تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 249 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض طارمی در جواب استقلالی ها:با دایی و رحیمی دست یا علی دادم، میلیارد هم بدهید نمی خواهم

پرسپولیس نیوز : مهدی طارمی در شاهین بوشهر رشد کرد.بازیکنی که در اولین بازیش در لیگ برتر در ورزشگاه تختی تهران مقابل نفت در دقیقه 85 به میدان آمد و سه دقیقه بعد گل تساوی تیم بوشهری را وارد دروازه تهرانی ها کرد.از آن به بعد اما پشت خط مهاجمانی مانند منصور تنهایی، عماد رضا و پورخسروانی ماند و حمید استیلی کمتر به او اعتماد کرد. فصل بعد هم شاهین با درخشان و فیروز کریمی کمتر میلی به بومی گرایی و جوانگرایی داشت. شاهین که سقوط کرد، طارمی باید به خدمت سربازی می رفت.هیچ واسطه و دلالی هم نداشت.به همین دلیل بدون تیم ماند و روانه پادگان شد.

پدرش علی طارمی تکنیکی ترین مدافع میانی تاریخ بوشهر است.او به فرزندش گفته بود برو خدمت؛ خدا همه جا هست. نگران فوتبالت نباش.طارمی بعد از خدمت روانه ایرانجوان دیگر تیم بوشهری شد. مهندس دلگرم سرمربی ایرانجوان به او اعتماد کرد و جعفر پورکبگانی مدیرعامل آن تیم با وی قراردادی دو ساله بست.

*درخشش در ایرانجوان

طارمی در ایرانجوان زود جا افتاد. او که متولد 17 تیرماه 1371 است بارها گلزنی کرد و پاس گل داد اما تیمش برای رسیدن به لیگ برتر، قافیه را به نفت مسجد سلیمان و پیکان باخت و نتوانستند روانه لیگ برتر شوند. این اما مانع از دیده شدن طارمی نشد.

*چشمان دایی در لیگ یک

نیم فصل لیگ یک فصل قبل بود که دایی به دو نفر از مشاوران و نزدیکانش ماموریت داد بهترین های لیگ یک و حتی لیگ دو را با مشخصات کامل و فیلم بازی به او معرفی کنند.شهریار در بازیکن پسندی سخت گیر است و دوستان او این را خوب می دانستند. آنها مجموعه ای 20 نفری را به دایی معرفی کردند که یکی از آنها طارمی بود.«خودش است؛ قدر خودش را بداند به همه جا می رسد» این جمله ای بود که دایی بعد از دیدن فیلم بازی طارمی بر زبان آورد. او از مشاورانش خواست بازی های او را زیر نظر بگیرند اما در این رابطه با هیچکس گفتگو نکنند و مذاکره با خود بازیکن هم به پایان فصل موکول شود.

*تماس با پدر طارمی

در پایان لیگ دسته اول و زمانی که دایی می خواست لیست خود را تنظیم کند با پدر طارمی تماس گرفته شد تا بدانند آیا اصلا مهدی حاضر به حضور در تهران و پرسپولیس هست یا نه.پدر موضوع تماس را به پسرش گزارش داد و مهدی سر از پا نشناخته گفت:دایی الگوی من بوده و بازی در پرسپولیس آرزوی من است.پدر فردای آن روز به باشگاه ایرانجوان رفت تا در رابطه به رضایت نامه پسرش مذاکره کند. پورکبگانی ابتدای فصل و هنگام عقد قرارداد دوساله به طارمی قول شفاهی داده بود که در صورت پیشنهاد لیگ برتری برای او،رضایت نامه اش را صادر کند.قراردادی 55 میلیون تومانی که فقط 15 میلیون آن پرداخت شده بود. مهدی قید 40 میلیونش را زد و رضایت نامه به دست منتظر تماس بعدی دایی شد.

*ذوب و یحیی به دنبال طارمی

ذوب آهن با یحیی گل محمدی قصد جوانگرایی دارد.قاضی نور مدیر اجرایی باشگاه بارها با طارمی تماس گرفت تا او را پای میز مذاکره بنشاند اما او دل در گرو پرسپولیس داشت و به پیشنهاد ذوب آهن فکر نکرد.

*دیدار با دایی و عقد قرارداد

ظهر سه شنبه 30 اردیبهشت او به همراه وکیلش به دفتر باشگاه پرسپولیس رفت.دایی و رحیمی حرفهایشان را زدند و جالب اینکه حرفی از پول به میان نیامد.طارمی قرارداد دوساله اش را سفید بست و نوشتن مبلغ را به خود دایی و رحیمی سپرد و با آنها دست یا علی داد و از باشگاه روانه فرودگاه شد تا به بوشهر برود.

*سیل تماس های از استقلال

خبر عقد قرارداد طارمی که در رسانه ها پیچید تلفن او به طرز کلافه کننده ای زنگ خورد.مسعود پالیزدان مربی سابق او در شاهین که مدتی را در سپاهان دستیار قلعه نویی بوده با وی تماس گرفت و گفت «امیر خان تو را می خواهد.» طارمی هم با تشکر از حسن نظر قلعه نویی گفت که با پرسپولیس قرارداد دارد و بازیکن این تیم است . او از علاقه اش به دایی و پرسپولیس گفت تا ماجرا تمام شود اما دقایقی بعد تماس ها افزایش یافت. فردی که خود را دوست قلعه نویی معرفی می کرد اصرار داشت وی را ببیند و طارمی تمایلی به دیدن او نداشت. دقایقی بعد از باشگاه ایرانجوان با پدر طارمی تماس گرفتند و او را به یک نشست دوستانه دعوت کردند. پدر طارمی آنجا برخی مسئولان ایرانجوان را در کنار سه فرد غریبه دید. افرادی بوشهری که همان باصطلاح دوستان قلعه نویی بودند و می گفتند پرسپولیس تعدد مهاجم دارد. قرارداد مهدی هم کم بسته شده ما جریمه فسخ آن را می دهیم و با مبلغ بالاتر او را به استقلال می بریم چون امیرخان به او اعتقاد زیادی دارد. پورکبگانی مدیر ایرانجوان هم گفته بود « من به دوستان گفته ام که مهدی دیگر بازیکن ما نیست اما می گویند اگر به استقلال بیاید به ایرانجوان هم کمک مالی می کنیم» پاسخ پدر مهدی یک جمله بود«من در کار فوتبال او دخالت نمی کنم. خودش وکیل دارد اما اگر پسر من است پای قول و قرارش می ماند»

*دیدار در کافی شاپ

عاقبت پس از تماس های کلافه کننده، پدر مهدی به او گفت اینها که تماس می گیرند بچه بوشهر و از دوستان قلعه نویی هستند. ادب حکم می کند حداقل جوابشان را بدهی.نشست سه نفر از دوستان قلعه نویی با طارمی در کافی شاپی در بوشهر برگزار شد و یکی از دوستان طارمی هم او را همراهی میکرد.طارمی حرفها را که شنید گفت« از اعتماد آقای قلعه نویی ممنونم و او مربی بزرگی است، استقلال هم تیم بزرگی است اما من پرسپولیسی هستم و دست یا علی که با دایی و رحیمی داده ام را با یک میلیارد تومان هم عوض نمی کنم. فسخ قرارداد با این تیم کاری ضد اخلاقی است و من چنین کاری نخواهم کرد.» پاسخ او پایانی بر پیگیری های 72 ساعته استقلالی ها بود. او حالا می آید تا در خط حمله سرخ ها خود را محک بزند . خط حمله ای که بزرگانی چون کلانی، بهزادی، پیوس، محمدخانی و دایی و ... را در خود دیده و حالا باید طارمی جوان چه خواهد کرد.

2. 8 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مثل اینکه دهنوی با ذوب آهن قرارداد یکساله بسته فصل بعد در این تیم بازی میکنه

فروزان هم با تراکتور قرارداد بست مسئله اومدنش به پرسپولیس منتفی شد

اینجور که تو خبرا هست احتمال خیلی زیاد محمد نوری و نورمحمدی در پرسپولیس فصل بعد علی دایی جایی ندارن اگه اتفاق خاصی رخ نده از تیم جدا میشن
    Last edited by clau; 08-06-2014 at 11:47.

4. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

از رفتن دهنوی خوشحال شدم...
    .
    سوشا مکانی به پرسپولیس پیوست...!

6. 5 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

از رفتن دهنوی خوشحال شدم...
    .
    سوشا مکانی به پرسپولیس پیوست...!
    واقعا ؟!!!!!
    خیلی ازش بدم میاد یادم نرفته اون بازی با استیل آذین

8. 3 کاربر از awz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

بمب حاشیه این فصل پرسپولیس جور شد !!!
    من موندم فصل قبل واسه چی این همه واسه گرفتن دهنوی سر و دست شکوندن و کلی خرج کردن!!!

10. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خدا اون بالاست!

ولی خب فصل پیش تو فولاد خیلی خوب کار کرد البته به خاطر انگیزه جام جهانی بوده حتماً !

این فصل چه انگیزه ایی میخواد داشته باشه دیگه با خودشه چود نیلسون نیمکت بیا نیست!

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

واقعا ؟!!!!!
    خیلی ازش بدم میاد یادم نرفته اون بازی با استیل آذین
    پیوستن سوشا به پرسپولیس درسته...
    حتی سایت باشگاه هم تیتر شو کار کرده...
    .
    .
    .
    .
    .
    یکی اون حرفاش پشت دایی بعد از بازی استیل آذین
    یکی اون حرکت هاش توی نیمه نهایی حذفی سال قبل که بعید میدونم پشتش حرفی نبوده باشه...
    ..
    .
    کلا زیاد خوشحال نشدم ولی فعلا ازش حمایت می کنم تا بتونه خودشو برام ثابت کنه...

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

کاپیتان پرسپولیس برای فصل آینده با استقلال به توافق قطعی رسید تا به جمع یاغی های تاریخ بپیوندد.

این تیتریه که افکار نیوز کار کرده و به یکی از پربازدید ترین و پر بحث ترین پست هاش تبدیل شده!

کاملشو که خوندم، خلاصه اش این میشد که من می نویسم براتون:

1. محمد نوری دیشب (یکشنبه 18 خرداد) با استقلال به توافق رسیده و در آینده نزدیک رسانه ای میشه...

2. در استقلال جانشین، مجتبی جباری میشه...

3. محمد نوری: خط خوردنم از تیم ملی به خاطر نیمکت نشینی در پرسپولیس در هفته های آخر بود.

4. از استقلال، سایپا و سپاهان امسال پیشنهاد داشته.

5. فصل قبل فقط 32 میلیون دریافتی داشته.

6. محمد نوری: به زودی حرف هایی علیه پرسپولیس مطرح می کنم.

7. محمد نوری: اگر بخواهید می توانم کاری کنم که نورمحمدی هم پیراهن استقلال را بپوشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Sh-Meteor; 09-06-2014 at 17:37.

14. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

کاپیتان پرسپولیس برای فصل آینده با استقلال به توافق قطعی رسید تا به جمع یاغی های تاریخ بپیوندد.

این تیتریه که افکار نیوز کار کرده و به یکی از پربازدید ترین و پر بحث ترین پست هاش تبدیل شده!

1. محمد نوری دیشب (یکشنبه 18 خرداد) با استقلال به توافق رسیده و در آینده نزدیک رسانه ای میشه...

3. محمد نوری: خط خوردنم از تیم ملی به خاطر نیمکت نشینی در پرسپولیس در هفته های آخر بود.

7. محمد نوری: اگر بخواهید می توانم کاری کنم که نورمحمدی هم پیراهن استقلال را بپوشد.

این مفنگی رو قبلا باید با تیپا می نداختن بیرون که شاخ نشه الان
    ببین سر بازوبند پرسپولیس چی اوردن که هر چلغوزی به دستش بسته...

16. 3 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

این مفنگی رو قبلا باید با تیپا می نداختن بیرون که شاخ نشه الان
    ببین سر بازوبند پرسپولیس چی اوردن که هر چلغوزی به دستش بسته...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •