوشی چهجوری باید شارژ بخرم وقتی ایرانسل من اصلا وارد نمیشه که بخواد ا ام اس یکبار مصرف بده
داداش عجب خبر بد دادی ! یعنی در حد المپیک بودها.سرعت 512 کیلو که دو برابر قیمت نامحدود مخابرات درمیاد یکساعتش!من که اصلا شانس ندارم، توی اکباتان تهران، تا دو ماه پیش سرعتم 25 مگ بود با 4 جی ایرانسل، ولی الان دو ماهی میشه که سرعتم به زور به 512 کیلو میرسه![]()
چرا سرعت اینقدر پایینه ، در حده اینترنت ۵۱۲ است، الان حدود ۲۰ روزه؟ سرعت 55kb/s!!!!
Last edited by farazfar; 19-09-2016 at 09:40.
دیشب کل خطوط ایرانسل تو محل ما قطع شده بود حدس زدم دارن تغییراتی میدن صبح دیدم یه لحظه به فرکانس 2600 وصل شد بعدش بسته خریدم دیدم ای بایا به 1800 بازم وصل شد سرعت پایین .تو خونه یه چرخی زدم شاید بره رو فرکانس 2600 که یه جا بین زمین و هوا پیدا کردم البته هنوز خیلی جاها امتحان نکردم اما اینجا حدود 50 تا گرفتم تا تست های بعدی هم انجام بدم ، این نکته هم بگم که چند روز پیش زنگ زدم به ایرانسل ایمیل هم دادم واسه پیگیری مثل اینکه فعلا جواب داده این نکته واسه دوستانی که مشکل دارن سعی خودتون بکنید ممکنه رسیدگی بکنن.
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
با آنتن یاگی
![]()
Last edited by t.63; 19-09-2016 at 10:38.
سلام
بچه ها من مشکل آنتن دارم روی 4g که میزارم کلا یا آنتن میره یا 1 خط آنتن میده، ولی روی 3g کلا 4-5 تا آنتن دارم.
مودم هم Huawei E8273 هست تا 2-3 هفته قبل خوب بود ولی الان 3 هفتس مشکل دارم 34- روزم هست که کلا نمیشه حتی سایت باز کرد.
حالا موندم مودم مشکل داره یا آنتن اینجا؟؟
بهد دوستان چه جوری باند ها رو تعییر میدن؟ میزران روی مثلا 2600؟
سلام دوست عزیز من الان 20 روز تو سایت 195 شکایت کردم هر چند روز هم به 195 زنگ زدم واسه پیگیری ولی تا امروز هیچ
تغیری نکرده... شما که استاد تری دقیقا همون کار هایی که انجام دادی رو به ما بگو شاید واسه ما هم جواب داد دمت گرم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسکرین شات های بدون آنتن هم میذاری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)