کسی نمیدونه ؟
کسی نمیدونه ؟
دوستان امسال کسی رژه 31 شهریور رو دیده ؟
حقیقتا امسال سپاه واقعا رژه خوبی زد من کاری به رژه اش ندارم اما یه شعری رو میخوندن کلیه نیرو های سپاه که ظاهرا هماهنگ شده بود ...
میخواستم ببینم اگر کسی دیده شعر رو از کجا میشه گیر اورد ؟! ؟
حقیقتا مارش بسیار دلنشینی میزدن ... اصلا به نظام نمیخورد ... اما اگر این مارش رو همین الان بزنن شخصا هوس میکنم کلاش رو بگیرم دستم برم جبههواقعا مارش دلنشینی بود .
این چنین چیزی میخوندن:
یا رب حفاظت کن ز یاران ولایی تا این زمین سرشار از شور حسین است ... یا حسین ...یاحسین ... یا حسین ...
واقعا بعضی مواقع خطابه و شعر بدون هیچ دلیل و برهانی آدم رو تحت تاثیر قرار میده چون بنده اصلا مذهبی نیستم ولی واقعا این مارش و شعر هماهنگ من رو تحت تاثیر قرار داد . به خصوص آخرین یگان سپاه که رژه زد نفر اولش خیلی هیکل روی فرمی داشت !یادش بخیر آقوی اسدی ... هنوز هم روی فرمه . مرد واقعا گلی هست .
یک ماه تا 25 روز مونده به تاریخ اعزام روی سیستم پلیس +10 میاد.
آخییییییـــــــــــــــــ ـــــششش ، بالاخره تموم شد
آقا همین چند ساعت پیش خدمتم تموم شد، بیست و یک ماه خدمت زیر پرچم مث مرد(نه یه روز کسری نه یه روز اضاف)تموم شد ،اصن این اشکام نمیزاره مانیتورو ببینم
دیشب حس خوبی داشتم ،شاید خنده دار باشه ولی حس کسی که میدونه 24 ساعت دیگه بیشتر زنده نیست و هیچ بدهکاری به این دنیا نداره رو داشتم ، خلاصه یه لیوان چای داغ و یه آهنگ ناب و نوستالژی هم از قمیشی عزیز دیشب اومد بیرون که این حسو دو برابر میکرد
اگه بخوام این سوالو جواب بدم که خدمت چجوری گذشت ، قشنگترین جمله ای که در این مورد شنیدم این بود که : "خدمت ، وقتی هنوز نرفته باشی 2 ساله ، وقتی داری میگذرونیش 20 ساله ، وقتی تموم میشه 2 ماهه"
در مورد اینکه اصن خدمت خوبه یا نه ، به وطنت خدمت میکنی یا نه ، آدم مرد میشه یا نه ، هم خیلی تو این 21 ماه فکر کردم ، به نظرم اینا همه بستگی به خود فرد داره ، و زندگی و محیطی که تا قبل از اعزامش داشته ، خدمت خوبه ولی واسه کسی که تا قبل از اعزامش ، قاطی جامعه نشده و زندگی اجتماعی رو تجربه نکرده باشه ، ولی من بشخصه اونقدری که از زندگی خوابگاهی و قبل از اعزامم تاثیر گرفتم از خدمت تاثیر نگرفتم ، نمیخوام محیط دانشگاه و خدمت رو با هم مقایسه کنم چون این دو تا کاملا توی دو تا بعد مختلفند ، ولی منظورم اینه که شاید اگه قبل از خدمت چند سالی از خونه دور نبودم و آدمای مختلفی که سلیقه اشون اصلا شبیه من نبود ولی مجبور بودم باهاشون زندگی کنم رو ندیده بودم ، این 21 ماه خدمت واسم سخت تر میگذشت ، "در کل اگه بخوام به این سوال که خدمت خوبه یا نه و آدم مرد میشه یا نه" جواب بدم ، در مورد من یه سری نکات مثبت داشت( آدمای جدید ، صبر و حوصله ام که به خاطر تو مخی ها بیشتر شد و یاد گرفتم زود از کوره در نرم ، فهمیدم که فقط دو نفر توی این دنیا واسه آدم بی منت کار میکنن ، پدر و مادر والسلام تو خدمت طرف واسه یه لیوان چایی یا یه نخ سیگار کلی منت میذاشت رو سر آدم ، فهمیدم که خیلی سعی نکنم خلاف جهت آب شنا کنم ، و یه جاهایی واقعا آدم باید همرنگ جماعت بشه) ولی همه اینا به نکات منفی قضیه نمی چربید و ارزش تلف شدن 21 ماه از عمر نازنین رو نداشت ، چون اگه اینا رو تو خدمت هم یاد نمیگرفتم به هر حال جامعه و محل کار و تجربه های بعدی خود به خود یاد آدم میداد...
در مورد اینکه "توی خدمت به وطنت خدمت میکنی یا نه" ، باید بگم هر کسی از هر نژاد و کشوری که باشه به هر حال یه عرقی نسبت به جایی که به دنیا اومده داره ، و اگه اتفاقی مث جنگ توی اونجا بیوفته نمیتونه بی تفاوت باشه ، مثلا اگه خدایی نکرده یه روز داعش حمله کنه به خاطر ناموس هم که شده نمیشه رفت تو یه سوراخ قایم شد ، ولی به نظرم این جمله بیشتر واسه سواری گرفتن و گول زدن خوبه، و برمیگرده به سیاست و یه سری عوامل که نمیشه اینجا خیلی در موردش صحبت کرد ، چون اینکه من برم توی پادگان واسه فرمانده چایی بریزم(من از معدود کسایی هستم که موفق شدم توی چایی یکی از مسئولامون که اصن آدم جالبی نبود با عرض معذرت تف کنم ، و از این بابت بسیار خوشحالم و به خودم افتخار میکنم) یا صبح تا ظهر بیل بزنم ، دستشویی بشورم ، یه اسلحه بگیرم دستم برم بالای یه برجک که سالی یه مگس هم از اونجا رد نمیشه ، یا در بهترین شرایط بشینم پشت کامپیوتر ، چارتا نامه اداری که هیچ ارزشی ندارن تایپ کنم ، خدمت به وطن نیست ، به نظرم میشد این 21 ماه جور دیگه ای و با یه دونه خودکار و تو زمینه علمی و تخصص فرد ، و خارج از محیط پادگان به وطن خدمت کرد(مث خیلی از کشورای دیگه)...
خلاصه هر چی بود این نیز بگذشت...
داشتم تایپیک رو زیر و رو میکردم ، دیدم اولین پستم رو صفحه 282 گذاشته بودم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اینجا هم صفر کیلومتر صفر کیلومتر بودم ، تازه میخواستم برم خدمت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
الان که دارم این پستو مینویسم چند ساعتی هست که خدمتم تموم شده ، ولی اینجا 1 ساعت و نیم مونده بود که اعزام بشم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این پست هم دقیقا بعد از اومدن از آموزشی نوشته بودم ، یادش بخیر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، انقدر که هرکی میومد میگفت سپاه راحته و هتله و اینا ، منم نمیگم نیست ولی نه همه پادگاناش، بازم میگم اگه میخواین پذیرش سپاه بگیرین حداقل در مورد جایی که قراره پذیرش بشین تحقیق کنید ، به خصوص مطمئن شید که پایگاه و زیر مجموعه ایی خارج از شهر خودتون نداشته باشه ، طرف میومد پادگان ما پذیرش میشد که بیوفته شهر خودش و نزدیک خونشون خدمت کنه ، ولی چون پادگانمون توی کاشان و گرمسار و یه سری جاهای دیگه پایگاه داشت ، همون اول کار فرستادنش شهرستان و تا آخر خدمتش هم همونجا بود ، حالا خودتون حساب کنید فایده این پذیرش گرفتن چیه؟ به هر حال اینم یکی از اون تجربه هایی بود که توی خدمت بهش رسیدم ، اونم این که چیزی که توی باور عمومی جامعه جا بیافته ، خیلی سخت میشه تغییرش داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، گفتن که واسه خروج از کشور و اینا بعدا به مشکل بر میخورم ، قشنگ اونروز رو یادمه ، خیلی روز بدی بود ، توی 21 ماه خدمت هم کماکان خودخوری میکردم به خاطر این قضیه ، پیش خودم میگفتم زور داره 21 ماه خدمت کنی بعد واسه ورود به یه کشور دیگه هم به مشکل بربخوری ، البته الان که روی این داستان ریز شدم و با کسایی که توی آشنا و فامیل دیدم تقریبا فهمیدم به اون شوری هم که بعضی از دوستان گفتن نیست این قضیه ، اونجوری که من فهمیدم بیشتر آمریکا(و نه خیلی از کشورای دیگه) سر این قضیه حساسه ، اونم توی یه برهه ای از زمان ، و با اتفاقات سیاسی این قضیه تشدید میشه ، اونم بیشتر سر اقامت دائم ، مثلا یکی توی انجمن پرشین تولز پیدا کردم که اتفاقا توی همین نیرو هوایی(هوافضا) سپاه خدمت کرده بود ، در این مورد ازش سوال کردم ، گفتش که الان دارم از آمریکا باهات چت میکنم
به هر حال اون موقع کسی به من نگفت ولی اگه تصمیم جدی از قبل از خدمت واسه رفتن دارید ، خوب تحقیق کنید ، این تایپیک هم به نظرم بخونید :
در پناه حق 1393/07/01کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amin khan; 23-09-2014 at 22:24.
سلام دوستان
من 20 سالمه..تا حالا واسه خدمت اقدام نکردم
دانشگاهم نرفتم(فک کنم اضاف خورده باشم)
من مشکل انسداد روده دارم..میخوام عمل کنم
معاف میشم؟
لطفا اگه اطلاع کامل دارید و مطمئنید پاسخ بدید
ممنون
سلام
لطفا اگه میشه راهنمایی کنید:
1 آیا برای ثبت مدارک اعزام در پلیس +10 میشه از هر شهری اقدام کرد یا باید لزوما از شهر محل زندگی باشه؟
2 برای گذروندن دوره تکمیلی آیا داشتن غیبت دفترچه ای (بیش از یک سال) مانعی محسوب میشه؟ منظورم اینه که میگن چون مشمول غایب هستی و به موقع اقدام نکردی نمیتونی توی دوره تکمیلی شرکت کنی و باید همینجوری بری خدمت؟
با تشکر
کسی نمیدونه؟ یعنی من اولین نفری هستم که بیشتر از یک بیماری برام نوشته شده ؟؟!!!
سلام
دوستان من پدرم بازنشته است . و جمع دو فرزند هستیم که من تک پسر هستم .
حال امکانش هست که من سربازی رو در شهر خودم بیافتم ؟ توضیح بدید ممنون میشم.
بله.
برید ثبت احوال و نامشو بگیرید
زمانی که توی آموزشی گفتن مدرک موثر بدید این مدرک رو ارایه بدید .
یعنی احتمالش بالاست که شهر خودم بیافتم ؟
دوستان شهر خودت بیافتی بهتره یا شهر دیگه ؟ چه مزیت هایی دارند ؟؟؟؟
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)