تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2420 از 3195 اولاول ... 142019202320237024102416241724182419242024212422242324242430247025202920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,191 به 24,200 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

بهترین بازیهای آنلاین 360 چیا هستن بخوام ارجینالشونو بخرم؟
    fifa
    red dead redemption
    halo
    gta
    call of
    h.a.w.x

این بنفشها ارزششون بیشتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام... مبارکه

اگر باندال ( یعنی کینکت و 360 توی یه جعبه با هم ) سفارش دادید که هـــک بشو نیس کلاً یعنی بازی کپی اجرا نمیکنه !
    اما اگر جدا سفارش دادید هکش توی راهه و بزودی میاد اما باید منتظر بود !

به نظرم شما برای اینکه خیالتون راحت بشه بگید یدونه X360KEY هم بیارن که راحت هکش کنید ....
    سلام و ممنون از جوابتون
    راستش جداگونه سفارش دادم و الان هم تو راهه و نمیتونم بهش x360key رو اضافه کنم !!
    حالا چطور میتونم بفهمم که این مدل درایوش چی هست و چطور میشه هـــکش کرد؟؟
    البته چون من PS3 دارم و با اون بازی های آنلاین رو انجام میدم میخواستم بدونم برای بازی های آفلاین هم احتیاج به هـــک هست یا نه اگر مختصر توضیحی هم بدید ممنون میشم .
    با تشکر از شما دوست عزیز
    Last edited by reza-habibi; 06-06-2011 at 17:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

fifa
    red dead redemption
    halo
    gta
    call of
    h.a.w.x

این بنفشها ارزششون بیشتره
    gears چطور ؟
    این red dead واقعا طرفدار زیاد داره چرا؟

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

سلام و ممنون از جوابتون
    راستش جداگونه سفارش دادم و الان هم تو راهه و نمیتونم بهش x360key رو اضافه کنم !!
    حالا چطور میتونم بفهمم که این مدل درایوش چی هست و چطور میشه هـــکش کرد؟؟
    البته چون من PS3 دارم و با اون بازی های آنلاین رو انجام میدم میخواستم بدونم برای بازی های آفلاین هم احتیاج به هـــک هست یا نه اگر مختصر توضیحی هم بدید ممنون میشم .
    با تشکر از شما دوست عزیز

براي فهميدن درايو راه هاي زيادي هست اما بهترينش باز كردن كنسوله
    معلومه كه به ه ك كردن نياز هست شما ديسك كپي ميخوايد اجرا كنيد پس بايد كپيخور كنيد دستگاه رو
    حالا چه افلاين چه انلاين
    فعلا فقط درايو هاي ٩٥٠٤ هكشون اومده و ٠٢٢٥ و ٠٤٠١ و هيتاچي ٠٥٠٠ هكش نيومده البته ه ك ٠٢٢٥ و ٠٤٠١ در حال اومدنه اما باندل ها كه هيتاچي ٠٥٠٠ دارن ه ك بشو نيستن !!! ( فعلا)

---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------

آقا یه سووال شاید تکراری. این X360key الان چنده؟
    می صرفه من واسه ایکس باکسم بگیرم؟؟ من باندل 250 گیگ ( با کینکت) دارم!! تاریخ ساختش واسه 2010/8/23 هست
    الان حدود ٩٠€ هست .... ميصرفه اما ! اينطور كه معلومه فعلا درايو هاي هيتاچي كه براي باندل هاست پشتيباني نميشه

5. 2 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

gears چطور ؟
    این red dead واقعا طرفدار زیاد داره چرا؟
    Gears هم بدک نیست
    طرفدار داره برای اینکه یه بار بازیش کن بهت میگم.محشره این بازی

7. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

[QUOTE=HESAM_5700;6156684]براي فهميدن درايو راه هاي زيادي هست اما بهترينش باز كردن كنسوله
    معلومه كه به ه ك كردن نياز هست شما ديسك كپي ميخوايد اجرا كنيد پس بايد كپيخور كنيد دستگاه رو
    حالا چه افلاين چه انلاين
    فعلا فقط درايو هاي ٩٥٠٤ هكشون اومده و ٠٢٢٥ و ٠٤٠١ و هيتاچي ٠٥٠٠ هكش نيومده البته ه ك ٠٢٢٥ و ٠٤٠١ در حال اومدنه اما باندل ها كه هيتاچي ٠٥٠٠ دارن ه ك بشو نيستن !!! ( فعلا)

---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------

باز هم ممنون
    یک سوال دیگه و اون اینکه هزینه ه ک کردن چقدره و آیا خودم میتونم اینکار و انجام بدم یا نه ؟؟
    و سوال دیگر اینکه اگر x360key بگیرم باز هم به باز کردن دستگاه و ه ک اون نیاز هست یا نه و با ه ک معمول فرق میکنه یا نه ؟؟ و درکل شما کدوم رو پیشنهاد میکنید !!

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام

همیشه میگن موندن آسونه ولی رفتن سخته! بعد از حدود 2 سال فعالیت در این سایت و یاد گرفتم خیلی چیزها از دوستان تصمیم گرفت برای همیشه ازین سایت برم. دلیل رفتنم مثل یه سری ناراحتی از دست کسی به هیچ وجه نیست! نه از کاربر معمولی و نه فعال و نه همکار و نه ناظر و نه مدیر و نه ادمین! فقط چون تنوع رو دوست دارم تصمیم گرفتم اینجارو ترک کنم و در سایت دیگری ( شاید بازی رایانه!) بعد از امتحانات ترم فعالیت کنم. همانطور که قبل از اومدن به اینجا در بازی نما فعالیت میکردم. از همه دوستانی که در این مدت با اونها آشنا شدم تشکر میکنم و باید بگم که در طی این مدت من از هر کدوم اونها نکات مهمی رو آموختم و خاطرات زیادی هم ازشون دارم! در این مدت خدارو شکر با هیچکس مشکلی نداشتم ولی اگر خدایی نکرده کسی از دست من ناراحته و چیزی گفتم که باعث نارحتیش شده منو حلال کنه. اگر هم کاری با من داشتید من رو میتونین در یاهو پیدا کنید : nike_man_2008

خوش باشید و همیشه بازی های ویدئویی به کامتان.

شهاب
    خرداد 1390
    چرا بچه ها تک تک دارن میرن از اینجا ؟ مثل اینکه ما هم باید بساط رو جمع کنیم بریم !

10. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

دوستان من یه سوال دارم
    من می خوام جدیدترین آپدیت داشبورد رو بریزم. فقط می خوام بدونم با ریختن این آپدیت سیوهای بازی ها نمی پره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

[QUOTE=reza-habibi;6157189]
    ب

باز هم ممنون
    یک سوال دیگه و اون اینکه هزینه ه ک کردن چقدره و آیا خودم میتونم اینکار و انجام بدم یا نه ؟؟
    و سوال دیگر اینکه اگر x360key بگیرم باز هم به باز کردن دستگاه و ه ک اون نیاز هست یا نه و با ه ک معمول فرق میکنه یا نه ؟؟ و درکل شما کدوم رو پیشنهاد میکنید !!
    هزینش 10-20 تومن میشه
    کار خودتون نیست.اگه اشتباه کنید کنسول خراب میشه
    نه نیاز به باز کردنش نیست اگه از 360keyاستفاده کنی
    یکی از بچه ها میخواد رو 360کی کار کنه و خبرشو بگه که بدرد میخوره یا نه

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

دوستان من یه سوال دارم
    من می خوام جدیدترین آپدیت داشبورد رو بریزم. فقط می خوام بدونم با ریختن این آپدیت سیوهای بازی ها نمی پره؟
    اگه جدیدترین آپدیتو بریزی دیگه هیچ بازیه کپی ای نمیتونی بازی کنی و کنسولت به حالت اوریجینال درمیاد و تا حک بعدی باید صبر کنی
    پس فعلا این کارو نکن

13. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان بازیای جدید رو اگه بخوایم بازی کنیم ، این طور که فهمیدم ، می گه که می خوای آپدیت کنم؟؟؟ اون وخ اگه بزنی نچ بازی اجرا می شه یا نه؟؟؟
    اون وخ من که کنسول خام می خرم ، اگه آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ ممکنه LT بعدی که بیاد بازم ساپورت نکنه؟؟؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •