تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2425 از 4105 اولاول ... 1425192523252375241524212422242324242425242624272428242924352475252529253425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,241 به 24,250 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

معاف از رزم همچین چیز جالبی هم نیست . درسته از لوحه میای بیرون ولی کارهای مزخرف تری بهت میسپرن . مثلا آبدارچی فرمانده( در اصل پادو = توی خدمت بهشون میگن عنبر یا امربر ) !! باید واسشون چایی ببری یا هرجا خواستن برن باید وسایلشون رو حمل کنی و ظرفهاشون رو بشوری . خلاصه خیلی ضایعه !!!! یا مثلا میذارنت توی آشپزخونه و باید ساعت 5 صبحانه آماده باشه . ببین تو باید چند بیدار شی که عدسی یا لوبیات اون موقع آماده باشه . 24 ساعت هم باید بوی روغن و خورش های ویژه پادگان( ایشالا باهاشون آشنا خواهی شد!) توی دماغت باشه . من یه 24 ساعت افسر نگهبان آشپزخانه بودم . وظیفم این بود که فقط بشینم و آشپزها رو نگاه کنم . تا دو روز از بوی غذا حالم بهم میخورد !!
    البته همه اینا خیلی خوبه اگر مسئول نظافت سرویس های بهداشتی نشی !!!!
    همیشه هم از لقب " پاطلایی" بهره مند خواهید شد !
    دوست عزیز توی سربازی نمیذارن کسی راحت واسه خودش حال کنه .
    نگهبانی شرف داره به " عنبر " بودن !!!
    ببخشید که رک گفتم . خواستم بدونی که آواز دهل از دور خوشه . اگه سالم هستی و میتونی ، معاف از رزم نگیر . بعدش پشیمون میشی . . .
    بابا بنده ی خدا مگه خودش سرباز نیست ؟ بلاخره چند تا معاف از رزمی دور و برش دیده دیگه

2. 4 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوستان عزیز با سلام.
    به سوال قبلیم که هیچکس جواب نداد

حالا خواهشاً یکی به من بگه که آیا کسی که امریه گرفته میتونه از کسری خدمت طرح بنیاد ملی نخبگانش هم استفاده کنه؟

من برای دانشگاه امریه گرفتم و توی تعهد نامه اونجا هم چیزی برای منعش نبود.
    با تشکر.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان عزیز با سلام.
    به سوال قبلیم که هیچکس جواب نداد

حالا خواهشاً یکی به من بگه که آیا کسی که امریه گرفته میتونه از کسری خدمت طرح بنیاد ملی نخبگانش هم استفاده کنه؟

من برای دانشگاه امریه گرفتم و توی تعهد نامه اونجا هم چیزی برای منعش نبود.
    با تشکر.
    من که شنیدم امریه کسری نداره . انصراف هم نداره

اساتید اگه درست میگم تایید کنند

5. 2 کاربر از magegeryeamoonmide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من که شنیدم امریه کسری نداره . انصراف هم نداره

اساتید اگه درست میگم تایید کنند
    امریه دقیقا 24 ماه هستش . . .

7. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان طبق تجربیات شما بهترین ماه اعزام واسه لیسانسه ها کی هست ؟ حالا بی خیال بگین چه فصلی هست

مثلا یکی میگفت زمستان یا 1 دی خیلی خوب هست چون به دلیلی بارش نزولات اسمانی انقدر سخت نمیگیرن .

9. این کاربر از reza.kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان طبق تجربیات شما بهترین ماه اعزام واسه لیسانسه ها کی هست ؟ حالا بی خیال بگین چه فصلی هست

مثلا یکی میگفت زمستان یا 1 دی خیلی خوب هست چون به دلیلی بارش نزولات اسمانی انقدر سخت نمیگیرن .
    یبه حرف دیگران اهمیت نده اونا میخان از زیر کار دربرن و برا خودشون حال کنن .حالا خودت حاضری برای اینکه شاید به لطف باران و برف تمرین کمتر بهت بدن توی اوج سرما بدوی و سینه ات از بدنت بزنه بیرون ؟میدونی توی زمستون توی فضای باز و بیابونی دویدن و انجام تمرینات کششی چه پدری از ادم درمیاره ؟ به نظر من باید طوری دفترچه بفرستی که اعزامت بیفته توی اسفند یا اردیبهشت چون در اکثر مناطق کشور هوا بهاری و معتدل هست هم از شر افتاب سوزان در امانی هم از یخبندان .اموزشی در فصل سرما خیلی بده اگه یه جای سردسیر باشی توی اون هوای سرد صیح خروس خون بخوای بدوی یا تمرین کششی انجام بدی به لقاح الهی میپیوندی
    Last edited by ahwazp30; 29-09-2014 at 10:10.

11. 6 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir.sh.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

معاف از رزم همچین چیز جالبی هم نیست . درسته از لوحه میای بیرون ولی کارهای مزخرف تری بهت میسپرن . مثلا آبدارچی فرمانده( در اصل پادو = توی خدمت بهشون میگن عنبر یا امربر ) !! باید واسشون چایی ببری یا هرجا خواستن برن باید وسایلشون رو حمل کنی و ظرفهاشون رو بشوری . خلاصه خیلی ضایعه !!!! یا مثلا میذارنت توی آشپزخونه و باید ساعت 5 صبحانه آماده باشه . ببین تو باید چند بیدار شی که عدسی یا لوبیات اون موقع آماده باشه . 24 ساعت هم باید بوی روغن و خورش های ویژه پادگان( ایشالا باهاشون آشنا خواهی شد!) توی دماغت باشه . من یه 24 ساعت افسر نگهبان آشپزخانه بودم . وظیفم این بود که فقط بشینم و آشپزها رو نگاه کنم . تا دو روز از بوی غذا حالم بهم میخورد !!
    البته همه اینا خیلی خوبه اگر مسئول نظافت سرویس های بهداشتی نشی !!!!
    همیشه هم از لقب " پاطلایی" بهره مند خواهید شد !
    دوست عزیز توی سربازی نمیذارن کسی راحت واسه خودش حال کنه .
    نگهبانی شرف داره به " عنبر " بودن !!!
    ببخشید که رک گفتم . خواستم بدونی که آواز دهل از دور خوشه . اگه سالم هستی و میتونی ، معاف از رزم نگیر . بعدش پشیمون میشی . . .
    من پادگان هوا فضا هستم و اینجا خیلی حفاظتی هست حتی دفتر و برگه هم دست وظیفه ها نمیدن چه رسه به کارای دفتری و پشت سیستم بودن!!!!
    من الان سربازه حسینه هستم و همین کارای خدمات (با اینکه افسرم باید انجام بدم) بعد باید هفته ای 2 شب هم پاسبخش بشم.
    این واقعا زور نداره؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن من تازه خدمت نرفتم الان 10 ماه خدمتم و دیگه طاقتم طاق شده.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یبه حرف دیگران اهمیت نده اونا میخان از زیر کار دربرن و برا خودشون حال کنن .حالا خودت حاضری برای اینکه شاید به لطف باران و برف تمرین کمتر بهت بدن توی اوج سرما بدوی و سینه ات از بدنت بزنه بیرون ؟میدونی توی زمستون توی فضای باز و بیابونی دویدن و انجام تمرینات کششی چه پدری از ادم درمیاره ؟ به نظر من باید طوری دفترچه بفرستی که اعزامت بیفته توی اسفند یا اردیبهشت چون در اکثر مناطق کشور هوا بهاری و معتدل هست هم از شر افتاب سوزان در امانی هم از یخبندان .اموزشی در فصل سرما خیلی بده اگه یه جای سردسیر باشی توی اون هوای سرد صیح خروس خون بخوای بدوی یا تمرین کششی انجام بدی به لقاح الهی میپیوندی
    مورد داشتیم طرف به خاطر سریال جومونگ خدمتو 5ماه عقب انداخت و دی ماه رفت اونم کجا اصفهان! میگفت با دمپایی سرصبح ما رو میبردن حیاط و دم ظهر که آفتاب بود و هوا بهتر بود زور میکردن که پوتین بپوشین!!!!

خلاصه دهن سرویس شد

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان یه سوال
    اگه خدا بخواد سال دیگه کارشناسی رو تموم میکنم و باید از 2 گزینه یکی رو انتخاب کنم !

1 - برم سربازی بعد ارشد بخونم
    2 - ارشدو بخونم و بعد برم سربازی

راستش میخوام ببینم با کارشناسی خیلی سخت میگیرن ؟؟
    واگه ارشد بگیرم دیگه زیر بار فشار و سختی نیستم ؟؟؟

یه توضیح میدید !
    اگه خودتون بودید چیکار میکردید /؟ و یا چه کردید ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال
    اگه خدا بخواد سال دیگه کارشناسی رو تموم میکنم و باید از 2 گزینه یکی رو انتخاب کنم !

1 - برم سربازی بعد ارشد بخونم
    2 - ارشدو بخونم و بعد برم سربازی

راستش میخوام ببینم با کارشناسی خیلی سخت میگیرن ؟؟
    واگه ارشد بگیرم دیگه زیر بار فشار و سختی نیستم ؟؟؟

یه توضیح میدید !
    اگه خودتون بودید چیکار میکردید /؟ و یا چه کردید ؟؟
    100 درصد ادامه بده برو ارشد بگیر

تو خدمت الان ارشد جواب میده از اول سال لیسانس شد دیپلم قدیم دیگه فرق زیادی نداره چی بشه ستوانی بدن همه گروهبانی و استواری حداقل هفته ای دو روز پست باید بدی

دوره کد هم داری

فقط ارشد بیاد خدمت حال میکنی

16. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •