مشکل نور؟!
هارد چه ربطی به نور داره؟
لپ تاپ من هاردش SSHD است، مشکلی با چیزی ندارم.
ضمن اینکه هاردهای sshd قیمت بسیار بالایی دارند و بنظرم ارزش ندارد چنین کاری کنی.
مشکل نور؟!
هارد چه ربطی به نور داره؟
لپ تاپ من هاردش SSHD است، مشکلی با چیزی ندارم.
ضمن اینکه هاردهای sshd قیمت بسیار بالایی دارند و بنظرم ارزش ندارد چنین کاری کنی.
خب منم دقیقا همین سئوال رو ازش پرسیدم ولی گفت بعد تعویض باید بایوس آپدیت بشه و .... بعدش مشکل نور پیدا میکنه
میخواستم ببینم کسی از دوستان هست که مث من هاردش معمولی باشه و بعد با sshd تعویض کرده باشه بدون مشکل؟
من که بعید میدانم نیاز به آپدیت بایوس داشته باشه.
شما هارد sshd قیمت گرفتی؟
من که بعید میدانم نیاز به آپدیت بایوس داشته باشه.
شما هارد sshd قیمت گرفتی؟
سلام دوباره
دستگاه از سظح میز فاصله داره دو تا کتاب گذاشتم زیرش، ورودی خورجی هواش بازه
امروز دو بار خاموش شد
داره انصافا نگرانم میکنه
چیکار کنم؟![]()
ببرین گارانتی .
احتمالا نیاز به تمیزکاری داره و یا فن مشکل پیدا کرده .
اگر ببرین تمعیرگاهی که از این دستگاههای پمپ باد داشته باشه ، با میزان فشار مناسب و بدون باز کردن لپ تاپ هم میشه تمیزش کرد ( اگه فن مشکل نداشته باشه )
برعکس چیزی که فکر کنین معمولا گذاشتن کتاب زیر لپ تاپ بیشتر باعث آسیب رساندن به لپ تاپ میشه . سطح کتاب بسیار کوچک هستش و فقط قسمتی از قسمت زیرین لپ تاپ رو پوشش میده . معمولا همون قسمتی کتاب قرار میگیره که شیار های تهویه قرار میگیرند و گذاشتن کتاب باعث مسدود شدن این شیار ها میشه ( در سایر حالات هم باعث عدم تعادل لپ تاپ میشه ) . لپ تاپ در چهار طرف زیرش برآمدگی داره . اگر روی میز صاف قرار بگیره بهتر تهویه میشه
Last edited by Public Enemy; 17-03-2015 at 12:16.
دستگاه نو یک ماه نیست خریدم
نه قیمت نگرفتم
شما قیمت ندارین؟
اشکالی نداره ، برادرم 3 روز بود لپ تاپ گرفته بود مشکل داشت برد گارانتی تعویض کردن ( البته فروشنده تعویض کرد )
فقط وقتی شارژر وصل خاموش میشه، الان یک ساعت بدون شارژر فوتبال زذم ( خودم خسته شدم ) ک ببینم با باطری هم مشگل داره یا ن
روشن موند
به نظرتون ویندوز عوض کنم ببرم گارانتی ؟
اگه میتونید آره برای امتحان بد نیست
بعد اگه مشکلی داشت ببرید گارانتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)