واسه من 3 برابرشو میزنه. من فقط 5 روزم مونده . من میرم شاتل یا های وب
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واسه من 3 برابرشو میزنه. من فقط 5 روزم مونده . من میرم شاتل یا های وب
مثل اینکه بستگی به سرعت داره هرچقدر اینترنت با سرعت بیشتر بگیری درصد بیشتری حجم رایگان شبانه میده . ولی برای اینترنت 1 مگ 8 گیگ که من دیشب گرفتم زده بود 16 گیگ حجم شبانه رایگان . البته فعلا اجرایی نشده و مثل قبل میشه از شبانه استفاده کرد . سرعت 1 مگ هم با 512 که قبلا میگرفتم هیچ فرقی نداره .
سرویس منم 9 روز دیگه تموم میشه رفتم برای تمدید دیدم زده دانلود شبانه 9 گیگ ! یعنی 3 برابر 3 گیگ حجم ماهیانه ! این یعنی دیگه اصلا ارزش نداره مخابرات موندن
حالا به نظرتون کجا بریم که دانلود شبانه رایگان بدون محدودیت سرعت و حجم داشته باشه ؟
دوستان الان سایت همارا رو چک میکردم دیدم یه سرویس داره به اسم دانلود شبانه با قیمت 37 تومن حداقل سرعت 512 و حداکثر 2 مگ ! نمیدونم به صرفه هست یا نه
با تمام این اوصاف(رفته رفته وضع بدتر میشه مطابق معمول!) بازم بین کابلی ها مخابرات رقیب نداره.
دوستان به نظرتون تو یک ساله ها هم شبانه این شکلیه یا نه والاه میترسم یک ساله بگیرم اونم اینجوری باشه
امروز اسیاتک یه اس ام اس داد به این مزمون:
مشترک گرامی بر اساس برنامه ربزی بهینه سازی شبکه مخابرات استان اذربایجان شرقی سرویس adsl شما از ساعت 00:00 بامداد مورخ 94/10/15به مدت 6 ساعت دارای احتمال اختلال میباشد از شکیبایی شما سپاسگذاریم. اسیاتک
معمولا هر بار که اسیاتک از این sms ها میفرسته بعدش نت کمی بهتر میشه..!
آسیاتک من خیلی آشغاله
فقط بانش خوبه
روزا هیچ غلطی نمیشه باهاش کرد![]()
وضعیت بدتر میشه.....
دوست عزیز میتونم 1000 تا دلیل بیارم که رایتل بهترینه!
اولش اینکه این رایتل نبود ایرانسل تو فکر ساخت نسل سوم نبود امود تقلید کرد
این که این ایرانسل سپاهیه و این که رایتل دست preist ها نیس خودش امتیاز بزرگیه
اصلا نمیخوام بحث کنم شما یه سیم کارت رایتل کنار رادیو بزارین چیزی نمیشه ولی یه سیم کارت ایرانسل بزارین خش خش میشه!
مغزو سوراخ میکنه!
اصلا بعضی ادما غرورشون نمیزاره مغزشون پیشرفت کنه دهه 70نیستیم که!
منبعتعمیرات
Last edited by gymclass.heroes; 05-01-2016 at 00:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)