همین نمی ره یوزر و پسورد می زنم نمی ره چه مواردی برای کم کردن نویز خط است
همین نمی ره یوزر و پسورد می زنم نمی ره چه مواردی برای کم کردن نویز خط است
یک شب نبود فیکس با سرعت حداقل همون 1 مگ دانلود کنم به حساب سرویس 1 مگ هم هست اصلا ربطی هم به ماه رضمون و قبلو بعدشم نداشت, تو بگو یه درصد تفاوت کرده باشه قشنگ محدود هست چون فیکس 66 بیشتر سرعت نمیده![]()
دوستان راسی یه خبر خوب من رفتم پرسیدم واسه افت سرعت شبانه و هم روزانه گفتن این مشکل سراسریه و تا ۱ هفته دیگه درست میشه و سرعت dl مثه قبلن میشه![]()
سلام دوستان ! از تاپیکه همسایه ( مخابرات تهران ) مزاحم میشم !
دوسن وضعیته نته شما چجوره ؟
من که 1 مگ نامحدود دارم با این که دان استریم رو 1200 بسته شده فقط از ساعت 3 تا 9 صبح سرعته کامل ( 130-140 KB ) رو دارم ! ماهی هم 35 تومن میدم ! در طوله روز که افتضاحه ! پیمگ درب و داغون ! تایم اوت ! سرعته دانلود هم 20 30 کیلو بایت !
میخوام برم یه isp دیگه !
پیشنهاد میکنید که از پارس آنلاین بگیرم ! فقط هم نامحدود میخوام
وضعیت دانلودتون چطوره ؟
در کل کسی راضیهست ؟
داش خوشبحالت من یه مدت سرعت دانلود شبانه ام ۶ هست دیگه فوقش ۱۰ولی داش فک کنم ماله تو هم بخاطر کریو باشه داش راسی تو سرعت نتت چتده
![]()
دوستانی که سرویس 512,256,128 دارید توجه کنید اگر در ساعات رایگان بیش از یه مقدار مشخص دانلود کنید سیاست مصرف منصفانه روی شما اعمال میشود و سرعتتون محدود میشود!
واااااااااااااااااااااااا ای !!! مخم درد گرفت ! آخه چقدر نظر بی ربط میدین ؟؟؟؟؟؟ یکم به نظری که میدین فکر کنین ! اگه یکی جواب یه سوالو داده دیگه 5 نفر دیگه نیان جواب همون سوالو بدن !!
بعضیا هم هستن فکر کنم فقط می خوان تعداد نظراتشون بالا بره تا وضعیتشون تغییر کنه !
یکم مراعات کنید دوستان!!! اومدم ببینم 2 روز نبودم چه خبر بوده میبینم 12 تا صفحه زیاد شده !![]()
سلام
دوست عزيزم اگه منظورت با منه تاريخ عضويتمو نگاه كن تعداد پست هامم نگاه كن بعد اين حرفو بزن اگه به فكر تعداد پست و درجه و اين چيزا بودم از همون 6سال پيش توي سايت تا الان بايد بالاي 20000 تا پست داشتم . من مايل نبودم 2صفحه فقط جواب اون دوستمون رو توي يكي در ميون پست بدم نميخواستم اون دوستمون هر سوالشو توي يك پست بپرسه به همين خاطر بايد تك تك جواب ميدادم چون ايشون تازه واردن و گمراه نشن وگرنه اگه همه ي سوالاتشون رو توي يه پست مينوشتن براي منم راحتتر بود . در ضمن چند سوالو من جواب دادم ايشون دوباره پرسيدن . خوبه آدم قبل از اينكه دهنشو باز كنه يكم فكر كنه بررسي كنه بعد بياد نظر بده . شما فقط دوست داري يه چيز گفته باشي . در ضمن نظر بنده بي ربط نيست فكر شما مشكل داره .
دوست عزیز سرعت و حجم شما چقدره؟
من الآن 2 ساله اینترنت مخابرات دارم و امروز دارم میرم قطعش کنم و از پارس آنلاین بگیرم
یکی از مهمترین سوالاتم نت شبانه و سرعتشه
(یه جا هم شنیدم تو پارس آنلاین اگه مودمو از خودشون نخری شبانه رایگان نمیدن،این موضوع صحت داره؟چون 2 تا مودم وایرلس دارم و دیگه نیازی به خرید مودم ندارم :| )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)