دوستان وضعیت دانلود شبانه بهتر شده ؟
از دیروز ساعت 10 صبح خطم رو رو 10 مگ بستن
فعلا سرعتم به خاطر نویز اومده پایین گفتم از مرکز مخابراتمون پیگیری کنن ببینن مشکل از کجاست آخه پدرم کارمند مخابراته
این افزایش پهنای باند اینترنت فکرکنم به این موضوع ربط داره من که خوندم افسوس خوردم و ناراحت شدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . خيلي ممنونم دوست عزيزم
شما ديروز سرويستون رو تمديد كرديد يا نه ؟
نويز خط رو هم كه ديگه شما خودتون ميتونيد درستش كنيد .
اين افزايش پهناي باند هم به اون موضوع ربط نداره . پارس آنلاين يك ماه شروع كرده به طور آزمايشي خطا رو روي 9مگ ميبنده اول از شيراز شروع شد و الان شيراز تموم شده و دو روزه توي تبريز شروع شده تا كم كم به شهر هاي ديگه هم توسعه پيدا ميكنه تا كلا سراسري بشه اگه جواب بده .
ببينيد دوست عزيز سرعت روزانه سرويس هاي محدود هر چي بالاتر بره به نفع شركت هست چون شما زودتر حجم تموم ميكنيد و مجبور ميشيد حجم اضافه بخريد و 70 درصد سود اين شركت ها توي همون خريد حجم اضافه هست .
ممنون
تا تعریف کردم افتضاح شد
آخه اینم میگن سرعت دانلود؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
256 محدود
![]()
سلام
دوست عزيز شما اگه شيراز هستيد (سرويستونم كه محدوده) با پشتيباني مركزي تهران تماس بگيريد و بگيد خطتو رو بيارن روي 9مگ .
سلام
شیراز نیستم !! تو یکی از شهرستان های فارس هستم!! همین امروز زنگ زدم به پشتیبانی مرکزی تهران گفتم خطمو رو 9 مگ یا 8 مگ ببندن !! گفتن فقط تا 4 برا شما میتونیم ببندیم!! بعد هم خطمو از 2 مگ آوردن رو 4 مگ
دوستان منم سوریس 256 محدود دارم ولی سرعتم به 150 هم نمیرسه .... توی تهران هستم.میتونن روی 9 مگ ببندن؟
برای شما هم شبانه سرعت واقعی هست؟
سلام
دوست عزيزم تهران رو فعلا نه اين طرح به صورت آزماشي در شيراز و تبريز هست تا كم كم به شهرهاي ديگه هم بياد . شايد شما نويز داشته باشيد يا منطقه مخابراتيتون مشكل داشته باشه . شبانه معمولا براي اكثر سرويس ها سرعت واقعي هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)