خب هرچي زمان ميگزره بايد بازي ها باحال بشن ديگه نه؟![]()
خب هرچي زمان ميگزره بايد بازي ها باحال بشن ديگه نه؟![]()
آره اما تغيير لباساشون ديگه خيلي جالبه مثلا ايدا با اون لباسش معلوم نيست اومده مهموني يا داره ميره بجنگه!![]()
---- جالب شده ..... خوشگلترو خوش تيپ تر شده الحق و انصاف
ولي لباس قبلي آيدا رو هم ميذاشتي
نميدونم چرا وقتي ميخوان يه چيزي رو در مورد خانم ها بهتر كنن به نوع لباس پوشيدن بنده هاي خدا گير ميدن
و سعي ميكنن بيشتر ..........(با عرض پوزش قلمم نكشيد بنويسم)
اسم اویل 1 جدید resident evil remake هست.به نظر میاد که خیلی بهتر باشه.چون من چند دموشو دیدم خیلی خوبتر شده بود.
راستی مگی تو اویل 1 بیشتر از یک دمو که همون فیلم اولش بود نداشت؟غیر از اینه یا من دارم اشتباه میکنم؟
سلام.
یه چند روزه نبودم. می بینیم سوژه ها یواش یواش دارن تموم میشن. (نگران نباشید من براتون تامین می کنم)
الان هم که بحث لباس ها داغ شده!!!
با اجازه مگی عزیز لباس های ایدا رو من میزارم.
Resident Evil 4: Ada Wong
![]()
Resident Evil 2: Ada Wong
راستی redblood جان از شما ممنونم. و یه خواهشی از شما داشتم. لطفا اسم Ada Wong رو ننویسید {آیدا} ، بنویسید {ایدا}.
Last edited by resident; 28-10-2007 at 07:19.
خيلي كار خوبي كرديد
منم با آقاي احمد زاده موافقم چرا براي قشنگتر كردن اين زنا آبروشونو ميبرن؟ مثلا اين چه لباسيه اين ايدا پوشيده؟!!
نه دموي آخرش هم بود كه سوار هليكوپتر ميشن
اينم از كريس
اونم تيپش همچين فرقي نكرده
چهره ي كريس توي دموي اول اويل 1
اينم لباساش
![]()
ايول
جالب بود
حالا آدم بهتر ميتونه با كاراكتر جديد ارتباط برقرار كنه
آره اما كريس كه جديد نيست!
تو یک سایتی پتیچی(تبدیل گیم کیوب) برای دانلود گذاشته بود که میگفت اگر اینو تو مسیربازی اویل 4 کپیش کنین گرافیک بازی زیباتر میشه . خودم امتحانش کردم گرافیکش خیلی بهتر شد حجمشم 6.5 مگابایت.
ادرس سایت با دو تا عکس ازگرافیک بازی قبل و بعد :
ادرس دانلود پتچ :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادرس دانلود یه پتچ دیگه ( اینو امتحان نکردم ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)