نه سرویس پس پرداخت داشتم. الان شده مث روزای اول که نمیشد انلاین پرداخت کرد!
نه سرویس پس پرداخت داشتم. الان شده مث روزای اول که نمیشد انلاین پرداخت کرد!
اره شایان نظر کارشناسی شدشو داد شایان زنگ زد گفت سلام گفتم سلام گفت اقای ... گفتم بله خودمم نشست بربربربر مثل ماشین بدون ترمز صحبت کرد وقتی صحبتش تمام شد گفتم خانم صداتون درست نمیاد میشه از اول بگید
میگه مگه ما چه حقی از شما خوردیم که از ما شکایت کردین یعنی شایان چشام از تعجب شده بود اینجوری![]()
دوباره لینک پرید آی پی ها برگشتن راستی یادم رفت بگم من ساعت 04:30 شب لینکم میپره که باعث میشه سرعت اسمی بشه انگار این پرش لینک زمانبندی شدست چون سر ساعت خاصی لینک میپره ولی خوبیش اینه که شبا دیگه روی 37.221قفل نیست و روی 2.185های تک رقمی قفله
این 195 هم مشخصه سرکاریه و فقط هزینه تلفن داره برا کاربرا وگرنه چطور شد خود مخابراتی که حجم دزدیده باید بیاد نظر کارشناسی شده بده که چقدر از ترافیک برگرده؟ پس 195 نقشش اینجا چیه؟
نظر کارشناسی ؟
اوه پ مصیبته این گروه
بدترین چیز همین پرش ایپیه برا من , اصلا اعصابم به همیریزه ایپی میپره مخابراتم که از 12 ماه سال 13 ماهش مشکل ایپی گیری داره![]()
Last edited by sh@y@n; 20-05-2015 at 20:40.
شایان اتفاقا گروه خیلی خوبیه بهتر از گروه قبلیمونه هم شبانه خوبی داره هم پینگ و کیفیت عالی البته هنوز 2.185.1xنیومده واسم خداکنه حذفش نکرده باشن
نه بابا مگه خر مغزمو گاز گرفته. ترسیدم زنگ بزنم بهم بگه به خاطر اون کدها است
اینطوری شده . که خدا را شکر به خاطر اونا نبود
اینا که شوتن از کجا میخواد بفهمه کد داری. من 10 مگ بودم زنگ زدم اصلا نفهمیدن من سرویسم 2 مگه. برای این زنگ زده بود که io نت نداشت. Ip رو پروند ولی کلا نفهمید که 2 مگ دارم
پرداخت انلاین رو پشتیبانی میتونه فعال کنه یا قسمت فروش ؟
باید سرویس از حالت پس پرداخت خارج بشه. خواستی توی خصوصی در خدمتم
یه نفر لطف کنه جواب بنده رو بده...
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)