معلوم نیست چرا نویزم اینقد کم و زیاد میشه! خدا رو شکر کیفیت خط خوبه وگرنه خیلی قطعی پیش میومد
معلوم نیست چرا نویزم اینقد کم و زیاد میشه! خدا رو شکر کیفیت خط خوبه وگرنه خیلی قطعی پیش میومد
از مخابرات زنگ زدن ببینن از سرعت و کیفیت اینترنت راضی هستم یا نه
من همش فکر میکردم دوربین مخفیه و کاسه ای زیر نیم کاسست
بهش گفتم مشکل ایپی گیری دارم هر نیم ساعت یه ایپی میده گفت مشکلی نداره مودمو خاموش نکن بزار همیشه روشن باشه یعنی من کشته این استدلال شدم![]()
این یه طرحیه به اسم طرح کرامت !!!
مخابرات به پشتیبان های شهرستان ها لیست تمام مشترکین هر شهر رو فرستاده و گفته باید باهاشون تماس بگیرید و جویای وضعیت خطشون بشید و بهمون گزارش بدید.![]()
نه مثل اینکه واقعا یه کارایی کردن
مشکل ایپی گیری کاملا رفع شده
تک رقمی ها هم کیفیتشون شده مثل سابق و دیگه از اون پکت لاست وحشتناک که این رنجو کاملا بی مصرف کرده بود خبری نیست
خیلی هم ایپی 37 جدید اضاف شده با گیت وی های مختلف جوری که پیدا کردن یه ایپی بدردبخور بین این همه 37 سخت شده
الان تک رقمی ها دارن غوغا میکنن
![]()
اره چون من امروز مودمو ریست نکرده بودم و نمیدونستم مشکل ایپی گیری حل شده بخاطر همین بهش گفتم مشکل دارم اونم گفت واست گزارش میدم پیگیری کنن
یعنی نشون میده خودشم نمیدونست مشکل حل شده و فقط زنگ زده بود یه سلامی بکنه
اما من حدس میزنم امروز که مشکل مرکز ما رو بعد از یک ماه حل کردن گفتن فرصت خوبیه زنگ بزنیم به مشترکین که نتونن اعتراضی بکنن![]()
احسان این 10مگ نامحدود رایگان کدش چیه واردش کنیم
10 مگ رایگان
به ما هم بگید ثواب داره![]()
اون عکسه از سرویس من نبود که. مال یه جایی تو اهوازه که تو پروفایلش دیدم. کدشم فعلا قابل پیدا شدن نیست
شایان اینا برا چی به من زنگ نزدن؟
میخوام قسمشون بدم که خط و گروه منو دستکاری نکنن
زیاد امیدی نداشته باش دیر یا زود پاچتو میگیرن
این گروهی که توش افتادی بنظرم زیاد جالب نیست هر روز پرش ایپی مصیبتیه برا خودش من وقتی میرم روی یه ایپی اینقدر میمونم تا برقا برن![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)