تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2426 از 4105 اولاول ... 1426192623262376241624222423242424252426242724282429243024362476252629263426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,251 به 24,260 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال
    اگه خدا بخواد سال دیگه کارشناسی رو تموم میکنم و باید از 2 گزینه یکی رو انتخاب کنم !

1 - برم سربازی بعد ارشد بخونم
    2 - ارشدو بخونم و بعد برم سربازی

راستش میخوام ببینم با کارشناسی خیلی سخت میگیرن ؟؟
    واگه ارشد بگیرم دیگه زیر بار فشار و سختی نیستم ؟؟؟

یه توضیح میدید !
    اگه خودتون بودید چیکار میکردید /؟ و یا چه کردید ؟؟
    اصولا ارتباط چندان مستقیمی بین مدرک تحصیلی و راحتی خدمت نیست
    ما خودمون فوق زیاد داشتیم که 4-4 به صورت مداوم پست میدادند مانند یک سرباز عادی
    این که فوق بگیرید یا برید خدمت و بیاید و بعد فوق بگیرید کاملا به خودتون بستگی داره ...اما فکر میکنم اگر ارشد هم بخونید و بعد برید خدمت بهتر باشه

2. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

سلام
    با سوالای بچه گانه در خدمت شما هستم.
    • راسته آموزشی 45 روزه که سه ماه حساب میشه؟
    • میشه MP3 Player برد دوران آموزشی؟
    • کار کردن تو ادارات دولتی، یا سرباز معلم شدن چه جوریاس؟ ضمن خدمت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال
    اگه خدا بخواد سال دیگه کارشناسی رو تموم میکنم و باید از 2 گزینه یکی رو انتخاب کنم !

یه توضیح میدید !
    اگه از لحاظ خدمت رفتن میگی این جور که داره پیش میره تا چند سال دیگه فوق میشه لیسانس الان ... پس دو سه سال خودتو سرگردون میکنی و دوباره همین آش همین کاسه
    معرف حرف اول رو میزنه اینجا .... فوق موق همه کشکه !!. فوق لیسانس گرفتن هیچ تاثیری در آینده شغلی نداره (از لحاظ اینکه فکر کنی اگه ارشد بگیری میتونی در آینده از پس کارهای بیشتری بر بیایی ...... این طور نیست .... ) فوق در واقع پلی برای دکتراست ... چون نهایت تو یک زمینه شما تحقیق میکنی و بعد نوشتن پایان نامه و انجام پروژه ارشد رو بهت میدن ، ولی آیا شغل آینده ی شما صرفآ مربوط به همون موضوع تحقیقاتی شماست ؟؟؟!! مسلما نه ... دوره ی لیسانس هست که خیلی مهمه ... البته صلاح خویش خسروان دانند ... موفق باشید
    Last edited by pm1; 29-09-2014 at 18:35.

5. 4 کاربر از pm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من پادگان هوا فضا هستم و اینجا خیلی حفاظتی هست حتی دفتر و برگه هم دست وظیفه ها نمیدن چه رسه به کارای دفتری و پشت سیستم بودن!!!!
    من الان سربازه حسینه هستم و همین کارای خدمات (با اینکه افسرم باید انجام بدم) بعد باید هفته ای 2 شب هم پاسبخش بشم.
    این واقعا زور نداره؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن من تازه خدمت نرفتم الان 10 ماه خدمتم و دیگه طاقتم طاق شده.
    والا عقیدتی تا اونجا که من میدونم بهترین جا واسه خدمته . ضمنا بله . پاسبخشی زور داره . کلا خدمت همش زوریه !!!!
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    شاید اینی که میگم رو باور نکنی ، توی گردانی که ما بودیم( توپخانه) چون نیرو کم بود ( گردان ما کلا 120 نفر آمار داشت که معادل فقط یه گروهان پیاده هست!!) سربازان هرشب نگهبانی میدادن !! هرشب فقط یکی دو نفر بخواب داشتیم . سربازی داشتم که 11 شب پیاپی نگهبان شده بود . افسر نگهبان ( که ما ها بودیم) وظیفه پاسبخشی رو هم داشت ! اون شب ما عملا نمیخوابیدیم . البته هفته ای یکبار بود واسه ما وقتی که "نیروی آماده" ( واسه امداد و نجات) هم بهمون میخورد نگهبانانی داشتیم که همزمان "آماده" هم بودند !! . وقتی "پیش" میکشیدن جای نگهبانان رو پاسبخش ها میگرفتن . آماده ها میرفتن و برمیگشتن میومدن سر پستشون . میتونی از دوستانی که لشگر 92 زرهی خوزستان بودن بپرسی .
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نمیدونم . تصمیم با خودته . اگر اونجوری واست بهتره ، اقدام کن واسش . نهایتا چیزی رو که از دست نمیدی !!
    موفق باشی .

یبه حرف دیگران اهمیت نده اونا میخان از زیر کار دربرن و برا خودشون حال کنن .حالا خودت حاضری برای اینکه شاید به لطف باران و برف تمرین کمتر بهت بدن توی اوج سرما بدوی و سینه ات از بدنت بزنه بیرون ؟میدونی توی زمستون توی فضای باز و بیابونی دویدن و انجام تمرینات کششی چه پدری از ادم درمیاره ؟ به نظر من باید طوری دفترچه بفرستی که اعزامت بیفته توی اسفند یا اردیبهشت چون در اکثر مناطق کشور هوا بهاری و معتدل هست هم از شر افتاب سوزان در امانی هم از یخبندان .اموزشی در فصل سرما خیلی بده اگه یه جای سردسیر باشی توی اون هوای سرد صیح خروس خون بخوای بدوی یا تمرین کششی انجام بدی به لقاح الهی میپیوندی
    دقیقا !!!!!
    بهترین موقع واسه اعزام لیسانس ها فصل بهاره . من اردیبهشت اعزام شدم .
    اگه 01 تهران بیفتید که بسیار هوا ملایم و مناسبه .

سلام

داداش هتل که نمیری !!!!
    راستش اونجا مرتب وسایل رو میگردن . نمیشه این چیزا رو برد . . . .
    Last edited by PLAΨMID; 30-09-2014 at 00:48.

7. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    با سوالای بچه گانه در خدمت شما هستم
    سلام .بله نه تنها mp3 بلکه میتونید در صورت تمایل لپ تاپ هم با خودتون ببرید یا اینکه اگه یه وقت بهتون دستوری دادند که خوشتون نیومد فرماندتون رو هم بزنید

9. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

من پادگان هوا فضا هستم و اینجا خیلی حفاظتی هست حتی دفتر و برگه هم دست وظیفه ها نمیدن چه رسه به کارای دفتری و پشت سیستم بودن!!!!
    من الان سربازه حسینه هستم و همین کارای خدمات (با اینکه افسرم باید انجام بدم) بعد باید هفته ای 2 شب هم پاسبخش بشم.
    این واقعا زور نداره؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن من تازه خدمت نرفتم الان 10 ماه خدمتم و دیگه طاقتم طاق شده.
    خیر هیچ زوری نداره.

همونطور که گفتم چون خدمت ندیدین فکر میکنین که خدمت میکنین در حالی که حال میکنین.

سرباز داریم (صفر، استوار، ستوان) داره نقطه صفر مرزی خدمت میکنه، سرباز داریم شب داره تو خیابون ها پاس پیاده میده، سرباز داریم در پست های ایست و بازرسی بی خوابی میکشه و درگیره و...

مورد داشتیم طرف به خاطر سریال جومونگ خدمتو 5ماه عقب انداخت و دی ماه رفت اونم کجا اصفهان! میگفت با دمپایی سرصبح ما رو میبردن حیاط و دم ظهر که آفتاب بود و هوا بهتر بود زور میکردن که پوتین بپوشین!!!!

خلاصه دهن سرویس شد
    بعد اینکه پرچم بیاد بالا یک نظامی نمیونه وضعیت ناقص و با دمپایی بگرده.

دوستان یه سوال

یه توضیح میدید !
    برای ارشد ها نه اینکه فشار و سختی نیست بلکه چند نفر خدمه، سونا، جکوزی و استخر در اختیارشون قرار میدن

دوست عزیز هیچ تفاوتی بین لیسان و فوق لیسانس وجود نداره، البته در ارتش تفاوت کمی محسوسه در سپاه هم که هر که بامش بیش برفش هم بیشتر فرقی نمیکه کی باشی و چی باشی...

و اما ناجا... در ناجا هم هیچ فرقی نیست، بعضا میبینین سرباز معمولی شرایطی به مراتب بهتر داره در عوض مسئولیت لیسانس و فوق بیشتر از سربازای معمولی هست.

سلام
    با سوالای بچه گانه در خدمت شما هستم.
    • راسته آموزشی 45 روزه که سه ماه حساب میشه؟
    • کار کردن تو ادارات دولتی، یا سرباز معلم شدن چه جوریاس؟ ضمن خدمت.
    1- آموزشی دو ماهه حالا سه ماه و 45 روز را من نفهمیدم منظورتون چیه.

2- نیازی به بردن نیست، اونجا تمام وسایل آسایشی و... فراهمه، اینترنت وایرلس، لپ تاپ و...
    نه دوست عزیز بردن پلیر خلاف قوانینه، بعد اینکه بگین بازداشت و... دارین و باید برین حفا و بازرسی و عقیدتی جواب پس بدین.

البته یگان علی الخصوص در ناجا راحت تره چون محیط کوچیکه و دژبان و... معمولا نیست.

3- ضمن خدمت که حق کار ندارین، اصلا فرصت نمیشه برای کمی مرخصی لنگ میمونین چه برسه به کار.
    در ادارات دولتی کسی که پایان خدمت داره کار پیدا نمیکنه چه برسه در حین خدمت!!!

سرباز معلم و امریه و... تابع شرایط و ضوابط خاصی هست که معمولا خیلی سخته، زیاد امیدوار نباشین.

11. 7 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پست ها به نظرم جالب و یک مقدار خنده دار شده، در هر صورت عدم شناخت از نظام باعث می شه این تفکر ها رو داشته باشید من خودم توی ارتش خدمت کردم، گند ترین دوره خدمت هم می گم اوایل آموزشی هستش مخصوصا هفته اول، یعنی هیچ وقت روز اول رو یادم نمیره، البته دلیلش هم اینه عادت ندارید به همچین جوی، سعی کنید اسون بگیرید، چند تا دوست خوب پیدا کنید، شما در طول آموزشی به قدری خسته می شید که ساعت ۹ عملا خودم که بیهوش بودم، مهم اینه بدونید می گذره، بالاخره تموم می شه یادتون باشه شما اون جا تنها نیستید یک عالمه آدم شبیه خودتون اون جاست،توصیه من اینه نترسید سخت نگیرید، خیالتون جمع آموزش های فوق حرفه ای نمی بیند، جز نیروهای دلتا فورس آمریکا که نرفتید بگید تو بیابون با یک قمقمه آب ولتون کنند،ته ضد حالش این رژه است، اوج تو مخیش هم همین نگهبانی که ۲ ساعت جلو در وایستی، وقت واسه فکر کردن زیاد دارید کل زندگیتون رو هم مرور می کنید، وقت نگهبانیتون یاد این جمله من میوفتین که فلانی گفت کل زندگیمون رو مرور می کنیم

13. 7 کاربر از T_L_O_T_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هیچ وقت روز اول رو یادم نمیره،
    دوست عزیز هیچ کس یادش نمیره !!!
    من 2 بار توی خدمت اشکم درومد . بار اول روز اول ، که جلوی خودمو گرفتم !! بار دوم روز اولی که فرستادنمون دشت آزادگان خوزستان . ادعای افسر بودن داشتیم . بیل و کلنگ دادن دستمون گفتن باید 2 متر برین پایین . این بار دیگه از کسی خجالت نکشیدم !!! مثل مرد نشستم و زار زار گریه کردم به همراه بقیه اعزامی ها البته .

همونطور که گفتم چون خدمت ندیدین فکر میکنین که خدمت میکنین در حالی که حال میکنین.

دقیقا !!!
    توی خدمت مهمات از کامیون خالی کردیم ، عملگی کردیم ، توپ و تانک شستیم( 2 ماه تمام) ، باربری کردیم ، واسه آزمایش گردان در بیابونای اطراف سوسنگرد 45 روز توی چادر خوابیدیم( یادمه 15 روز صابون نداشتم !!) ، جرثقیل و نفر بر هل دادیم و . . . . .
    به قول دوستمون بعضی ها خدمت ندیدن هنوز !!!
    چند پست بالاتر عرض کردم که سربازی داشتیم که 11 روز پیاپی نگهبانی داد . البته این خلاف قوانینه ولی جاهایی هست که اصولا قانونی در کار نیست .یه سرباز دیگه ای هم بود که متاسفانه نتونست تحمل کنه . با ژ-3 چنان کله خودش رو ترکوند که صورتش قابل شناسایی نبود . خود من یه بار جریمه شدم 142 روز حضور زدم . 5 ماه بدون مرخصی !!! اونم قانونش حداکثر 90 روزه . خدمت توی شهرهایی مثل تهران و اصفهان که قانون دارن واقعا فرق داره با جاهای پرت و پلا . ضمنا اون جایی که ما بودیم نسبت به مرز و طلاییه و دهلران ، اروپا به حساب میومد !!!!
    Last edited by PLAΨMID; 30-09-2014 at 02:48.

15. 4 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز برگه آماده به خدمتم رو گرفتم.تاریخ اعزام 19 آبان. لطفا بگین از چه تاریخی میتونم برگه معرفی به محل آموزش رو از پلیس + 10 بگیرم؟ با تشکر

17. این کاربر از TRIPLE M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با سلام به همگی
    چند سوال داشتم:
    1- بنده فارغ التحصیل 8/11/92 کارشناسی ارشدم. مهلت یک ساله ام 8/11/93 تموم میشه. برای اینکه به مشکل نخورم کی باید دفترچه پست کنم؟
    2- کنکور دکتری وسطای اسفنده. چقدر احتمال داره اسفند اعزام بشم؟
    3-در صورت اعزام به خدمت در اسفند، برای دادن کنکور میتونم راحت مرخصی بگیرم؟
    4-فوق لیسانس ها چقدر احتمال داره که شهر خودشون خدمت کنن؟ (از یه نفر شنیدم میگفت تو ارتش ارشدها رو صددرصد شهر خوشون میندازند)
  19. این کاربر از ebrahim27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •