فروشگاه دیدم که بازی های اورجینال داره اینم آدرسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشگاه دیدم که بازی های اورجینال داره اینم آدرسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOH333EN; 16-03-2015 at 23:04.
ابزاری برای تغییر سختگیری داور هست؟نسخه 2013 داشت
اینجوری خیلی رو اعصابه![]()
سلام
دوستان ممنون میشم آخرین نسخه کرک بازی رو بزارید برای دانلود.
کماکان مثل ورژن های قبلی رمز اصلی موفقیت در دفاع خوب و همه جانبه هست .
استفاده از ضد حملات و حتی الامکان لو ندادن سریع توپ هم میتونه در ادامه کار برای شما گل بهمراه بیاره ، از پاس تو عمق هم غافل نشید ، پاس تو عمقهایی داره در حد بنز .
خود رئال رو بعنوان حریف انتخاب کن تا ببینی چند مرد حلاجی !!
بهش عادت میکنی ، اولش برا منم رو اعصاب بود ، قلقش میاد دستت .
من الان از حریف هم خطا میگیرم !![]()
چه جوری خطا میگیری
اتّفاقاً همین کارو کردم چند وقت قبل و یه بار بردمش، بار دوّم که بازی کردم، تو 20 دیقه ی اوّل بازی (البتّه تو تنظیمات، رو 30 دیقه گذاشتم و منظورم از 20 دیقه، همون ثانیه شمار خود بازیه) از بنزما 2 تا گل خوردم که کفرم در اومد و Exit کردم بازی رو!البتّه وقتی هم خودم رئال رو می گیرم، بیشتر گل هامو با بنزما می زنم چون ضربه ـش اصلاً خطا نمیره! همیشه تو چارچوبه!
![]()
خیلی قابل توضیح دادن نیست ولی هر بازیکنی یه توانایی داره که باید ازش استفاده کرد ، مثلا مسی سرعت خوب و تغییر جهت سریع که باعث میشه روش خطا کنن و ...
زیادتر که بازی کنی متوجه میشی داور رو چیا حساسه .
یکی از خوبیهایی که این کار داره باعث میشه از گلهایی که میخوری متوجه بشی تیمت چه تواناییهایی داره !
والا نصف سال گذشت هنوز بهش عادت نکردم.البته در بازی دو نفره کمتر این اتفاق میفته و راحتتره اما در بازی با com خطاهای اضافی و کارتهای پیاپی در اکثر بازیها هست.
من به این صورت خطا میگیرم به مدافع نزدیک میشی بعد دکمه شوت و پاس با هم میزنی که میزنه تو سر توپ (دریبل)
سلام
امروز داشتم با تیم برزیل بازی می کردم
چند نکته :
- بازیکن ها همیشه نزدیک هم بودن و موقع پاس کاری از هم دور نبودن
- همیشه جلوی بازیکن هستن و پاس رو قطع می کنند بازیکن ها خیلی باهم هماهنگ بودن
من چطور می تونم تو بازی این حرکات رو انجام بدم ؟
من تو پاس کاری مشکل دارم 50 درصد پاس هام به مقصد نمی رسه چطور این مشکل رو حل کنم ؟
من برای گرفتن توپ از دکمه A (پاس) استفاده می کنم در مقابل بعضی تیم ها جواب نمی ده راه دیگه ای برای گرفتن توپ هست ؟
ممنون
Last edited by MaFia_King; 22-03-2015 at 17:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)