بی خود نیست بعضی ها خونه اجاره می کنند یا می خرن میرن وضعیت سیگنال رو هم بررسی می کنندچون زیر ساخت با شانس ارتباط مستقیم داره
بی خود نیست بعضی ها خونه اجاره می کنند یا می خرن میرن وضعیت سیگنال رو هم بررسی می کنندچون زیر ساخت با شانس ارتباط مستقیم داره
الان مشاورین املاک توی مشخصات آپارتمانها یه بخش سرعت و سیگنال 4g ایرانسل اضافه کردن
100% ميتونه بدن انسان باشه!
من رو مودم بي٣١٥ هواوي وقتي دستمو نگه ميدارم روش ٢-٣ تا ميره رو snr
يا مثلا امتحان مردم مودم كه يه جايي گذاشته بودم
يه سيني استيل رو يه سمتي از مودم تكيه ميدادم snr 5-6 تا اضافه ميشد!
واسه اين جسم تاثير داره كاملا
باز خوش به حال بعضیا ... ما ک دیگه مودم رو برداشتیم رفتیم پشت بوم تست بگیریم اما دریغ از یک درصد تغییر![]()
والا اينجوري بهتره!
ديگه ميدوني انقدر دنبال جاي بهتر نميدويي
هي تقلا نميكني!
والا انقدر تست گرفتم كه مردم
اونجوري شما ميدوني تغييري نداري راحت!
تنها شما نیستی که اینجوری هستی عزیز !
اشخاص مثل شما زیاده تو فروم !
یکیش خودم از هوا تا زیر زمین رو تست کردم ! نه تنها خونه بلکه هر جایی که میرم ! جاده بیابون دریا و...![]()
ایرانسل کاری کرده که به جای استفاده از اینترنت 4g فقط داریم بسته میگیریم واسه تست![]()
من یه مورد تلخ و شیرین از خاطرات ایرانسلیمون بگم
سر قضیه همین سیگنال یابی انتن بردم بالا پشت بوم اما چون خودم زیاد از ارتفاع دل خوشی ندارم و و شب بود دامادمون رو صدا زدم رفت بالا ساعت 12 شب بود منم از پاینن هی داشتم تست میگرفتم هی سرعت میرفت بالا میومد پایین یهو داد میزدم وایساااااا نههه بروووو وایساااااا نهههههه برووو حدود 1 گیگ که حجمم رفت هیج یهو دیدم کلا انتن قط شد یه صدای وحشتناکی اومداومدم نگا کردم دامادمون با مخ افتاده بود روی کولر، از این کولر گازیا اینجا هست اصلا ابی نداریم
دستش شکست کولر شکست خلاصه یه تجربه تلخی بود گفتم مواظب باشید سر یه سیگنال خودتون رو به کشتن ندید
ایرانسل هم که دیه بده نیس اصلا، منم الان اولین جایی که میشد انتن گذاشتم حدود 20 مگ میگریم میدونم جابجا کنم تا 35 مگ هم میره اما دیگه دست و دلم به کار نمیره
مراقب سلامتیتون باشید
واقعا همينطوره الان من اين بسته رو ٢٦ مرداد گرفتم
تازه بعد از ٦-٧ روز هم استفاده كردم ازش چون رزرو بود
يه ماه نشده ٧٥ گيگش رفته
اغراق نكنم ١٠ گيگش فقط واسه تست گرفتن از اسپيد تست رفته
![]()
تایید میشه![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)