ج) فقط در مشمولين قبل از اعزام ،عمل نشده در هر درجه اي و نيز عمل شده بدون عارضه : معاف از خدمات رزمي
ج) فقط در مشمولين قبل از اعزام ،عمل نشده در هر درجه اي و نيز عمل شده بدون عارضه : معاف از خدمات رزمي
هیچ جایی نیست که 100% پذیرش کنه و هیچ جایی نیست که 100% شهر خودتون بندازه.
همه دوست دارن شهر خودشون باشن.
<br>
نمونه هایی که من دیدن مشخص میشد، ولی دقیق تو ذهنم نمونده.
البته سازمان به سازمان هم فرق میکنه اگه اشتباه نکنم.
جنگ که سال 67 تموم شده، حالا اگه هم در مناطق کرد نشین و... درگیری های بعد اون بوده من فکر نمیکنم شامل کسر ایثارگری باشه.
باز اگه شما متولد 72 و ماقبل هستین پدرتون را بفرستین محل خدمتیش بپرسه
ولی من 99% مطمئنم که شامل ایئارگری نمیشه.
در شرایط جبهه پاوه منطقه درگیر بوده.
Last edited by ice_man_sh; 26-09-2014 at 03:47.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگه من برم پذیرش سپاه شهرمون بشم و قبول کنن ممکنه منو یه شهر دیگه بفرستن ؟
بچه ها معاف ار رزم که متاهل هستش می تونه امریه بره ؟
الان جایی هستش که پذیرش داشته باشه برای امریه ؟
من لیسانس نرم افزار دارم با معدل 16.40 نزدیک 2 سال هم سابقه مرتبط با رشتم دارم میتونم جایی برای امریه اقدام کنم ؟
در ضمن دانشگاه غیر انتفاعی هم بودم.
ممنون.
سلام
حافظ کل قران بودن باعث کسری خدمت یا معافیت میشه ؟![]()
حالا شما که میگین پارتی و بسیج ندارین و اگه برین و بر فرض قبول کنن احتمال زیاد شهر خودتون باشین ولی 100% نیست، خیلی بوده که در حوزه ماموریت همون سپاه (بر فرض سپاه عاشورا، سپاه محمد رسول الله و...) فرستادن جای دیگه و یا خیلی بوده که مثلا طرف سرباز توپخانه سپاه و یا... بوده ماموریت چندین ماه فرستاندن نقطه صفر مرزی.
پس باید بدونید که تو خدمت هیچ چیز 100% نیست، حتی اگه شما برین و در یگان جایی باشین و یا خدمتتون با روال و شیفت خاصی باشه این 100% نیست که همینطور ادامه پیدا کنه، شرایط فرق میکنه، فرمانده عوض میشه، کسی میاد که پارتی بیشتری داری و...
معافیت که نه ولی تا جایی که من میدونم و یه نمونه دیدم یک درجه تشویقی داره.
خوب پس با این حساب بهتره خودمو خسته نکنم چون معلوم نیست نتیجش چی بشه . راستش خودم فکر میکنم خدمت برام بسیار ضروری هست اما از طرفی هم زورم میاد 2 سال از عمر نازنینم رو هدر بدم .دیگه تمام درها به روم بسته شدن![]()
همه باید سعی خودشون را در بهتر شدن شرایطشون تا آخرین لحظه خدمت انجام بدن.
ولی سعی و تلاش کرد یه چیزه و رویا پردازی و یا امید الکی چیز دیگه ای هست.
به نظر من هیچ چیز بدتر از این نیست که آدم به خودش وعده بده، امیدوارد باشه و این مهم تحقق پیدا نکنه.
شما باید شرایط را مثل خیلی از سربازها در نظر بگیرین، حال تلاشتون را هم بکنین، اگه استان و شهر و... خودتون خدمت کردین که چه بهتر ولی اگه نکردین لااقل روحیه خودتون را از دست نمیدین.
دقیقا !!!
من دنبال معافیت پزشکی بودم . امید زیادی داشتم و کلی بدبختی کشیدم آخرش نشد . خیلی تو ذوقم خورد و توی پادگان مدتها دیپرس بودم. بعدش فکر کردم اگه من از اینجا با پارتی و کلک در برم ، یه آدم بیچاره و بی پارتی دیگه رو میذارن جای من !!!! همه اینا تصورات من بود ولی باور کنید دلم به حال اون سرباز خیالی میسوخت !!! دلم نمیخواست کسی به جای من این همه عذاب رو بکشه !!
خدمت آدمو اینجوری میکنه . درد و سختی بقیه رو میفهمی !!!
----------------------------------------------------------------------------
در مورد خدمت به این نکته باید توجه کرد : هر چقدر محل اعزام ما بد و سخت باشه ، باز هم همیشه جاهای بدتری هست !! جاهایی که شکرگذار خواهید شد که اونجا نرفتید !!!!
پس بالاتر از سیاهی باز هم رنگی هست !!!
فهم این موضوع هم خیلی بهم کمک کرد تا از لحاظ روحی بتونم خودمو جمع و جور کنم . فک کنم تقریبا 2 ماه طول کشید و بعدش چنان خدمت واسم عادی شد که اصلا نفهمیدم کی گذشت !!
---------------------------------------------------------------------------
بزرگترین و درست ترین شعار خدمت سربازی : چون می گذرد غمی نیست !!![]()
دوستان راست میگن که به اجبار مسئولیت رانندگی رو میدن به کسی تو یگان ؟ اگر کسی قبول نکنه ؟ میشه اصلا بگه گواهینامه ندارم ؟
دوستان نظرتون راجب عجب شیر چی هست ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)