تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2425 از 4428 اولاول ... 1425192523252375241524212422242324242425242624272428242924352475252529253425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,241 به 24,250 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوست عزيز اون سايت نيست اون لينك ميره توي تنظيمات مودم شما قسمت نويزش . فردا زنگ بزنيد به شماره اي كه بهتون دادم و نويزتون رو بپرسيد اگه امكان داشت بگيد دان استريم خطتون رو بزارن روي 4مگ اگه نشد كه بايد با همين وضعيت سر كنيد يا مواردي رو كه براي كم كردن نويز بهتون گفتم انجام بديد تا بتونيد بگيد پهناي باند خطتتون رو ببرن روي 4مگ .
    شبتون بخير
    همین نمی ره یوزر و پسورد می زنم نمی ره چه مواردی برای کم کردن نویز خط است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یک شب نبود فیکس با سرعت حداقل همون 1 مگ دانلود کنم به حساب سرویس 1 مگ هم هست اصلا ربطی هم به ماه رضمون و قبلو بعدشم نداشت, تو بگو یه درصد تفاوت کرده باشه قشنگ محدود هست چون فیکس 66 بیشتر سرعت نمیده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان راسی یه خبر خوب من رفتم پرسیدم واسه افت سرعت شبانه و هم روزانه گفتن این مشکل سراسریه و تا ۱ هفته دیگه درست میشه و سرعت dl مثه قبلن میشه

4. این کاربر از igneousboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه من فعلا خوبه

دقت کنید از یوتیوب هست

6. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان ! از تاپیکه همسایه ( مخابرات تهران ) مزاحم میشم !
    دوسن وضعیته نته شما چجوره ؟
    من که 1 مگ نامحدود دارم با این که دان استریم رو 1200 بسته شده فقط از ساعت 3 تا 9 صبح سرعته کامل ( 130-140 KB ) رو دارم ! ماهی هم 35 تومن میدم ! در طوله روز که افتضاحه ! پیمگ درب و داغون ! تایم اوت ! سرعته دانلود هم 20 30 کیلو بایت !
    میخوام برم یه isp دیگه !
    پیشنهاد میکنید که از پارس آنلاین بگیرم ! فقط هم نامحدود میخوام
    وضعیت دانلودتون چطوره ؟
    در کل کسی راضیهست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دقت کنید از یوتیوب هست

داش خوشبحالت من یه مدت سرعت دانلود شبانه ام ۶ هست دیگه فوقش ۱۰ ولی داش فک کنم ماله تو هم بخاطر کریو باشه داش راسی تو سرعت نتت چتده

9. این کاربر از igneousboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستانی که سرویس 512,256,128 دارید توجه کنید اگر در ساعات رایگان بیش از یه مقدار مشخص دانلود کنید سیاست مصرف منصفانه روی شما اعمال میشود و سرعتتون محدود میشود!

11. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SomeOne.Like.You's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واااااااااااااااااااااااا ای !!! مخم درد گرفت ! آخه چقدر نظر بی ربط میدین ؟؟؟؟؟؟ یکم به نظری که میدین فکر کنین ! اگه یکی جواب یه سوالو داده دیگه 5 نفر دیگه نیان جواب همون سوالو بدن !!
    بعضیا هم هستن فکر کنم فقط می خوان تعداد نظراتشون بالا بره تا وضعیتشون تغییر کنه !
    یکم مراعات کنید دوستان!!! اومدم ببینم 2 روز نبودم چه خبر بوده میبینم 12 تا صفحه زیاد شده !

13. این کاربر از SomeOne.Like.You بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

واااااااااااااااااااااااا ای !!! مخم درد گرفت ! آخه چقدر نظر بی ربط میدین ؟؟؟؟؟؟ یکم به نظری که میدین فکر کنین ! اگه یکی جواب یه سوالو داده دیگه 5 نفر دیگه نیان جواب همون سوالو بدن !!
    بعضیا هم هستن فکر کنم فقط می خوان تعداد نظراتشون بالا بره تا وضعیتشون تغییر کنه !
    یکم مراعات کنید دوستان!!! اومدم ببینم 2 روز نبودم چه خبر بوده میبینم 12 تا صفحه زیاد شده !
    سلام
    دوست عزيزم اگه منظورت با منه تاريخ عضويتمو نگاه كن تعداد پست هامم نگاه كن بعد اين حرفو بزن اگه به فكر تعداد پست و درجه و اين چيزا بودم از همون 6سال پيش توي سايت تا الان بايد بالاي 20000 تا پست داشتم . من مايل نبودم 2صفحه فقط جواب اون دوستمون رو توي يكي در ميون پست بدم نميخواستم اون دوستمون هر سوالشو توي يك پست بپرسه به همين خاطر بايد تك تك جواب ميدادم چون ايشون تازه واردن و گمراه نشن وگرنه اگه همه ي سوالاتشون رو توي يه پست مينوشتن براي منم راحتتر بود . در ضمن چند سوالو من جواب دادم ايشون دوباره پرسيدن . خوبه آدم قبل از اينكه دهنشو باز كنه يكم فكر كنه بررسي كنه بعد بياد نظر بده . شما فقط دوست داري يه چيز گفته باشي . در ضمن نظر بنده بي ربط نيست فكر شما مشكل داره .

15. 3 کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farzad021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    OIII

پيش فرض

دقت کنید از یوتیوب هست

دوست عزیز سرعت و حجم شما چقدره؟
    من الآن 2 ساله اینترنت مخابرات دارم و امروز دارم میرم قطعش کنم و از پارس آنلاین بگیرم
    یکی از مهمترین سوالاتم نت شبانه و سرعتشه
    (یه جا هم شنیدم تو پارس آنلاین اگه مودمو از خودشون نخری شبانه رایگان نمیدن،این موضوع صحت داره؟چون 2 تا مودم وایرلس دارم و دیگه نیازی به خرید مودم ندارم :| )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •