وای من چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون برم یه slim بخرم و بی خیال kinect بشم؟؟؟؟
وای من چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون برم یه slim بخرم و بی خیال kinect بشم؟؟؟؟
طبق آخرین خبر ها که نمی دونم راست هست یا نه ولی من این کارو کردم
برو بگیر ولی کینکت قرار ارزون بشه اونو بعدا بگیر
از همه ی هارد اینترنال دستگاه میتونی استفاده کنی![]()
مرسی . راستی slim ه ک شد دیگه . دوستم میگه 350 هزار تومنه و ه ک نشده !! دروغ میگه ؟ قیمت واقعیش چنده ؟
یکی از دوستان 5 تا slim 0225 خرید ( برای فروش بعد از ه ک) دونه ای 415
. شما هم یک slim 4gig 0225 بخر 415 -420 و kinect هم میتونی بخری. فعلا با بازی اصلی که همراه kinect هست بازی کن تا 2-3 هفته دیگه -- بشه دستگاهت و بتونی بازی کپی هم اجرا کنی.
من پیشنهاد میکنم اگه میخوای نو بگیری اصلاً elite نگیر. دسته دوم چرا ( چون قیمتش میصرفه ) ولی نو فقط slim 0225.
خودم یک Arcade دسته دو با 15 تا بازی خریدم 310. به همراه یک کینکت کلا 495 تومن. راضی هم هستم.
بله. همه هارد اینترنال قابل استفاده هست. اگه نباشه پس به چه دردی میخوره؟
slim با درایو lite-on مدل 9504 و قیمتش خیلی خیلی بالاست. باید زیر 400 باشه ولی 670 هست. مدل 0225 ش قرار هست تا 2-3 هفته دیگه ه ک بشه که الان کم گیر میاد. ولی بگردی میتونی 410 یا کمتر بیشتر بخری
حواست باشه slim با درایو hitachi 0500 نندازن بهت که حالا حالا ها ه ک بشو نیست.
Last edited by sony_W810i; 09-06-2011 at 12:55.
البته از همش هم نمیتونی استفاده کنی . یعنی کامل 250GB رو نمیتونی استفاده کنی ! نزدیک به 230 گیگ !ببخشید یعنی اگه slim250 GB بخرم می تو نم از همه ی 250 GB استفاده کنم؟
به نظرتون slim را مدلهای دیگش را نخرم و وایسم تا 0225 ه ک شه؟؟؟
اگه اسلیم 4 گیگ بگیریم هاردو چی کار کنیم؟
هم میتونی فعلاً از یک فلش معمولی تا 16 گیگ استفاده کنی و بعداً یک هارد براش بگبری
هم میتونی از روش -- هارد wd و تبدیل این هارد ها به هارد xbox استفاده کنی که یکمی سخت هست ولی ارزون در میاد برات
اگه صبر کنی 0225 بیاد قیمتش میشه 1.7 برابر الان. الان بگیر تا ارزون هست.
مدل دیگه یکی 9504 هست که کپی خور شده و خیلی گرون هست
یکی 0500 hitachi که خیلی مونده ه ک بشه
ببخشید من دوتا سوال دیگه برام پیش اومد:
1- اگه الان اسلیم بگیرم، مطمئنا براش ه ک میاد یا امکان داره -- نشه؟
2- اسلیم همراه با کینکت و بدون کینکت 4 گیگ چنده حدودا؟
ممنون از جوابها
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)