اگه از اینا نباشه چی راهی هست برای گرفتن تانوما (تا کابینت فیبر باشه)
اگه از اینا نباشه چی راهی هست برای گرفتن تانوما (تا کابینت فیبر باشه)
نمیدن مگر اینکه نزدیک کابینت باشی
این جعبها بیشتر تو خیابان های اصلی است که چند سال پیش گذاشتن
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Last edited by peyman47; 22-04-2020 at 22:22.
خیلی نزدیک کافو هستم کمتر از 300 متر فکر کنم و مجتمع هستیم به نظرت می دن ؟ اگه مثلا هزینه اش رو خودت متقبل بشی؟
حضوری مراجعه کن هزینه سیم کشی زیاد میشه
آخه مشکل اینجاس که اصلا همسایه های ما تو باغ نیستنتازه اونایی هم که یه ذره از این مسایل سر در میارن میگن با adsl میگذرونیم.من اگه هزینه فیبر کشی اختصاصی تا 10 میلیونم باشه می پردازم.ولی به شرط اینکه هزینه نگهداری فیبر رو به صورت ماهانه نداشته باشه.در ضمن 500 متر اون ور تر رو فیبر کشیدن ولی خیابونی که سمت خونه ما میاد رو نه فیبر کشیدن نه کافوشو گذاشتن.یه کافو هست ولی تا جایی که میدونم کافو نوری نیست.حالا دوستانی که میدونن با شرایط من هزینه فیبر کشی اختصاصی چقدر در میاد لطفا بگن.اصلا میان از اون 500 متر تا دم خونه مارو فیبر بکشن؟ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
برو بگو چند نفر باید باشیم تا فیبرکشی کنید...
هرچی گفت سعی کن چونه بزنی نهایت 4-5 نفر نشد 7-8 نفر ...
برای خودتو هرچی می خوای بگیر همسایه هارو فیبر کشی رایگان ... (همسایه هارو بهشون بگو بیان هزینشو تو میدی)
باید حضوری بری مرکز مخابراتی گیر بدی...
سلام. من فاصلم با خود مرکز مخابراتی حداکثر 500 متر هستش. میخواستم بدونم امکان درخواست فیبر تا منزل هستش؟ و هزینه چقدر خواهد بود؟!
پست های بالا بخون
حضوری مراجعه کن
تانوما شما وصل شد ؟
سلام میشه بگین از کی درخواست نت فیبر دادین؟من از دی ماه 98 درخواست نوشتم فروردین تماس گرفتم میگن فعلا کمبود تجهیزات هست ایشالله بعد از اردیبهشت.بعد اینکه تعرفه سرعت 200 مگ هم شامل سیم کشی و مودم رایگان میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)