اقا من یه راهی پیدا کردم که میشه مشکل ریبورن 5 رو حل کرد
تستشم کردیم هیچ مشکلی نداشت
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
اقا من یه راهی پیدا کردم که میشه مشکل ریبورن 5 رو حل کرد
تستشم کردیم هیچ مشکلی نداشت
سلام
در مورد ترجمه ، مثلا خط اول می گه :
برای ترجه همین خط رو به فارسی ترجمه کنمی و تو خط اول جای گزین کنیم؟controlbar:tooltipchinabuilddragontroop=Armed with Jellied Fuel Flamethower.||Strong vs infantry|Can clear buildings
یه دو روز وقت بده ببینوم از پسش برمیام اگه بر اومدم فایل دوم رو قبول می کنم داداش
خوب بگو چجوری دیگه...
سلام ،
دوستان من یه دی وی دی داشتم که بازیهای ژنرال 1 و ژنرال 2 (ZERO HOUR) توش بودند ژنرال 1 راحت نصب شد ولی بعد از نصب ژنرال 2 وقتی توش میرم و میخام بازی کنم میگه که به سی دی اش نیاز است ، حالا من چیکار کنم ، آیا پچی چیزی هست یا نه ؟
جرای بازی جنرال بدو ن نیاز به کرک و پک 1.04
این فایل این امکان رو به شما می ده تا جنرال زرو رو دیگه بد ون نیاز به آپگر یت 1.04 و هر نوع کرک و بد ون سی دی اجرا کنید .....
ضمنا نصب کلیه مد ها روی جنرال زرو دیگه نیاز به پک :1.04 English نداره...
این فایل رو از حالت زیپ خارج کنید و بعد در محل نصب یازی کپی اش کنید :
لینک فایل مستقیم:
حجم 2 مگابایت
محصول شر کت ;AFM & RAYAN
سازنده: منصوری
لینک
منبع و خد مات دیگر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ufo-alien; 30-09-2010 at 01:43.
سلام
تشکر فقط از مساوی به بعد =
قبل از = نیاز نیست و همنجور باقی بزارید بمونه
مثلا:
controlbar:tooltipchinabuilddragontroop=Armed with Jellied Fuel Flame thower.||Strong vs infantry|Can clear buildings
controlbar:tooltipchinabuilddragontroop=مسلحند به آتش افکنها .||قوی در مقابل پیاده نظام.||می تونم پاکسازی کنم ساختمانها را.
البته وقتی با نرم افزار مریم بنویسید عجق وجق می نویسه نگران نشید همون درسته.
میشه اینجوری با نر مافزار مریم
controlbar:tooltipchinabuilddragontroop=´¹¨ ÁpIv¨Hr Hn I¿ºA ·H¼U ¶-³Iʺ ½jIÄr ®MI£¶ nj ³»I£¶- Á¼¤ ÁIÀ ¸§ÎH ¾±÷{ ¾M q¿\¶
فقط بفر ماید کد وم فایل رو بر داشتید
متشکرم
با سلام خدمت دوستان عزیز...
مد NProject و مد ShockWave رو نصب کردم و تست کردم اما هر دو مد مشکل زیر را داراست:
وقتی بازی رو اجرا می کنم و از بخش مولتی پلیر و می خوام تک نفره بازی کنم و برای کامپیوتر یک هارد میسازم به محض اینکه میرم داخل از بازی خارج میشه و پیغام You Are Victory میده!
چیکار کنم این مشکل حل بشه؟!
ببین دوست عزیز مد هارو پاک کن و بعد جنرال رو uninstall کن و بعد برو جایی که بازی قبلا نصب کردی و هرچی ازش باقی مونه رو delet کن دوباره بازی رو نصب کن و پچ 1.4 رو حتما نصب کن و بعدش یکی از این دو مدی رو که گفتی نصب کن مشکلت حل میشه
کافیه اول پچ 1.4 رو نصب کنین بعدش ربورن 4 رو نصب کنید و بعدش ربورن 5 رو نصب کنید و برای اطمینان دوباره پچ 1.4 رو نصب کنید
ما چند روز داریم بازی میکنیم مشکلی هم نداشته
دوستان عزیز برای اینکه برای شروع بازی به جای 50000دلار 75000 دلار بده چیکار کنم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)