تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 419 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان این مودم قرار نیست براتون معجزه کنه یا سرعت چند برابری بده بهتون خیلیا تصور اشتباه دارن. در صورتی ازین مودم سرعت خوبی میگیرید که هم روی باند ۳ و هم باند ۷ سرعت بالا و خوبی داشته باشید که این مودم میاد دو باند رو تجمیع میکنه و سرعت خوبی بهتون میده .
    پس قبل خرید مودم ۵۱۸۶ ابتدا با یه مودم یا گوشی ۴جی ساپورت معمولی هر دو باند رو تست کنید اگه سرعت بالا داشتید رو هر دو باند بعد اقدام به خرید این مودم کنید. اگه سرعت رو یکی از باند ها پایین باشه سرعتتون توی کت ۶ فرق چندانی با کت ۴ نخواهد داشت و هزینه الکی کردید

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    سلام..وقتی این مودم رو خریدم مصادف شد با کندی سرعت نت ایرانسل..تو منطقه ای که من هستم باند 3 سرعت بهتری داره.. وقتی مودم رو در حالت تجمیع فرکانس میزاشتم سرعت فوق العاده کم میشد.. اما دیشب دوباره تست کردم.. رو باند 7 سرعت حدود 1.2 مگ بود.. رو باند 3 حدود 800 900 کیلو بایت ودر حالت تجمیع بین 5 تا 6 مگ بود.. خیالم از بابت اینکه مودم میتونه کارش رو درست انجام بده راحت شد ولی خب این سرعت به اندازه ی مودم های عادی هست که به نظر میرسه اگه مشکلات ایرانسل حل بشه قطعا سرعت دریافتی این مودم بالاتر هم خواهد رفت..
    تنها نگرانیم این بود نکنه این مودم با فریمور متفاوتش همون مشکل سری 61 رو داشته باشه یعنی عدم تجمیع فرکانس..که خب خدارو شکر این مشکل رو نداره..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

الان دوستانی هستند سرعت ۱۰۰ مگ یا همین حدود دریافت میکنند. به نظرم واسه همچین افرادی ارزش داره وگرنه سرعت ۲-۳ مگ حتی ۲۰-۳۰ مگ هم ارزش نداره ۶۵۰ تومن واسه این مودم پول بدی. چون رو بسترهایی مثل adsl تا ۱۶ مگ و td-lte ایرانسل یا مبین نت سرعت تا ۴۰ مگ رو میشه با هزینه به مراتب کمتر دریافت کرد.البته خوب بستگی به محل استفاده هم داره و در دسترس بودن این سرویس ها. ولی در کل تو ایران با وضعیت سرعت پایین و افت سرعت فعلی تو تمام اپراتور ها این مودم ارزش خرید نداره مگر اینکه همون طور که تو پست قبل گفتم سرعت بالا رو دو باند باشه که جمعش سرعت قابل قبولی بده بهتون

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

سلام
    دوستان من مودم e 8372 hدارم. متاسفانه خودکار رمز ورودش رو عوض کرده و من به هیچ وجه به تنظیماتم دسترسی ندارم.
    لطفا راهنماییم کنید چطور مشکلم رو حل کنم!میدونم مودم باید ریست بشه ولی نمیدونم از کجاش باید ریستش کنم
    Last edited by ami.gh; 21-06-2017 at 14:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان تجمیع رو در 5186-22 از کدوم قسمت میشه دید فعال هست؟ و یا چطور میشه فعالش کرد

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان تجمیع رو در 5186-22 از کدوم قسمت میشه دید فعال هست؟ و یا چطور میشه فعالش کرد
    این فرم ویرو بریزید پایینش میزنه ca mode:yes
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طریقه آپدیت 5186 و بی 315
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر روی باند سه و 7 سیگنال داری روی حالت اتومات خودش پلاس میشه توی ltewatch هم می تونی lteadvanced band 44 رو انتخاب کنی
    احتمالا فقط سیگنال دکل 2600 رو فقط می بینی چون باند اصلی 2600 هست و 1800 بهش اضافه میشه
    Last edited by ak313; 21-06-2017 at 16:59.

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

همراه اول مودم هاش رو که فروخت الان بسته نامحدود رو حذف کرده. چیکار کنیم؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    مودم E3372 ایرانسل که قبلا انلاکش کردم جدیدا یه مشکل پیدا کرده
    موقعی که پیام میاد کلا دیسکانکت میشه و حتما باید از usb جداش کنم و دوباره وصل کنم
    برای شما هم اینطور هست؟
    راهی برای لاک کردن دوباره مودم هست؟ واسه گارانتی میگم

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام . مودم CA60 ارزش خرید داره ؟! یه عده که خیلی بد میگن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام منم از سایت مودم مارت این مودم هوواوی 22a رو خریدم ولی یه مشکلی که دارم نمیدونم کدوم قسمت باید برم ببینم
    رو چه باندی ست شد باند 7 باند 3 یا تجمیع باند اگه کسی میدونه بگه لطفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام منم از سایت مودم مارت این مودم هوواوی 22a رو خریدم ولی یه مشکلی که دارم نمیدونم کدوم قسمت باید برم ببینم
    رو چه باندی ست شد باند 7 باند 3 یا تجمیع باند اگه کسی میدونه بگه لطفا
    کسی نمیدونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •