1- آقا کسی دمو های توپ از بانی جامپ های حرفه ای داره؟ اگه آموزش بانی جامپ باشه بهتره.
2- وقتی می خوام بعضی مپا رو بسازم، پیغام زیر را می دهد و از بازی خارج می شود.دلیلش چیه؟
"couldn't open tfc.wad"
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
1- آقا کسی دمو های توپ از بانی جامپ های حرفه ای داره؟ اگه آموزش بانی جامپ باشه بهتره.
2- وقتی می خوام بعضی مپا رو بسازم، پیغام زیر را می دهد و از بازی خارج می شود.دلیلش چیه؟
"couldn't open tfc.wad"
Last edited by mahdi_mbi; 12-08-2007 at 23:35.
محمد جان من قبلا یه سیدی داشتم به اسم CS Manager . بعد سیدیش خراب شد و دیگه هرچی دنبالش گشتم ازش پیدا نکردم ! میتونستی هرچی که دلت میخواست Edit کنی !سلام
دوستان کسی edit کردن کانتر رو به صورت حر فه ای بلده ؟
من اومده بودم بیس Dust 2 رو Edit کرده بودم . عکس یکی از دوستام رو گذاشته بودم روی دیوار و زیرش نوشته بودم Reward 5000$ !!!!!
نشونش دادم از خنده مرد ! ولی خیلی حیف بود . هر کاری میخواستی میتونستی باهاش انجام بدی !
سلام به دوستان عزيز.
توي سايت گيم زون يه فايل هست به اسم config .ميشه بگيد به چه دردي ميخوره؟
دوست عزیز اون تنظیمات بازیکن های حرفه ای هست . یعنی اگه اونو به جای مال خودت بزاری تنظیماتی مثل چرخش موس و تنظیم دکمه های کیبورد و ..... مثل مال اون بازیکن میشه .سلام به دوستان عزيز.
توي سايت گيم زون يه فايل هست به اسم config .ميشه بگيد به چه دردي ميخوره؟
ما هم می خواهیییییییم !! لطفاً خواهشاً جون من ... فقط یکم بچه ها رو سر کار بزارم !
خوب من هم تقريبا حرفه اي هستم.من هميشه توي گيم زون هستم.ولي اينو نميدونستم.دقت كردي از وقتي كه گيم زون انتي چيت رو راه انداخته خيليها كه قبلا ادعاشون ميومد ديگه نميان.تابلو شد كه چيتر بودن.![]()
ما که هنوز حرفه ای نیستیم ولی می شیم
این فایل config کجای سایت هستش
بابا اینا دیگه کی هستند آنتی چیت 3.8 نیومده آنتی چیت 3.9 درست کردن باورت نمیشه برو لینک زیر سایت سازنده ی آنتی چیت هست
اینم لینک آنتی چیت 3.9کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته: البته فعلا در حال حاضر سرور گیم زون به همون آنتی چیت 3.8 نیاز داره، فعلاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون ممکنه ! ولی بعضی ما مثل من بدشانسی میارن و آنتی چیت واسشون کار نمیکنه ! همه ی ورژنها رو امتحان کردم .خوب من هم تقريبا حرفه اي هستم.من هميشه توي گيم زون هستم.ولي اينو نميدونستم.دقت كردي از وقتي كه گيم زون انتي چيت رو راه انداخته خيليها كه قبلا ادعاشون ميومد ديگه نميان.تابلو شد كه چيتر بودن.
مارمولک جان دستت درد نکنه . شاید این یکی جواب داد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)