خیلی میخوامت
تو عروسیت جبران میکنم![]()
خیلی میخوامت
تو عروسیت جبران میکنم![]()
راسی منظورتو از نیم ملیونی ها نفهمیدم(iq=0)
یه چیزه دیگه وقتی ریسورس میفرستی نسبت به فاصله دوتا دهکده یه زمانی باید بگذره درسته؟
بعدش برادر zed ریسورس رسید(thanks alot)
اول باید بری تو ریپورت بد ریسورسو قبول کنی که بره تو ورهاوس اره؟
بچه ها من 190 تا پوینت دارم یه روستا هست بالا یکی من 116 پوینت داره به نظره شما بهش حمله کنم
الان 7تا اسپیرمن دارم میتونم بیشترشونم بکنم
بترکونمش؟
چه طورری بفهمم بچه های ترایب انلینن حتما باید permium account داشته باشم؟
خوب فاتحه بخوان و امداه جنگ شو چون این ویروس خیلی علاقه داره (محض اطلاع من 5 تا روستا از دست دادم طی جنگ)به حرفشون هم اعتماد نکن.
گفته شد
به به ببین کی اینجاست.lord_alone_dark
چه خبر اینترنتت درست شد؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید شما خوبید؟؟؟خوب بخاطر همین باهاش مشکل داریم چون همش می خوان پیشرفت کنن.
ان حسین را نمی دونم می خوای اش بپرس.
ببخشید فکر کنم یک تاپیک برای بازی های جدید تو بخش اول باشه.
تبلیغات ممنوع
کاسه چیه؟
:43:
فعلا بهتر است هر چه سریعتر پیشرفت کنی چون اگر کند پیشرفت کنی احتمال نوبل شدنت بیشتر است.
منظورم کسایی که نیم میلیون پونت امتیاز دارن و 50 100 تا روستا دارن. انها این مقدار ریسورس براشون چیز زیادی نیست.(مگر موقع جنگ)
یکم باز پیشرفت کن اگر ان 116 تایی پیشرفت نکرد غارتش کن همچنین تمام زیر 100 تا رو می تونی غارت کنی چون معمولا نیرو ندارن (فقط حواست باشه مال یکی که بیشتر از 2 تا روستا داره نباشه)
برای فهمیدن انلاین بدون افراد تو ترایب یک درجه تو ترایب موجود است که کنترل ترایب رو بر عهده داره و می تونه تشخیص بده کی انلاین است کی افلاین.(تو راهنمام گفته بودم تو پست اول هست)
پرمیوم بگیری فقط می فهمی کیا تو لیست دوستان انلاین هستند(که نباید هر کسی را تو لیست بزاری چون اگر نا اشنا باشن می تونن سو استفاده کنند)![]()
بروبچ ,این جمله یعنی چی ؟
I'll tell you...not a great country now this place is tahnks to Bush...lol...
من درست منظورش و نمیفهمم
( من میخوام باهات تماس بگیرم ,الان کشور (آمریکا) بزرگ نیست و این و مدیون بوشیم ) منظورش اینه ؟
بهزاد هنوز خرابه دیونم کرده شرمندت هستم همش سیت بین بچه ها
یه طعنه زده به بوش و کشورش! البته بستگی داره قبل و بعدش چی گفته باشه.
ممنون آرمان جون ........
من چند تا سوال درباره Wii دارم کجا بپرسم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)