کجایی تهرانی؟
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
مال من یه هفتست این جوری شده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کجایی تهرانی؟
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
مال من یه هفتست این جوری شده
اينم مال من : ECO 128 مشهد
[QUOTE=vavolian;5391997]کجایی تهرانی؟
/QUOTE]
فعلا مشهد دی:
تو چند صفحه قبل یک نمونه پهنای باند اختصاصی گذاشتم اگر خواستی صفحات قبل را یک نگاهی بکن .
پهنای باند اختصاصی از اسمش معلومه یعنی مختص شماست ولی این سرویسهای eco و art اشتراکی هست
یعنی همون پهنای باند اختصاصی را بین دهها شاید هم بیست نفر تقسیم می کنند.
پهنای باند اختصاصی
قیمتش هم فضایی هست مثلاً 128 چیزی حدود 180000 هزار تومان هست .
-----------------
بخشی از مشکل تقصیر شاتل هست که وضع اینترنت خرابه سرعت پایین وپینگ بالاس
علتش این که شاتل SLA به مشترکین نمیده معلوم نیست پهنای باند بین چند نفر تقسیم میشه
کسی اگر دونست به ما هم بگه؟؟؟؟؟؟؟؟
------------
علت اصلی مشکل سرعت اینترنت محدودیت سرعت اینترنت در ایران هست که زمینه ساز گران بودن اینترنت میشه.
پهنای باند اینترنت بین المللی قیمتش طوری هست که هرچقدر شما بیشتر بخرید قیمتش کمتر میشه ولی چون تو کشور ما محدودیت سرعت هست نمی توانند زیاد بخرند بنابراین قیمت اینترنت گرون درمیاد.
یک علت دیگرش شرکت زیر ساخت هست شرکت زیر ساخت متولی انحصاری وارد کردن اینترنت به کشور هست ویک شرکت دولتی هست و شرکت زیر ساخت هزینه زیادی برای انتقال پهنای باند دریافت میکنه و چون یک شرکت هست تبعاً انحصار قیمتها را بال می بره ورقابتی نیست.
اینترنت بعد از انتقال از شرکت زیر ساخت به شرکتها مخابرات فروخته می شود وزیر ساختهای مخابراتی هم که توان وکشش انتقال پهنای باند زیاد را ندارند نتیجه اش می شود یک اینترنت گران بی کیفیت با پینگ وحشتناک بالا بعد ما از چشم شاتل می بینم .
پس تقصیر گردن مخابرات و شرکت زیر ساخت هست.![]()
واسه منم همین حدوده.
ترافیک تو سرمون بخوره !
چرا من 3 ماهه میخام یک تست اسپید بگیرم اینجوری میشه!؟؟!!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من بدبخت رو ببينين... خير سرم آرت 5 دارم. از چهارشنبه اينطوري شده.
از نصف هم كمتر شده چه شب چه روز...
دوستان ECO 128 ای کسی تو این 2 روزه سرعتش رو بر نگردوندن به 160 ؟
الان به پشتیبانی میگم بر میگرده میگه سرعت اتصالتون مناسبه و اگه بالاتر میخوای باید ECO 512 بگیری
تا کی مخوان تبعیض قائل بشن ؟ اگه باید بشه 16 باید برای همه بشه نه این که من کم بشم یکی دیگه تو همین کوچه هنوز رو 640
گندش بزنن این ISP رو
من 512 اکو دارم و سرعت دانلودم 61 است چه شب چه روز و اکانتم رو 544 بستن ولی اونطوری که من تو پست های قبلی خوندم سرعت دانلود 128 اکو هم 60 هست حالا ما چرا باید 5 تومان اضافه بدیم آیا 128 اکو شب هم سرعتش 60 هست من برم تا آخر ماه 128 بگیرم
در ضمن ارومیه هستم
هم اکنون 57 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 57 مهمان)