تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2424 از 4105 اولاول ... 1424192423242374241424202421242224232424242524262427242824342474252429243424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,231 به 24,240 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان راست میگن که به اجبار مسئولیت رانندگی رو میدن به کسی تو یگان ؟ اگر کسی قبول نکنه ؟ میشه اصلا بگه گواهینامه ندارم ؟

دوستان نظرتون راجب عجب شیر چی هست ؟
    بستگی داره .
    رانندگی تا اونجا که من میدونم اجباری نیست . بگی رانندگیم بده خودشون ماشین نمیدن دستت . خیلی روی وسایلشون حساسن .
    ولی هر دستوری دادن باید اطاعت کنید . گاهی هم به زور مسئولیت میندازن گردنت !!! . مثلا منو به زور گذاشتن دیدبان توپخانه . یه روز فرستادنم دیدگاه تا گلوله های توپ رو روی هدف هدایت کنم . فرمانده پادگان با رئیس بازرسی هم مثل شمر بالای سرم بودن . معمولا اینا نمیومدن . اگه اشتباه می کردم یه هفته بازداشت روی شاخش بود !!! حالا اضاف خدمت بماند!
    حکم موشی رو داشتم که چند تا گربه بالای سرش باشن !!! دقیقا یادم نمیاد چی شد ولی گلوله دوم خورد روی هدف و نجات پیدا کردم !!! بعدش 7 روز تشویقی بهم دادن .
    وقتی لباس نظام رو می پوشی دیگه مسئولیت خودش میاد سراغت . . . .

2. 3 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام

قانون کسر خدمت رزمندگان جبهه هنوز پا برجاست؟

یه سرچی کردم در مورد این موضوع و نوشته بود ( خبرا هم برا خرداد امسال بود ! ) تا 23 ماه خدمت در جبهه 7 ماه کسری خدمت میخوره

من متولد 72م ولی امسال نمیخوام سربازی برم، تا 2 سال دیگه که درس تموم بشه

الآن میخوام بدونم میتونم 2-3 سال دیگه از این کسری خدمت استفاده کنم؟

یه سوال دیگه: من تا الان پشت کنکور نموندم و از معافیت تحصیلی استفاده کردم، جزء افراد غایب نیستم که؟

داره خودمونی میشه amir.sh.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

فوری فوری فوری

سلام همگی لطفا دقیق و مطمئن جواب بدین

من الان 10 ماه خدمت هستم و میخوام واسه در رفتگی شونم برم معاف از رزمی بگیرم و الان با لیسانس خدمت میکنم توی سپاه نیرو هوایی
    حالا سوال من اینه که :
    1- معاف از رزمی تو کارت من می خوره؟؟؟اصلا چیزی به نام معاف از رزمی قید میشه توی کارت؟؟؟
    2- آیا با معاف از رزم داشتن میشه بعد در آینده کار ندن به کسی؟؟؟یعنی واسه سر کار رفتن مشکلی پیش میاد؟؟؟
    3- نکنه برم کمسیون و معاف کامل بشم!!!!

بیشتر اینکه میخوام معاف از رزمی بگیرم واسه اینه که در هفته 1 تا 2 روز ما رو به عنوان پاسبخش نگه میدارن!! این واسم سخته

پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فوری فوری فوری

من الان 10 ماه خدمت هستم و میخوام واسه در رفتگی شونم برم معاف از رزمی بگیرم و الان با لیسانس خدمت میکنم توی سپاه نیرو هوایی
    حالا سوال من اینه که :
    1- معاف از رزمی تو کارت من می خوره؟؟؟اصلا چیزی به نام معاف از رزمی قید میشه توی کارت؟؟؟
    2- آیا با معاف از رزم داشتن میشه بعد در آینده کار ندن به کسی؟؟؟یعنی واسه سر کار رفتن مشکلی پیش میاد؟؟؟

بیشتر اینکه میخوام معاف از رزمی بگیرم واسه اینه که در هفته 1 تا 2 روز ما رو به عنوان پاسبخش نگه میدارن!! این واسم سخته

1. خیر نمیخوره فعلا . چیزی به اسم معاف از رزمی توی کارت نمیخوره .
    2. اره ممکنه . بستگی به کارش داره .
    3. خوب چه بهتر

ولی جدا واسه دررفتگی میخوای بری معافیت بگیری؟

در رفتگی رو به همین سادگی که معاف نمیکنن . واسه قضیه شما شاید فقط معافیت موقت بدن تا خوب بشی و بعدش باید برگردی .
    واسه در رفتگی باید سابقه خیلی بلند بالایی داشته باشی . یعنی سابقه ای که نشون بده همون عضو از بدنت غیرپایداره و تا به حال زیاد در رفته .
    منم مشکل در رفتگی پا رو داشتم منتهی پرونده نداشتم با اینکه سابقه داشتم . سالی یک بار تقریبا پام در میرفت از بچگی . ولی فقط پرونده ای نداشتم .

6. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir.sh.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

1. خیر نمیخوره فعلا . چیزی به اسم معاف از رزمی توی کارت نمیخوره .
    2. اره ممکنه . بستگی به کارش داره .
    3. خوب چه بهتر

ولی جدا واسه دررفتگی میخوای بری معافیت بگیری؟

در رفتگی رو به همین سادگی که معاف نمیکنن . واسه قضیه شما شاید فقط معافیت موقت بدن تا خوب بشی و بعدش باید برگردی .
    واسه در رفتگی باید سابقه خیلی بلند بالایی داشته باشی . یعنی سابقه ای که نشون بده همون عضو از بدنت غیرپایداره و تا به حال زیاد در رفته .
    منم مشکل در رفتگی پا رو داشتم منتهی پرونده نداشتم با اینکه سابقه داشتم . سالی یک بار تقریبا پام در میرفت از بچگی . ولی فقط پرونده ای نداشتم .
    ممنون از راهنمایی به موقعتون

آخه میگن سریع معاف از رزمی رو میدن نه اینکه معاف کامل!!!
    من فقط هدفم اینه از لوحه پاسبخشی بیام بیرون

دوستام همشون رفتن به یه بهونه گرفتن!!
    فقط خدا کنه معاف موقت نکنن چون اونجوری عقب میوفتم و خلا میخورم.مگه نه؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوستان دوباره سلام
    کسی میدونه حقوق سرباز متاهل امریه چقدر میشه؟
    اون قانون حداقل حقوق کادری ها برای سربازای متاهل چی شد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

باسلام
    من تک فرزند هستم، 24 ساله، ترم 4 ارشد آموزش زبان انگلیسی، واریکوسل درجه 2.5 دارم. از چه راهی معاف بگیرم؟

1. واریکوسل درجه 2.5 دارم ((قبلا درجه 3 بوده جدیدا شده 2.5 ممکنه الان دوباره 3 شده باشه))
    - برای معافیت میتونم اقدام کنم؟
    - اگر اقدام کردم و درجه 3 تشخیص داده نشد و معاف رزم اعلام شد چی میشه باید برم خدمت؟
    - معافیت پزشکی برای کار و استخدامی مشکلی به وجود نمیاره؟ مثلا برای تدریس در دانشگاه؟
    معافیت پزشکی رو در چه صورت میشه ابطال کرد؟

2. وضعیت خدمت با فوق لیسانس زبان انگلیسی چجوریه؟
    - کدام بخش میفتم و ساعت کارش چطوره؟
    - آیا تو شهر خودم هستم؟
    - مدت خدمتش چند ماهه؟
    3. من پدرم دیسک کمر داره و کشیدکی تاندون دست. برای اینکه ببینم معافیت کفالت به من تعلق میگیره یا نه باید چیکار کنم؟

4. میتونم کاری کنم کفالت مادر بگیرم؟

5. اگر امریه بگیرم بهتره یا با همون مدرک فوق لیسانس معاف از رزم بشم و خدمت کنم؟
    - معاف از رزم آموزشی نداره؟
    - برای امریه باید معاف از رزم باشم؟

6. چجوری لیست همه سازمان هایی که میتونم در اونها تدریس زبان کنم که به عنوان خدمتم حساب بشه رو در بیارم؟
    - اگر جایی پذیرفته شدم . ساعت کارش برای تدریس چقدره؟

7. آیا پروژه میتونم بگیرم؟
    - مثلا پروژه ترجمه؟
    - از کجاها میشه پروژه گرفت؟
    - چقدر کسری خدمت داره؟
    - کل خدمت رو میشه پروژه گرفت؟
    Last edited by magegeryeamoonmide; 27-09-2014 at 23:50.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من فقط هدفم اینه از لوحه پاسبخشی بیام بیرون
    معاف از رزم همچین چیز جالبی هم نیست . درسته از لوحه میای بیرون ولی کارهای مزخرف تری بهت میسپرن . مثلا آبدارچی فرمانده( در اصل پادو = توی خدمت بهشون میگن عنبر یا امربر ) !! باید واسشون چایی ببری یا هرجا خواستن برن باید وسایلشون رو حمل کنی و ظرفهاشون رو بشوری . خلاصه خیلی ضایعه !!!! یا مثلا میذارنت توی آشپزخونه و باید ساعت 5 صبحانه آماده باشه . ببین تو باید چند بیدار شی که عدسی یا لوبیات اون موقع آماده باشه . 24 ساعت هم باید بوی روغن و خورش های ویژه پادگان( ایشالا باهاشون آشنا خواهی شد!) توی دماغت باشه . من یه 24 ساعت افسر نگهبان آشپزخانه بودم . وظیفم این بود که فقط بشینم و آشپزها رو نگاه کنم . تا دو روز از بوی غذا حالم بهم میخورد !!
    البته همه اینا خیلی خوبه اگر مسئول نظافت سرویس های بهداشتی نشی !!!!
    همیشه هم از لقب " پاطلایی" بهره مند خواهید شد !
    دوست عزیز توی سربازی نمیذارن کسی راحت واسه خودش حال کنه .
    نگهبانی شرف داره به " عنبر " بودن !!!
    ببخشید که رک گفتم . خواستم بدونی که آواز دهل از دور خوشه . اگه سالم هستی و میتونی ، معاف از رزم نگیر . بعدش پشیمون میشی . . .
    Last edited by PLAΨMID; 28-09-2014 at 03:26.

11. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باسلام
    من تک فرزند هستم، 24 ساله، ترم 4 ارشد آموزش زبان انگلیسی، واریکوسل درجه 2.5 دارم. از چه راهی معاف بگیرم؟

1. واریکوسل درجه 2.5 دارم ((قبلا درجه 3 بوده جدیدا شده 2.5 ممکنه الان دوباره 3 شده باشه))
    - اگر اقدام کردم و درجه 3 تشخیص داده نشد و معاف رزم اعلام شد چی میشه باید برم خدمت؟
    - معافیت پزشکی برای کار و استخدامی مشکلی به وجود نمیاره؟ مثلا برای تدریس در دانشگاه؟

- آیا تو شهر خودم هستم؟
    - مدت خدمتش چند ماهه؟
    3. من پدرم دیسک کمر داره و کشیدکی تاندون دست. برای اینکه ببینم معافیت کفالت به من تعلق میگیره یا نه باید چیکار کنم؟

6. چجوری لیست همه سازمان هایی که میتونم در اونها تدریس زبان کنم که به عنوان خدمتم حساب بشه رو در بیارم؟

- مثلا پروژه ترجمه؟
    - چقدر کسری خدمت داره؟
    1- در مورد واریکوسل اطلاع دقیق ندارم ولی یادمه یکی از هم خدمتی هام واریکوسل داشت( معاف از رزم) . شما حتما اقدام کنید . هیچ فرصتی رو از دست ندید .

2- تا دوره ما برای فوق لیسانس 2 ماه کم میشد از خدمت . اگه این قانون کماکان برقرار باشه .

3- بستگی به این داره که سن پدرت بالای 65 باشه یا مصدومیتش طوری باشه که از کار افتاده تلقی بشه . در غیر اینصورت خیر باید مثل مرد خدمت کنید .

4- به هیچ وجه . تا شوهر بالای سرش داره غیر ممکنه .

5- قبلا هم گفتم معاف از رزم خیلی چیز مزخرفی هست . دقیقا معاف از رزم هم آموزشی با بقیه داره . امریه ربطی به معافیت از رزم نداره . ضمنا بگم بعضی جاها زیاد اهمیتی هم به اینکه معاف از رزم هستید نمیدن !!! مثلا این دوستم که واریکوسل داشت به زور راه میرفت ولی هر روز صبح میبردنش ورزش صبحگاهی !! هر چی هم اعتراض میکرد اونا حرف حالیشون نمیشد .

6- دقیقا نمیدونم . ببینید ، امریه گرفتن کار آسونی نیست و خودش یه جورایی پارتی و زور میخواد . تقریبا پانزده بیست نفر از همدوره های آموزشی ما فوق لیسانس داشتند( از زبان گرفته تا الهیات و مهندسی مکانیک و غیره) ولی نتونستن امریه بگیرن . ضمنا روی پول زیاد حساب نکنید . فکر کنید صـــــــــفر تومن بهتون میدن ( در عمل همینجوریه) .

7- واسه پروژه باید جزو دانشجویان نمونه و کارا با کلی سابقه مطالعاتی و پژوهشی باشی . واست مثال میزنم : یکی از اقوام ما که رتبه 56 کنکور سراسری بود و فوق لیسانس مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف داشت ، فقط واسه فوق لیسانسش 19 مقاله پذیرفته شده ارائه کرده بود !!!! این آدم تونست پروژه بگیره . یه پروژه هفت ماهه !! به همین راحتی و خوشمزگی کارتش رو گرفت و اصلا رنگ پادگانم ندید !!!
    Last edited by PLAΨMID; 28-09-2014 at 05:39.

13. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

فوری فوری فوری

حالا سوال من اینه که :

اول باید بگم که چون خدمت ندیدین براتون سخت میاد، اگه خدمت میدیدین هفته ای 3 روز هم می موندین.

ولی به هر حال به ما ربطی نداره.

در رفتگی متعدد کتف (بیش از دو بار) معافیت دائم داره، دوست من از همین راه معافیت گرفته.

برای کار هم شما اگه کار درست و حسابی برین خودشون طب صنعتی می فرستن که اونجا خودشون ایراد می تونند بگیرن به خدمت ربط نداره.

البته بعضی جاهای معتبر معاف ار رزمی را می پرسن.

باسلام

- آیا تو شهر خودم هستم؟
    - مدت خدمتش چند ماهه؟

- مثلا پروژه ترجمه؟
    - چقدر کسری خدمت داره؟
    1- استخدام معافیت پزشکی انجام نمیشه.

خیل از سازمانها و شرکت های دولتی و خصوصی علی الخصوص تمامی معتبر ها مهم هست براشون، در ضمن خودشون طب صنعتی هم دارن.

معاف پزشکی هم نمیشه باطل کرد، بازی نیست که کسی کارت بگیره بعد بگه من نمی خوام!

2- هر جایی و هر مکانی با هر شیفت خدمتی امکان داره بیفتین و خدمت کنین، هیچ فرقی با لیسانس ندارین.
    چون تک فرزند هستین استان خودتون خدمت میکنین (البته در ارتش و سپاه در صورت وججود در شهر خودتون)
    از نظر زمان هیچ فرقی با زیر دیپلم و... ندارین.

یگان نظامی 21 ماه یگان غیر نظامی 24 ماه

3- فکر نمی تونم بتونید کفالت بگیرین، چون در حد نیازمند مراقبت نیست.

در ضمن قانون جدیدا شده 70 سال.

4- خیر

5- امریه گرفتن پارتی خوب می خواد به این راحتی نیست.
    معاف از رزم و امریه هم آموزش داره.

7- پروژه شرایط و ضوابط سختی داره و من در این چند سال انگشت شمار بوده که کسی را ببینم که پروژه گرفته تازه برای بخشی از خدمت.

15. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •