خب دوستان علی رضا منصوریان کی با تیم قرارداد میبنده؟![]()
خب دوستان علی رضا منصوریان کی با تیم قرارداد میبنده؟![]()
هرچند معرفت هوادارای استقلال ثابت شده ولی شخصأ دوست ندارم بلایی که سر استیلی و گل محمدی و پیروانی اومد این طرف سر منصوریان بیاد
منصوریان اگر تو یک تیم دیگه رزومه برای خودش درست کنه قطعأ توی استقلال میتونه موفق باشه چون خود قلعه نوعی هم تو اوج جوانی سرمربی استقلال شد. البته حمایت مدیرعامل هم از ارکان اصلی موفقیت یک مربی تو ایران میتونه باشه که من از فتح الله زاده مطمئن نیستم
قلعه نويي: بيمعرفتي است از استقلال بروم
سرمربي استقلال گفت: اگر قهرمان ميشديم ميرفتم اما حالا که تيم پنجم شده رفتن من بيمعرفتي است.
امير قلعهنويي در حاشيه تمرين امروز آبيپوشان در کمپ زندهياد حجازي گفت: ابتدا بايد از هواداراني که ما را در طول اين فصل ياري کردند تشکر کنم. ما با نتايجي که گرفتيم شرمنده آنها شديم و بايد به همين علت از آنها معذرت خواهي کنيم.
به نقل از تسنيم، وي با اشاره به ديدار چهارشنبه الشباب عربستان- استقلال افزود: 2 شب پيش و با اينکه خودم روز خوبي نداشتم بازي الشباب با الهلال را تماشا کردم تا شناخت خوبي از آنها پيدا کنم. اين بازي آخرين شانس ما محسوب ميشود که اگر بتوانيم پيروز شويم با اميد به ايران باز ميگرديم.
سرمربي استقلال با اشاره به محرومان و مصدومان تيمش براي ديدار با الشباب گفت: روز چهارشنبه ساموئل را به دليل محروميت در اختيار نداريم و جمشيديان به همراه اکبرپور، غلامنژاد و نظري مصدوم هستند.
قلعهنويي در خصوص اينکه فدراسيون اعلام کرده باشگاههاي حاضر در ليگ قهرمانان نميتوانند از مليپوشان خود در 2 ديدار پاياني مرحله گروهي اين مسابقات استفاده کنند، خاطرنشان کرد: 4 مصدوم داريم و يک محروم که به اين شکل 5 بازيکن ما از ليست خارج شدند، اگر 4 مليپوش را هم نداشته باشيم 9 بازيکنمان در بازي با الشباب غايب خواهند بود، اين در حالي است که فوتبال 11 نفره است و ما نميتوانيم با 7 نفر بازي کنيم.
وي ادامه داد: اگر قرار است مليپوشانمان را در اختيار نداشته باشيم بهتر است فدراسيون به AFC نامه بزند و شرايط ما را به آنها بگويد. اگر قرار است مليپوشانمان را نداشته باشيم از ادامه مسابقات انصراف ميدهيم.
قلعهنويي يادآور شد: بايد به مسئولان AFC بگوييم که تيم ملي ما اردو گذاشته و بازيکنان مليپوش ما را نميدهد. اين اتفاق در هيچ کجا نميافتد . من خودم مسئوليت فني تيم ملي را بر عهده داشتم و تا به حال با چنين اتفاقاتي روبهرو نشدهام که بگوييم باشگاهها بازيکنانشان را به ما بدهند و خودشان کار را بدون بازيکنان ادامه دهند. نه در آسيا و نه در هيچ کجاي دنيا اين اتفاق نميافتد.
سرمربي استقلال اضافه کرد: امروز هيئت مديره جلسهاي داشت و تصميمگيريهايي شد ولي مسئله اين است که تعداد ما به 11 نفر نميرسد اگر 11 نفر شديم، ميرويم.
قلعهنويي در مورد اينکه آيا غيبت بازيکنان مليپوش استقلال موجه است، گفت: صادقي مصدوم است اما دليل غيبت بيکزاده را نميدانم و بايد پيگيري کنم.
وي در مورد اينکه آيا امکان دارد کيروش براي تصميمش مبني بر در اختيار داشتن مليپوشان با وزارت ورزش هماهنگ کرده باشد گفت: مسئوليت اين موضوع با فدراسيون است و اگر آنها تقبل کنند و به AFC نامه بزنند ما براي بازي مقابل الشباب نميرويم. سرمربي امصلال به خاطر يک بازيکن گفت که اگر منتظري برود استعفا ميدهد. اگر کفاشيان تقبل کند با مسئوليت او براي بازي با الشباب نرويم، اين کار را انجام ميدهيم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تاکيد کرد: بحث ما اين نيست که با در اختيار نداشتن مليپوشان ضعيف ميشويم بلکه به 11 نفر نميرسيم. فوتبال را نميشود 11 به 7 بازي کرد .من در مورد ساير تيمها صحبت نميکنم و فقط درباره تيمي که مسئوليتش را دارم حرف ميزنم. ما 4،5 مصدوم و يک محروم داريم.
قلعهنويي گفت: من هيچ جاي دنيا سراغ ندارم که فعلا تيمهاي حاضر در جامجهاني به اردو رفته باشند.
وي در مورد جريمه 20 درصدي بازيکنان استقلال گفت: بالاخره ما در ليگ پنجم شديم و مسئوليت آن هم با قلعهنويي است. بازيکنان تلاش خودشان را کردند اما اگر بگذارند براي بازي با الشباب برويم و پيروز شويم با فتحاللهزاده صحبت ميکنم که اين جريمه را ببخشد.
سرمربي استقلال در پاسخ به اين پرسش که آيا با منتشر شدن مبلغ قرارداد فوتباليها موافق است، گفت: در هيچ جاي دنيا قرارداد بازيکن و مربي را منتشر نميکنند. من خوشحالم تنها کسي بودم که گفتم بالاي سقف قرارداد پول گرفتم و براي اين کار تاوان زيادي دادم اما دروغ نگفتم، سقف قرارداد معنايي ندارد. مگر در بارسلونا سقف قرارداد وجود دارد؟ اينها قوانين مندرآوردي است که الان تاوانش را ميدهيم.
قلعهنويي در مورد نامه پيشکسوتان استقلال مبني بر اينکه اين تيم به آنها واگذار شود و نام خودش هم زير آن بود گفت: من اين نامه را نديدم، شايد نامم پاي آن باشد ولي پيشکسوتان در همه جاي دنيا احترام خاصي دارند و بايد براي آنها ارزش قائل شد. باشگاه استقلال اول براي مردم است و بعد پيشکسوتان. اگر چنين اتفاقي رخ بدهد خوب خواهد بود.
وي در مورد اينکه آيا سال آينده در اين تيم خواهد ماند يا خير گفت: خدمت به اين مردم افتخار ميخواهد و در پنجم شدنمان تنها منِ قلعهنويي مقصر بودم و هيچکس تقصير نداشت. اگر قهرمان ميشديم ميرفتم اما حالا که تيم پنجم شده است البته آن هم با 4 امتياز که اگر يک امتياز کسر شده را هم حساب کنيم ميشود 3 امتياز؛ رفتن من بيمعرفتي است. اگر قرار بر ماندنم باشد صحبت ميکنيم تا يک تيمي مانند سال 82 براي 3 سال ببنديم تا با برنامه و منسجم و با بازيکناني جوان و باانگيزه کار کنيم.
سرمربي استقلال در مورد فتحاللهزاده و رفتنش هم گفت: او واقعا مدير خبرهاي است و براي اين مجموعه زحمت زيادي کشيده است. بودن و نبودن فتحاللهزاده با من نيست ولي نميتوان اين تجارب را به راحتي کنار گذاشت.
خب اینم بهترین اتفاقی که میتونست بیفته حتی شیرین تر از قهرمانی در این فصل...قلعه نویی بمونه و یه تیم دیگه تحویل استقلال بده که تا 10 سال ازش استفاده کنیم مثل سال 82سرمربی استقلال در پاسخ به این سوال که در فصل بعد سرمربی تیم استقلال میمانید یا خیر؟ گفت: خدمت به این مردم افتخار است. من استقلال را پنجم کردم و این تقصیر بازیکن و هیات مدیره و مدیرعامل نیست. اگر تیم قهرمان میشد از این تیم میرفتم حالا که این تیم پنجم شده است دور از معرفت است که از این تیم جدا شوم البته ما با چهار امتیاز اختلاف با تیم اول پنجم شدیم و اگر می بردیم دوم می شدیم . با این حال مسوولیت با من است و اگر ماندنی شدم یک برنامه سه ساله باید بدهیم و یک تیم جوان و منسجم را آماده کنیم.
پارسال امیرخان گفت برای اسیا به بازیکنای با تجربه نیاز داریم و یکی از دلایل خرید بازیکنایه با تجربه و سن بالارو همین مورد میدونست که دیگه فصل اینده اسیا نیستیم و با خیال راحت تیمو جوان میبنده
واقعا مربی رو دستش نیست با علی نیکیو پژمان نوریو.....تا همینجاشم شاهکار کرده...خداوکیلی کدوم مربی میتونه یه تیمو با امثال نیکبختو غلام نزادو اولادیو نوریو....بدون هافبک دفاعیو مهاجم 6 دونگ و.... قهرمان کنه که انتظار داشتیم امیر این کارو کنه؟
تیم این فصل باید تلفیقی از بازیکنای با تجربه و جوان باشه
خروجیها : غلام نزاد / نوری / اولادی / نیکبخت / تونی / جمشیدیان / اکبرپور
به غیر از اینا بقیه حفظ بشند بهتره....هرچند زیاد با موندن بیکزاده هم موافق نیستم اما خب یهو نمیشه همرو ریخت بیرون و مثلا سال اول این 3 سال هاشم و... باشندو سال بعدش ردشون کنیم
ورودی ها : مهرداد جماعتی(حاج صفی) / بختیار رحمانی / امید ابراهیمی / فخرالدینی (حمودی)/ یعقوب کریمی / ارش افشین (انصاریفرد)
اینا میشن 6 سهمیه لیگ برتریمون.یک دفاع وسط و یک هافبک دفاعی(در صورت موندن اندو)وگرنه 2 تا هافبک دفاعی نیاز داریم....ایده الش اینه منتظری و نکونام برگردند هرچند نامردی کردند ولی فصل اینده جذبشون کنیمو دو فصل دیگه جاشونو به جوانترها بدند و یا جاشون با بازیکنای زیر 23 سال پر بشه ویا بازیکن خارجی که اصلا نباید سراغ این مورد رفت....اگه جباری هم برگرده که عالی میشه
جذب اون 6 تا بازیکن لیگ برتری انصافا خیلی سخته3 تاشون مستقیم از فولاده و یکیش تراکتورو دوتاش سپاهان....انصافا شاید نشدنی باشه اما به تک تکشون نیاز داریم
ترکیب مد نظر من برای فصل بعد
.................................................. ....... رحمتی .............................................
جماعتی ........................... حنیف ............................. منتظری ............. فخرالدینی
.................................................. ... تیموریان .................................................
کریمی .................................................. ............................................. حیدری
.................................................. . رحمانی .................................................
................................ افشین ........................... برهانی ................................
نیمکت : بیکزاده / ابراهیمی / نظری / ساموئل / صادقی / قاضی / حسینی
هرچند کبه هم مهاجم خوبی نشون داده
ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه
Last edited by Amir M.ohAma.D; 14-04-2014 at 13:16.
دوستِ عزیز خیلی رویایی فکر میکنید.
بعید هست فولادی که این فصل تو آسیا الآن صدرِ گروهِ خودش هست و فصلِ دیگه هم تو آسیا بازی داره به این راحتی بازیکناش را حراج کنه.
بعدم این بازیکنایی که نام بردید که جذب بشن به نظرم نیایند بهتره چون با پولِ زیاد جذب میشن فصلِ بعد موندنشون اما و اگر داره و مسلماً به دردِ آینده نمیخورن و فصل بعد میرند دنبالِ پول جایِ دیگه.
کلاً اگه دنبالِ آینده استقلال هستیم باید دنبالِ بازیکنی باشیم که بینِ 20 تا 24 سن داره که بیاد و از اول فوتبالش تعصب استقالی بودن را یاد بگیره.
استقلال باید بره دنبالِ بازیکنایی که تو تیم های پایش هست.
نسلِ طلایی که داشتیم اغلب تو پایه های استقلال بودن.
طالب لو - صادقی - پیروز قربانی - جباری - آندو - خسرو(البته فکر میکنم)
و بازیکنای جوون تیم هایی که تو امرِ بازیکن سازی خوب بودن.(فجر - ذوب آهن - فولاد)
یک زمانی چقدر از فجر بازیکن خریدیم که همه الان استقلالی موندن.
رحمتی - اکبرپور - روانخواه
با خروجی ها موافقم البته به جز تونی
با اونایی که موندن و اضافه شدن جوونایی که میدونم امیر شناساییشون کرده(البته بهترِ با منصوریان هم همفکری کنِ) میتونیم تیمِ خوبی ببندیم.
البته امیر هم باید این مشکلش با بازیکنایی که شخصیت تیم هستن را بگذارِ کنار ، از جمله آرش
Last edited by M.Sadegh.M; 14-04-2014 at 16:00.
صرفا فقط با بازیکنای جوانو بی نام و نشون که دیگه الان نمیشه وارد مسابقات شد!!
تیم باید ترکیبی از بازیکنان جوانو با تجربه باشه ... ما 6 سهمیه لیگ برتری داریم نباید از این 6 سهمیه طوری استفاده کنیم که نیم فصل یا اخر فصل همشونو بندازیم بیرون.فصل گذشته به اندازه کافی بازیکن بنجل گرفتیم....تیم نباید از این بازیکنا پر بشه
اگه قرار باشه از این بازیکنا سطح پایین تر جذب کنیم که دوباره همون اشو همون کاسه
ما حتما یه دفاع چپ خوبو اینده دار میخوایم.ما چند تا دفاع چپ خوب داریم؟به غیر از حاج صفی جماعتی و پولادی گزینه دیگه مد نظر دارید؟از بین این 3 تا جذب کردن کدومشون راحتتره؟
یا یه دفاع راست برای زوج خسرو میخوایم شما گزینه بهتری به جز حمودی یا فخرالدینی سراغ دارین؟گزینه دیگه یکی میشه مثل غلام نژاد
وینگر چپو چطور؟گزینه بهتری جز کریمی که محصول خود باشگاهه سراغ دارین؟
بازیکنایه ضعیف تر از اینا اصلا در حد استقلال نیستند استقلال خیلی بزرگتر از این حرفاست....ضعیفتر از اینا بیاد هیچ کمکی به ما نمیکنه....در کنار اینا باید به امثال انصاریو عابدینی و .... هم فرصت داده بشه تا خودشونو نشون بدن ولی صرفا نمیشه فقط به بازیکنای زیر 23 سال اعتماد کرد...
یا مثلا شما بازیساز دیگری سراغ داری؟شریفی سپاهان هم هست که عمرن سپاهان از دستش نمیده...مسلمان هم که یا ذوب اهنه یا پرسپولیس....حالا به نظر شما از بین رحمانی مسلمان صادقیان محمد نوری محرم نویدکیا و مجتبی جباری خرید کدومشون دردسرش کمتر و شدنی تر و بهتره؟
قلعه نویی بدجوری دنبال افشینو انصاریفرده چون از هیچ کدوم از مهاجماش راضی نیست....سطح پایین تر از این دو تا هم میشه یکی مثل نظری و اولادی و ..... یک اشتباهو مگه ادم باید چند بار تکرار کنه؟
جباری برگرده کلی از مشکلات حل شده ولی اواسط این فصل برای سه سال دیگه قراردادش رو تمدید کرد. برگردوندن جباری ممکنه باعث ایجاد مشکلی بشه که الان خلعتبری و پرسپولیس با عجمان دارن
خُب ظاهرا آقای صالح شدن دستیارِ کیروش
صالح دستيار کيروش شد
مربي تيم ملي فوتبال ايران به عنوان دستيار کيروش معرفي شد.
به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، مجيد صالح به عنوان دستيار ايراني کارلوس کيروش از سوي فدراسيون فوتبال معرفي شد.
پس از معرفي مجيد صالح و موافقت وي براي حضور در تيم ملي، او به عنوان دستيار ايراني کيروش، به همراه تيم ملي در اردوي افريقاي جنوبي حاضر خواهد شد.
من قصد دفاع از این بازیکنایی که نام بردید را ندارم.
احتمالاً نظر من را بد متوجه شدید.
میگم بازیکناای که گفتید خوب و عالی هستند ولی موندنی نمیشن این فصل میان فصلِ بعد میرن.
در دفاعِ چپ میثم حسینی و اشجاری چه عیبی داشتند که قلعه نویی این فصل ردشون کرد برند.(بهتر از نیمکت خالی بود که)
از اون 3 تایی هم که گفتید بعید میدونم بتونیم هیچ کدوم را جذب کنیم.
اگه فرکی فولاد بمونه تمومِ تیم ش را حفظ میکنه.
شاید بشه حاج صفی را بشه جذب کرد ولی اون همون قضیه هست که میگم.
برا همین میگم گزینه دیگه یادتون باشه خسرو زمانی که اومد استقلال از پاسِ همدان جذب شد الانم خیلی بازیکنای خوب تیمای دیگه هستن که حاضرن بیان استقلال.
شما رو تیمای اول زوم کردی تو تیم های متوسط این فصل هم بازیکنای خوبی دیده شدن.(صبا - داماش - سایپا و ...)
زوج خسرو هم امیدوارم بشه حمودی برگرده واقعا از دست دادنش اشتباه بود.
تو پست هافبک هجومی که گفتین یادم نیست داماش بود یا ملوان یک بازیکن خوب داشت که تو بازی با استقلال تک تک بازیکنامون را دریبل کرد.
قبول که استقلال بزرگ هست ولی باید تیم ، الان که همه هوادارا آمادگیش را دارن برا 5 تا 10 سالِ دیگه جوون بشه نه برا 2 فصل
مهاجم هم فکر نمی کنم افشین با قضایایی که براش پیش اومد به خاطر رفتن از فولاد به سپاهان به راحتی از فولاد دل بکنه.
انصاری فرد هم همینطور(تو تراکتور چی نیست ، مدعی نیست که هست ، پول نمیدن که میدن ، آسیا نیست که هست)
شما شرایط کامل استقلال را در نظر بگیرید ببینید از کدوم تیما با توجه به بودجه ای که همیشه سرش مشکل هست بازیکن گرفت.
از فولادی که قهرمان شده و فصلِ بعد تو آسیا هست.
چرا بازیکن فولاد باید این تیم را ول کنِ بیاد استقلال ، انگیزش چی باشه قهرمانی لیگ(مگه این فصل نشدن) ، بازی تو آسیا . . . چی؟
مثلِ بازیکنای این فصل پرسپولیس که تازه بیشترشون قهرمان لیگ نشده بودن باز یک انگیزه ای داشتن.
مسلماً هرکی بیاد برا پول میاد و اگه یکم وضعِ مالی خراب بشه همه صداشون درمیاد(بازیکنی هم که برا پول بیاد نیاد بهتره.)(بازم نمونه اش پرسپولیس)
من همیشه معتقد هستم انگیزه خیلی مهم هست.
بازکنایی که نام بردید باید با یک انگیزه ای تیمِ خودشون را ول کنن بیان استقلال که این در تیم های میانی راحت تر هست.
تیم های پایه را هم فراموش نکنید ما اگه همین هایی که همه معتقدیم بمونن و اضافه شدن بازیکنان جوون میتونیم راحت فصلِ بعد همه کاری بکنیم.
مهدی شریفی سپاهان را کی اصلاً میشناخت ، ولی اومد بازی کرد و با انگیزه بالایی که داشت همه کاری کرد.
تیم باید بمبِ انگیزه باشه.(کاری که ولاسکو تو والیبال میکرد یا کاری که گواردیولا میکنه.)
Last edited by M.Sadegh.M; 14-04-2014 at 18:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)