بابا بنده ی خدا مگه خودش سرباز نیست ؟ بلاخره چند تا معاف از رزمی دور و برش دیده دیگه![]()
بابا بنده ی خدا مگه خودش سرباز نیست ؟ بلاخره چند تا معاف از رزمی دور و برش دیده دیگه![]()
دوستان عزیز با سلام.
به سوال قبلیم که هیچکس جواب نداد
حالا خواهشاً یکی به من بگه که آیا کسی که امریه گرفته میتونه از کسری خدمت طرح بنیاد ملی نخبگانش هم استفاده کنه؟
من برای دانشگاه امریه گرفتم و توی تعهد نامه اونجا هم چیزی برای منعش نبود.
با تشکر.
من که شنیدم امریه کسری نداره . انصراف هم نداره
اساتید اگه درست میگم تایید کنند
امریه دقیقا 24 ماه هستش . . .نوشته شده توسط magegeryeamoonmide [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان طبق تجربیات شما بهترین ماه اعزام واسه لیسانسه ها کی هست ؟ حالا بی خیال بگین چه فصلی هست
مثلا یکی میگفت زمستان یا 1 دی خیلی خوب هست چون به دلیلی بارش نزولات اسمانیانقدر سخت نمیگیرن .
![]()
یبه حرف دیگران اهمیت نده اونا میخان از زیر کار دربرن و برا خودشون حال کنن .حالا خودت حاضری برای اینکه شاید به لطف باران و برف تمرین کمتر بهت بدن توی اوج سرما بدوی و سینه ات از بدنت بزنه بیرون ؟میدونی توی زمستون توی فضای باز و بیابونی دویدن و انجام تمرینات کششی چه پدری از ادم درمیاره ؟ به نظر من باید طوری دفترچه بفرستی که اعزامت بیفته توی اسفند یا اردیبهشت چون در اکثر مناطق کشور هوا بهاری و معتدل هست هم از شر افتاب سوزان در امانی هم از یخبندان .اموزشی در فصل سرما خیلی بده اگه یه جای سردسیر باشی توی اون هوای سرد صیح خروس خون بخوای بدوی یا تمرین کششی انجام بدی به لقاح الهی میپیوندی![]()
Last edited by ahwazp30; 29-09-2014 at 10:10.
من پادگان هوا فضا هستم و اینجا خیلی حفاظتی هست حتی دفتر و برگه هم دست وظیفه ها نمیدن چه رسه به کارای دفتری و پشت سیستم بودن!!!!
من الان سربازه حسینه هستم و همین کارای خدمات (با اینکه افسرم باید انجام بدم) بعد باید هفته ای 2 شب هم پاسبخش بشم.
این واقعا زور نداره؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من تازه خدمت نرفتم الان 10 ماه خدمتم و دیگه طاقتم طاق شده.
مورد داشتیم طرف به خاطر سریال جومونگ خدمتو 5ماه عقب انداخت و دی ماه رفت اونم کجا اصفهان!میگفت با دمپایی سرصبح ما رو میبردن حیاط و دم ظهر که آفتاب بود و هوا بهتر بود زور میکردن که پوتین بپوشین!!!!
خلاصه دهن سرویس شد![]()
دوستان یه سوال
اگه خدا بخواد سال دیگه کارشناسی رو تموم میکنم و باید از 2 گزینه یکی رو انتخاب کنم !
1 - برم سربازی بعد ارشد بخونم
2 - ارشدو بخونم و بعد برم سربازی
راستش میخوام ببینم با کارشناسی خیلی سخت میگیرن ؟؟
واگه ارشد بگیرم دیگه زیر بار فشار و سختی نیستم ؟؟؟
یه توضیح میدید !
اگه خودتون بودید چیکار میکردید /؟ و یا چه کردید ؟؟
100 درصد ادامه بده برو ارشد بگیر
تو خدمت الان ارشد جواب میده از اول سال لیسانس شد دیپلم قدیم دیگه فرق زیادی نداره چی بشه ستوانی بدن همه گروهبانی و استواری حداقل هفته ای دو روز پست باید بدی
دوره کد هم داری
فقط ارشد بیاد خدمت حال میکنی
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)