از نظر من سرعتی که وقت دانلود از گوگل پلی می بینی غیر واقعی هست، تجربه کردم، حکمتش چیه نمی دونم
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
از نظر من سرعتی که وقت دانلود از گوگل پلی می بینی غیر واقعی هست، تجربه کردم، حکمتش چیه نمی دونم
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام دوستان . من الان بسته یک ماهه دارم ؛ بسته نامحدود بخرم خودبخود از همون کم میکنه ؟
مثلا نوشته 2 ساعته یعنی از 2 تا 4 صبح ؟ اگه از 3 شروع کنم تا 5 ؟ ممنون میشم توضیح بدید .
بله
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
تو ساعات شبانه اولویت مصرف با بسته های شبانه اس
اون بسته ها هم ساعتی هستن ! و از زمان فعال شدن ( استفاده کردن شما ) محاسبه میشه وقتشون
سلام
اگه کسی پاسخ میدونه خواهشا دریغ نکنه
دوستان اگه بسته ی سه ساعته رو ساعت 11 شب فعال کنه از چه ساعتی براش محاسبه میشه؟
از ٢ و زماني كه نت رو وصل كنين
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دوست عزیز ، بعد از وارد شدن به مودم (به صورت SUPER USER ) به تب تکنولوژی رفته و باند مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید.
باند 3 همون فرکانس 1800 و باند 7 فرکانس 2600 میباشد.
سلام دوستان
بالاخره ایرانسل یاد خونه ما هم افتاد و 4G+ شدیماما 2 تا تست جالب گرفتم که با چیزهایی که توی این تاپیک خونده بودم نتیجش متفاوت بود دوست داشتم ببینم دوستانی که تخصص توی زمینه ها مخابراتی دارن می تونن راهنمایی کنن؟
توی تست اول همونطور که توی عکس از سرویس مود می بینید rsrp 90 و rsrq 8 هست سرعت 41 مگابیت ثبت شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما توی تست دوم که گوشی رو جابجا کردم و نزدیک تر شدم به دکل rsrp 80 شد که قاعدتا معنیش قوی تر شدن سیگنال هست(اگر اشتباه می کنم لطفا تصحیح کنید) سرعت خیلی کمتری ثبت شد به نظر شما دلیلش چیه؟ ضمنا گوشی تست Galaxy Note Edge و محل تست شیراز پارامونت بود.یه نکته دیگه هم اضافه کنم این که دوباره وقتی گوشی رو برگردوندم جای قبلی سرعت 42 مگ ثبت شد که دیگه عکس نگرفتم یعنی دلیل پایین اومدن سرعت شلوغی نبوده
Last edited by otfbax; 16-09-2016 at 23:23.
خوب به سلامتی
بله برداشت شما درست هست !
به نظر من چون تو تست دوم یوزر دکل بیشتر بوده سرعت شما کمتر هست
Last edited by fanoostalaei; 16-09-2016 at 23:29. دليل: خطای دید :دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)