سرعت موندگاره اما آیا بسته-های شبانه ساعتی نامحدود (از نظر حجم) هم موندگار خواهند بود ؟؟!! به نظر من به زودی حذف میشن !!
سرعت موندگاره اما آیا بسته-های شبانه ساعتی نامحدود (از نظر حجم) هم موندگار خواهند بود ؟؟!! به نظر من به زودی حذف میشن !!
Last edited by leo.unique; 18-09-2016 at 18:15.
دقیقا با شما موافقم که این احتمال وجود داره ولی به نظرم تا زمانی که شبکه به حالت اشباع شده در نیاد ایرانسل حذفش نمی کنه چون یه قسمتی از درآمدش رو از دست می ده مردم معمولا دنبال چیز مجانی هستن دانلود شبانه مجانی نیست برای همین اکثریت شاید از دانلود هر شبی صرف نظر کنن
اما با این وجود ممکنه حتی به دلیل فشارهای خارجی علیه این طرح حذف بشه ولی امیدوارم این اتفاق نیفته.
دوستان یه برنامه اندرویدی معرفی کنید که اطلاعات کامل اتصال رو نشون بده مثلا به کدوم دکل وصله شده به کدوم باند کانکت شده و... من چندتا رو تست کردم اما دکل و باند رو نشون نمیده
Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk
به نظر من چنین بسته-هایی صرفا برای معتاد کرد مشترکان ارائه میشه و موقتیهمثل همون gprs نامحدود ماهانه ده هزار تومنی که چند سال پیش ارائه میکرد ! اون زمان هم 32 کیلو بایت در ثانیه سرغت خیلی بالایی بود واسه ما
![]()
حتی اگه حذف هم نکنن قطعا قیمت رو افزایش خواهند داد چون با این سرعتها تقریبا مجانیه![]()
بله دقیقا یادمه اون بسته های ایرانسل رو
اما به هر حال ایرانسل دوس داره دکل هاش توی ساعت های غیر پیک هم درآمد داشته باشه. کاش توی بدترین حالت گرون بشه نه اینکه به طور کامل حذف بشه چون همون وجودش حتی با قیمت بالاتر باعث می شه رقبای دیگه حتی شرکتای adsl به فکر رقابت بیفتن
البته تو محل ما چه adsl چه 4g هنوز تو 9 سال پیش گیر کردیم
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
سلام
من دیشب با گوشی N95 به اینترنت 3 جی ایرانسل وصل شدم. از این بسته های ساعتی گرفته بودم.
اینترنت رو با کابل USB به کامپیوتر رسوندم. با اینکه خط آنتن 3 جی تا آخر پر بود ولی سرعت خیلی کمی گرفتم.
سرعت دانلود با IDM بین 175 تا حداکثر 380 نوسان میکرد. بیشتر 220 تا 245 بود.
باتری گوشی هم در عرض یکساعت خالی شد و گوشی خاموش شد. با اینکه شارژ کامل بود.
انتظارم خیلی بیشتر از این بود.
از شما اساتید و صاحبان تجربه خواهش می کنم بنده را راهنمایی بفرمایید.
آیا این گوشی مناسب نبوده؟
آیا بایستی حتما مودم 3جی بخرم؟
یعنی با مودم سرعتم بالاتر میره؟
ارادتمندم
با این گوشی سرعت بیشتر از اینا نمیتونی بگیری
عوضش کن اگر میخوای سرعت بالا داشته باشی
Nokia N95 همینکه اون موقع تری جی یاپورت میکرد خیلی بود اما قدیمی ترین باند رو داره شما گوشیتو باید عوض کنی از این بیشتر نمیتونی کار بکشی
Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk
سلام
جدیدا پاکت لاست اینترنت 4جی ایرانسل من رفته بالا
راهی برای کاهشش هست از طریق تنظیمات مودمی چیزی ؟
مودم : D Link Dwr-953
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)