fifa
red dead redemption
halo
gta
call of
h.a.w.x
این بنفشها ارزششون بیشتره
fifa
red dead redemption
halo
gta
call of
h.a.w.x
این بنفشها ارزششون بیشتره
سلام و ممنون از جوابتون
راستش جداگونه سفارش دادم و الان هم تو راهه و نمیتونم بهش x360key رو اضافه کنم !!
حالا چطور میتونم بفهمم که این مدل درایوش چی هست و چطور میشه هـــکش کرد؟؟
البته چون من PS3 دارم و با اون بازی های آنلاین رو انجام میدم میخواستم بدونم برای بازی های آفلاین هم احتیاج به هـــک هست یا نه اگر مختصر توضیحی هم بدید ممنون میشم .
با تشکر از شما دوست عزیز
Last edited by reza-habibi; 06-06-2011 at 17:11.
gears چطور ؟
این red dead واقعا طرفدار زیاد داره چرا؟
براي فهميدن درايو راه هاي زيادي هست اما بهترينش باز كردن كنسوله
معلومه كه به ه ك كردن نياز هست شما ديسك كپي ميخوايد اجرا كنيد پس بايد كپيخور كنيد دستگاه رو
حالا چه افلاين چه انلاين
فعلا فقط درايو هاي ٩٥٠٤ هكشون اومده و ٠٢٢٥ و ٠٤٠١ و هيتاچي ٠٥٠٠ هكش نيومده البته ه ك ٠٢٢٥ و ٠٤٠١ در حال اومدنه اما باندل ها كه هيتاچي ٠٥٠٠ دارن ه ك بشو نيستن !!! ( فعلا)
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
الان حدود ٩٠€ هست .... ميصرفه اما ! اينطور كه معلومه فعلا درايو هاي هيتاچي كه براي باندل هاست پشتيباني نميشه
Gears هم بدک نیست
طرفدار داره برای اینکه یه بار بازیش کن بهت میگم.محشره این بازی![]()
[QUOTE=HESAM_5700;6156684]براي فهميدن درايو راه هاي زيادي هست اما بهترينش باز كردن كنسوله
معلومه كه به ه ك كردن نياز هست شما ديسك كپي ميخوايد اجرا كنيد پس بايد كپيخور كنيد دستگاه رو
حالا چه افلاين چه انلاين
فعلا فقط درايو هاي ٩٥٠٤ هكشون اومده و ٠٢٢٥ و ٠٤٠١ و هيتاچي ٠٥٠٠ هكش نيومده البته ه ك ٠٢٢٥ و ٠٤٠١ در حال اومدنه اما باندل ها كه هيتاچي ٠٥٠٠ دارن ه ك بشو نيستن !!! ( فعلا)
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
باز هم ممنون
یک سوال دیگه و اون اینکه هزینه ه ک کردن چقدره و آیا خودم میتونم اینکار و انجام بدم یا نه ؟؟
و سوال دیگر اینکه اگر x360key بگیرم باز هم به باز کردن دستگاه و ه ک اون نیاز هست یا نه و با ه ک معمول فرق میکنه یا نه ؟؟ و درکل شما کدوم رو پیشنهاد میکنید !!
چرا بچه ها تک تک دارن میرن از اینجا ؟ مثل اینکه ما هم باید بساط رو جمع کنیم بریم !سلام
همیشه میگن موندن آسونه ولی رفتن سخته! بعد از حدود 2 سال فعالیت در این سایت و یاد گرفتم خیلی چیزها از دوستان تصمیم گرفت برای همیشه ازین سایت برم. دلیل رفتنم مثل یه سری ناراحتی از دست کسی به هیچ وجه نیست! نه از کاربر معمولی و نه فعال و نه همکار و نه ناظر و نه مدیر و نه ادمین! فقط چون تنوع رو دوست دارم تصمیم گرفتم اینجارو ترک کنم و در سایت دیگری ( شاید بازی رایانه!) بعد از امتحانات ترم فعالیت کنم. همانطور که قبل از اومدن به اینجا در بازی نما فعالیت میکردم. از همه دوستانی که در این مدت با اونها آشنا شدم تشکر میکنم و باید بگم که در طی این مدت من از هر کدوم اونها نکات مهمی رو آموختم و خاطرات زیادی هم ازشون دارم! در این مدت خدارو شکر با هیچکس مشکلی نداشتم ولی اگر خدایی نکرده کسی از دست من ناراحته و چیزی گفتم که باعث نارحتیش شده منو حلال کنه. اگر هم کاری با من داشتید من رو میتونین در یاهو پیدا کنید : nike_man_2008
خوش باشید و همیشه بازی های ویدئویی به کامتان.
شهاب
خرداد 1390
دوستان من یه سوال دارم
من می خوام جدیدترین آپدیت داشبورد رو بریزم. فقط می خوام بدونم با ریختن این آپدیت سیوهای بازی ها نمی پره؟
[QUOTE=reza-habibi;6157189]هزینش 10-20 تومن میشه
کار خودتون نیست.اگه اشتباه کنید کنسول خراب میشه
نه نیاز به باز کردنش نیست اگه از 360keyاستفاده کنی
یکی از بچه ها میخواد رو 360کی کار کنه و خبرشو بگه که بدرد میخوره یا نه
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
اگه جدیدترین آپدیتو بریزی دیگه هیچ بازیه کپی ای نمیتونی بازی کنی و کنسولت به حالت اوریجینال درمیاد و تا حک بعدی باید صبر کنی
پس فعلا این کارو نکن
دوستان بازیای جدید رو اگه بخوایم بازی کنیم ، این طور که فهمیدم ، می گه که می خوای آپدیت کنم؟؟؟ اون وخ اگه بزنی نچ بازی اجرا می شه یا نه؟؟؟
اون وخ من که کنسول خام می خرم ، اگه آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ ممکنه LT بعدی که بیاد بازم ساپورت نکنه؟؟؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)