خواهش میکنم
تنها چیزی که باید بگید اینه که به خاطر داون استریم بالا نویز خط شما خیلی زیاد هست و باید اون رو کم کنن و بیارن پایین
بعدش خودشون نگاه میکنن و کمش میکنن
خواهش میکنم
تنها چیزی که باید بگید اینه که به خاطر داون استریم بالا نویز خط شما خیلی زیاد هست و باید اون رو کم کنن و بیارن پایین
بعدش خودشون نگاه میکنن و کمش میکنن
زیااااااااد. حداقل ۳ ۴ بار در هر ساعت :(
بیشتر وقتا هم که قط میشه کلی طول میکشه دوباره وصل شه، ولی چه فایده؟! چون زود دوباره قط میشه.
دیگه خسته شدم:( :( :(
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
خوب اگر اینطوره من با حرف داش حسین موافقم (هر چند خودمم اسمم حسینه)
خط شما از طرف مخابرات برگشت خورده یعنی هیچ تغیری روش انجام نشده
شما یه سر حضوری بری مرکز مخابرات فکر کنم بهتره
اگر بعد از بارندگی خط شما اینجوری شده فکر کنم بعد اینکه وصل کردن رو خط شما نویز افتاده که بهتره به 117 زنگ بزنید و خودتون خرابی اعلام کنید و وقتی باهاتون از طرف مخابرات تماس گرفتن موضوع رو باهاشون در میون بگذارید (هر چند کارکنانشون انقدر چیز هستن که از حرف های شما چیزی حالیشون نشه ولی باید همه راه هارو تست کرد)![]()
Last edited by fanoostalaei; 02-05-2014 at 14:53.
تشکر fanoosetalaei. باهاشون که تماس گرفتم گفتن داون استریمم 5 هست! من دوباره چک کردم همین داده های توی تصاویر بود که شما فرمودید 21 هست. به هر حال گفتند کم میکنند برام ولی سرعت خیلی افت میکنه!
دوست عزیز با توجه به این عکس که خودتون گذاشتید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط شما تا بر اساس کادر 2 تا 21.644 مگ میتونه جواب گو باشه ولی چون بر اساس کادر 1 خط شما 21.629 آپ شده خط شما خیلی به فشار میافته !! اون چیزی ه مهست اینه که تو ایران محاله روی خط مسی همچین سرعتی بدن یعنی 21 مگ که اصلا و ابدا نیازی به این دان استریم زیاد نیست پس همون 5 مگ خودشون رو اگر ست کنن خیلی خیلی بهتره
fanoosetalaeiخیلی ممنون بابت اینهمه زحمتی که کشیدید و اطلاعاتی که دادید. امیدوارم دیگه این یه کارم از دست اونام بربیاد!![]()
خواهش میکنم
=====
سرویس شما مخابرات کدوم شهر هستش و کدوم سرویس رو دارید؟
Last edited by fanoostalaei; 02-05-2014 at 16:11.
پس حدسم درست بوده، این وسط یا پشتیبانی یا مرکز مخابرات، یکی از این دو داره دروغ میگه.
باشه دوستان، فردا پسفردا حضوری میرم مرکز مخابرات ببینم حرف حسابشون چیه (البته اگه داشته باشن!)
نتیجه رو میام میگم.
با تشکر از همگی.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
امروز چک کردم دیدم وضع نویز خوب شده
SNR Margin (dB): 24.5 Attenuation (dB): 44.9
Attenuation فامیلمون زیر30 بود . snr هم بالای 30 اما adsl مخابرات بود سرعت نداشت
دوستان من چند باری در مورد این که اینترنتم مدام قطع و وصل میشه و چراغ لینک میره و میاد اینجا پست دادم. آخر سر معلوم شد که اشکال از مودم من بودهخدا می دونه چقدر به این شرکت زنگ زدم چقدر بدختا رو اذیت کردم
![]()
خلاصه اینکه مشکل از مودمم بود دوستان دیگه ای هم که مشکل قطع و وصلی دارن یک بار با یه مودم دیگه تست کنن شاید مشکل از مودم باشه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)