99٪ به خاطر ای پی هست فکرکنم
- - - Updated - - -
تمدید کردم فعلا اعمال نشده.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
99٪ به خاطر ای پی هست فکرکنم
- - - Updated - - -
تمدید کردم فعلا اعمال نشده.
مال منم اینطوری شده تو تابستون . سرورت رفته رو روسیه . الان میتونی بدون تحریم از گوگل پلی استفاده کنی .
این البته یه اشتباه شرکته . من زنگ زدم یه فرم پیگیری پر کردن و سرور رو برگردوندن . کلا آسیا تک خیلی از روسیه و آلمان سرویس میگیره . الان هم گاهی آی پی من آلمان میشه .
این فرم رو کجا پر کنم ؟ تا مکس نت باید برم ؟ تلفنی نمیشه ؟
کلا میشه مسیر روی ایران باشه ؟
منم خریدم خوبه ولی مشکل تایم اوت حل نمیشه کلا اینترنت مخابرا بی کیفیت به جز شباناش به نظرم بهتره زود تر به فکر تغویض isp باشیم!
به مسیر ربطی نداره . ظاهرا آسیاتک ip های جدید خریداری کرده از ایران و خارج (تو تاپیک آسیاتک میگفتن)
هنوز در سایتها آپدیت نشده . شاید در بعضی سایتها هیچ وقت آپدیت نشه
با سایت هایی که آی پی رو نشون میدن چک کنین هرکدوم یه نظری دارن
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کنین ایران رو نشون میده
ولی مثلا میری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انگلیس هست
یه افزونه تو گوگل کروم روسیه نشون میده
![]()
Last edited by pic4you; 09-01-2016 at 14:41.
Upstream max rate (kbit/s) 1044 Downstream max rate (kbit/s) 10040 Upstream line rate (kbit/s) 509 Downstream line rate (kbit/s) 9152 Line standard ADSL2+ Channel typeInterleaved Upstream SNR (dB) 27.7 Downstream SNR (dB) 12.2 Upstream line attenuation (dB) 20 Downstream line attenuation (dB) 34.5 Upstream output power (dBmV) 12.2 Downstream output power (dBmV) 19.5 Upstream Interleave Depth 4 Downstream Interleave Depth 64
پینگ داغون من چقدر به خط من ارتباط داره ؟ اشکال از منه یا از اسیاتک ؟
پینگ هیچ ارتباطی به کیفیت یا نویز خط نداره
از isp
انصافا خط منم خط بدی نیست
خوب نیست ولی بدم نیست
روی 9 مگ آپ شده دیگه
اختلاف بین داخل و خارج تازه شبا خیلی بدتر میشه
![]()
اینکه زدید خیلی ملاک نیست چون این سروراش فرق میکنه
شما مگه صفحات دیر باز میشن براتون؟
بله آره صفحات سایت های خارجی
تو بهترین حالت 3 ثانیه تاخیر
زنگ زدم بهشون ! گفتن خط تو 10 مگ نمی کشه اگر راضی هستی 8 مگ ببندیم تا نویز خط بهتر بشه
الان یه خورده جزئی بهتر شده ولی هنوز مشکل پابرجاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)