تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 752 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342742 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

جهت تکمیل گفتهای دوست عزیز

ببینید هر قطعه الکترونیکی ذاتآ نوعی مولد نویز هست پس با سری کردن مجموعه ای از قطعات، در خروجی هم نویز بیشتری دریافت میشه
    از هر منبعی که شما استفاده کنی دو نوع نویز دریافت میکنی یکی نویز استاتیک که با کم و زیاد کردن ولوم نه کم و نه زیاد میشه و یکی نویز دینامیک که مقدارش کاملآ وابسته است به ولوم پلیر تون و مدارات داخلی اون حالا هیچ اختلافی بین این (با آمپلی فایر یا بدون آمپلی فایر) نخواهد بود مگر اینکه نویز دینامیک پلیرتون از آمپلی فایر بیشتر باشه و فکر میکنم نویز COWON J3 به اندازه ای نباشه که اذیت کنه البته بعضی ها به دلیل حساسیت بالای هدفون شوور، یک کمی این موضوع رو عنوان کردن که با گفته شما جور درمیاد
    یک ساعت پیش سفارش خرید هدفون رو دادم ببینم اگه شد یه آمپلی کلاس A مناسب و پرتابل هم بگیرم

2. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

یه چیز هم هست آمپیلی فایر چون مدار خیلی ساده ایی داره اگه چینش قطعات مناسب باشه و از قطعات با کیفیت استفاده بشه گرفتن سیگنال با کیفیت خیلی راحت تر از مدار های پیچیده تری مثل یک پلیر هست شاید اختلاف چشم گیری با اضافه کردن یه آمپ تو کیفیت به استاندارد خیلی ها حاصل نشه ولی مشخصا کیفیت خروجی آمپ مناسب همیشه شفاف تره.

4. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

جهت تکمیل گفتهای دوست عزیز

ببینید هر قطعه الکترونیکی ذاتآ نوعی مولد نویز هست پس با سری کردن مجموعه ای از قطعات، در خروجی هم نویز بیشتری دریافت میشه
    از هر منبعی که شما استفاده کنی دو نوع نویز دریافت میکنی یکی نویز استاتیک که با کم و زیاد کردن ولوم نه کم و نه زیاد میشه و یکی نویز دینامیک که مقدارش کاملآ وابسته است به ولوم پلیر تون و مدارات داخلی اون حالا هیچ اختلافی بین این (با آمپلی فایر یا بدون آمپلی فایر) نخواهد بود مگر اینکه نویز دینامیک پلیرتون از آمپلی فایر بیشتر باشه و فکر میکنم نویز COWON J3 به اندازه ای نباشه که اذیت کنه البته بعضی ها به دلیل حساسیت بالای هدفون شوور، یک کمی این موضوع رو عنوان کردن که با گفته شما جور درمیاد
    یک ساعت پیش سفارش خرید هدفون رو دادم ببینم اگه شد یه آمپلی کلاس A مناسب و پرتابل هم بگیرم
    من با حرف برادر peaceful1 موافقم
    بلیرهای معمولی حداکثر هدفون های تا 200 تومن رو جواب میدن و بیش از این باید آمبلی داشته باشی
    خودم se315 دارم و چند وقتیه مشکل آمبلی دارم
    متاسفانه گیر آوردن آمبلی خیلی سخت تره
    همین آمبلی هایی هم که peaceful1 جان نام بردن رو به هیچ وجه نتونستم گیر بیارم
    توی آمازون گیر نمیاد
    headstage شماره حساب میده که بول بریزی و برات بفرسته اما حسابش مال بانکیه که از قوانین تحریم بر ضد ایران بیروی میکنه
    خلاصه از الان به فکر آمبلی باش و اگر به نتیجه رسیدی دست ما هم بگیر
    راستی در مورد اون ایرادهای احتمالیت از شور
    چیزی نمیگم چون خریدیش دیگه خودت میفهمی
    Last edited by rave-87; 25-01-2011 at 23:46.

6. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من میخوام hippo vb بگیرم کسی میدونه از امازون کجا ارزون تر میده چون میخوان به این سایت ها سفارش بدم بیارن و اینکه کسی میدون تو دبی هست یا نه ؟

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان یکی به من بگه هندفری کریتیو ep630i با گارانتی شاپ کجا داره من برم 1 دونه بگیرم
    فروشگاه خود شرکت مسیرش برام دوره و قیمتشم شرکت گفت :25000
    برای ایفونم میخواستم
    نمایندگی ها این شرکتم که نمیدونم بهشون چی بگم
    تو پایتخت و وپاساژ ایران میگفتن 35000 تومن با با انصاف هم خوب چیزی هست به خدا تازه خوب بود گفتم ادرس شما رو از خود شرکت گرفتم و قیمتش 25000 چرا میدین 35000 گفتن همینه که هست تاره زنگه زدم به شرکت میگم چرا نمایندتون اینقد گرون میده میگه خوب بیا شرکت از خود فروشگاه بگیر اینم شد اخه چی بگم
    حالا شما فروشگاهی سراغ ندارین همین علاالدین و با پاساژ رضا یا ایران با بازار موبایل ایران من برم بگیرم

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

دوستان یکی به من بگه هندفری کریتیو ep630i با گارانتی شاپ کجا داره من برم 1 دونه بگیرم
    برای ایفونم میخواستم
    تو پایتخت و وپاساژ ایران میگفتن 35000 تومن با با انصاف هم خوب چیزی هست به خدا تازه خوب بود گفتم ادرس شما رو از خود شرکت گرفتم و قیمتش 25000 چرا میدین 35000 گفتن همینه که هست تاره زنگه زدم به شرکت میگم چرا نمایندتون اینقد گرون میده میگه خوب بیا شرکت از خود فروشگاه بگیر اینم شد اخه چی بگم
    حالا شما فروشگاهی سراغ ندارین همین علاالدین و با پاساژ رضا یا ایران با بازار موبایل ایران من برم بگیرم
    برو از توی این سایت بگیر ( raya neh . com ) من چند روز پیش ازشون گرفتم ، اصلی بود ولی گارانتی نداشت !

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

برای ایفونم میخواستم
    برو از توی این سایت بگیر ( raya neh . com ) من چند روز پیش ازشون گرفتم ، اصلی بود ولی گارانتی نداشت !
    مرسی اولا سایت که گفتی اگه اشتباه نکنم مال بچه های مشهد هست
    دوما اگه بدون گارامنتی بخوام که تو بازار هست و اطمینانی هم بهش نیست و دوستان میگن تقلبیشم هست
    سوم من تهران هستم
    چهارم گفته بودم با گارانتی شاپ میخوام
    دوستان اصلا قیمت این هندفری چنده با گارناتی شاب
    Last edited by mpeg; 26-01-2011 at 10:46.

11. این کاربر از mpeg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من با حرف برادر peaceful1 موافقم
    بلیرهای معمولی حداکثر هدفون های تا 200 تومن رو جواب میدن و بیش از این باید آمبلی داشته باشی
    خودم se315 دارم و چند وقتیه مشکل آمبلی دارم
    متاسفانه گیر آوردن آمبلی خیلی سخت تره
    همین آمبلی هایی هم که peaceful1 جان نام بردن رو به هیچ وجه نتونستم گیر بیارم
    توی آمازون گیر نمیاد
    headstage شماره حساب میده که بول بریزی و برات بفرسته اما حسابش مال بانکیه که از قوانین تحریم بر ضد ایران بیروی میکنه
    خلاصه از الان به فکر آمبلی باش و اگر به نتیجه رسیدی دست ما هم بگیر
    راستی در مورد اون ایرادهای احتمالیت از شور
    چیزی نمیگم چون خریدیش دیگه خودت میفهمی
    دوست عزیز از توجه شما متشکرم

راستش رو به خواهید در صورت نیاز به آمپلی، اون رو که از عهده ساختش بر میام برای همینه که پافشاری برای خریدش ندارم ( تخصصم طراحی و ساخت سیستمهای میکروالکترونیک هست و این رو از من نشنیده بگیرید چون گر خواهی نشوی رسوا همرنگ . . .)

متاسفانه اینجا امکان خرید مستقیم از اکثر فروشگاههای بزرگ آمریکایی نیست ولی غیر مسقیم شما خرید کن اگه همسایه خارجی دارید توی بیلتون آدرس اون رو قید کنید

مهم نیست که من هدفون رو سفارش داده باشم یا نه
    مهم اینه که اینجا طرح موضوع یا هر چیزی که به نظر میرسه که دیگران ندونن و یا بهش بی توجهی کنن باشه، بدون سوال و جواب، پس اگر قصد شما یاد دادن هست که بفرمایید و همچنین نگران ذوق ما هم نباشید چون تنها بی عیب . . . هست و بس و این منطقی هست و دوست دارم که با همین منطق یاد بگیرم
    و بی صبرانه منتظر خوندن نقد شما از هدفونتون هستم

13. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوست عزیز از توجه شما متشکرم

راستش رو به خواهید در صورت نیاز به آمپلی، اون رو که از عهده ساختش بر میام برای همینه که پافشاری برای خریدش ندارم ( تخصصم طراحی و ساخت سیستمهای میکروالکترونیک هست و این رو از من نشنیده بگیرید چون گر خواهی نشوی رسوا همرنگ . . .)

متاسفانه اینجا امکان خرید مستقیم از اکثر فروشگاههای بزرگ آمریکایی نیست ولی غیر مسقیم شما خرید کن اگه همسایه خارجی دارید توی بیلتون آدرس اون رو قید کنید

مهم نیست که من هدفون رو سفارش داده باشم یا نه
    مهم اینه که اینجا طرح موضوع یا هر چیزی که به نظر میرسه که دیگران ندونن و یا بهش بی توجهی کنن باشه، بدون سوال و جواب، پس اگر قصد شما یاد دادن هست که بفرمایید و همچنین نگران ذوق ما هم نباشید چون تنها بی عیب . . . هست و بس و این منطقی هست و دوست دارم که با همین منطق یاد بگیرم
    و بی صبرانه منتظر خوندن نقد شما از هدفونتون هستم
    خیلی خوبه که خودت میخوای درست کنی خیلی ها هم خودشون درست کردند مخصوصا اون اول که این چیز ها تو دنیا باب شده بود سال های اول قرن 21 ام ولی کیفیت مدل های high-end کارخانه ایی به مراتب از مدل های دست ساز بهتره, بهترین مداری که تو نت برای ساخت در اختیار افراد هست مدار CMoy هست که طراح arrow amp درست کرده بوده مشخصا اگه ساخت این amp برای همه میسر بود همچین قیمت نجومی روش نمیزاشتند و خیلی از افرادی که arrow رو خریدن کاملا به نحوه عملکرد و طراحی مدار های الکتریکی (در حد نیاز این کار) واقف اند .
    لینک های زیر راهنمای ساخت آمپ هست گفتم شاید به به کار شما بیاد اولی لینک مرجع cmony هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام دوستان می‌خواستم یه هدفون بلوتوث بگیرم واسه pc البته به ps3 هم بخوره می‌خوام ۲ تا گوشی داشته باشه(stereo) و اگه میکروفون هم نداشت که بهتر واسه موبایل هم نمی خوام و حتما بی سیم باشه... فقط کیفیت عالی‌ واسه موزیک و عمری باشه ازاین ارزون هام نباشه و از همه مهمتر روی سر قرار بگیره نه پشت گردن...تو تهرانم موجود باشه
    سونی مدل DR-BT101 چطوره و قیمت ؟creatice wp-300 چطوره؟
    ممنون
    Last edited by dooste.man83; 27-01-2011 at 01:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •