تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 457 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

شرکت آمریکایی کومودو از وقتی که از سوی هکرهای ایرانی ضربه خورد (مسئله ی گواهینامه دیجیتال و هکر حرفه ای ایرانی که حتما قضیه رو میدونید) با سیستم اطلاعاتی آمریکا علیه ایران هماهنگ شده و با هزینه دولت آمریکا محصولاتش رو رایگان اراوه میده و نسخه های جدید اون به سیستم جاسوسی از کاربران ایرانی تبدیل شده(تقریبا از سال پیش)
    پس دوستان مراقب باشند و در کارخانه ها و سیستم های مربوط به صنعت از این نرم افزار رایگان استفاده نکنند
    داداش Comodo خیلی وقته رایگانه !

من از زمان ویندوز ویستا و ورژن 3 داشتمش .Internet Security ش رایگان بود .

فقط اون موقع مشکلی که داشت ، مشکل 2 بار آپدیت با ویندوز ویستا داشت ( یعنی باید 2 بار دیتابیس کامل دانلود می شد چون بار اول که دانلود می شد مشکل داشت . با بار دوم مشکل حل می شد . توی سایت خودش هم به این مشکل اشاره شده بود . ) False Alarm هم که ماشاالله اون موقع سرعت سیستم وبازی ها رو به خاطر Sandbox شدید پایین اورده بود . طوری که وقتی پاکش کردم و برگشتم به Kaspersky سیستمم موشک شد

ظاهرا حالا مشکلاتشو حل کرده بهتر شده . تو زمینه های دیگه مثل SSL Certificate هم که خوب عمل می کنه

امیدوارم سایت هایی مثل Virus bulletin و AV comparatives یه روزی یه جایی واسه Comodo پیدا کنن

در ضمن مطمئنا کسی از نرم افزار های رایگان واسه شرکت های مهم استفاده نمی کنه. حتی بنا به دلایل سیاسی شرکت های مهم سعی می کنن کلا آمریکایی استفاده نکنن .
    Last edited by Public Enemy; 23-10-2013 at 09:17.

2. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای بک آپ گرفتن از آپدیت های کومودو سکوریتی کجای سیستم باید دنبالش بگردم ؟

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

برای بک آپ گرفتن از آپدیت های کومودو سکوریتی کجای سیستم باید دنبالش بگردم ؟

C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners
    فایلی بنام b
    0017146.cav موجود هستش که جایی رو که با رنگ قرمز مشخص کردم، متغییر هستش، یعنی مشخص کننده ی آپدیت میباشد که تا چه تاریخی دیتابیس آپدیت شده

5. 6 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

7. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

شرکت آمریکایی کومودو از وقتی که از سوی هکرهای ایرانی ضربه خورد (مسئله ی گواهینامه دیجیتال و هکر حرفه ای ایرانی که حتما قضیه رو میدونید) با سیستم اطلاعاتی آمریکا علیه ایران هماهنگ شده و با هزینه دولت آمریکا محصولاتش رو رایگان اراوه میده و نسخه های جدید اون به سیستم جاسوسی از کاربران ایرانی تبدیل شده(تقریبا از سال پیش)
    پس دوستان مراقب باشند و در کارخانه ها و سیستم های مربوط به صنعت از این نرم افزار رایگان استفاده نکنند
    سلام

توجه: به هر مطلبی در این باره که از سوی یک کاربر تازه وارد و ناشناخته مطرحبشه هیچ پاسخی نمیدم.....

به علت اینکه:

1- شاید این شبهه ایجاد بشه که سوال کننده و جواب دهنده یکی باشه: یعنی من! ؛؛ بنابراین من هیچ پاسخی نمیدم و وارد بحث نمیشم..... و البته سایر دوستان میتونند پاسخ بدهند که مشکلی نیست. (من فقط در یک صورت به این مورد اشاره شده که از جانب یک کاربر تازه وارد مطرح میشه پاسخ میدم که دلایلی ذکر کنه... اونوقت چون با دلیل و مدرک موضوعی را مطرح کرده من پاسخ میدم، اینجا دلیلی که این مورد را اثبات کنه ذکر نشده)

2- فعالیت کاربران در یک انجمن بعد از مدتی شناخته میشه و نحود جهت گیری و منافع و مصالح و نوع فعالیتها و غیره، بعد از فعالیت پیوسته یک کاربر در انجمن تا حدی مشخص میشه. از این رو، من با یک کاربر تازه وارد آشنایی ندارم و نمیدونم نیتش از بیان این موضوع چی هست.... (البته حدس میزنم.... حدسی که مو لای درزش نمیره!!!).... باز مگر اینکه کاربر این موضوع را با ارائه مدرک اثبات کنه... که اینجا دیگه به تازه بودن کاربر نگاه نمیکنم و وارد بحث میشوم.

و اما:

اگر این موضوع از سوی یک کاربری که در این انجمن فعالیت داره و کمی تا قسمتی و یا بیشتر از قسمتی، شناخته شده است، مطرح بشه... بنده با توجه به شناختهایی که از اون کاربر دارم و یا میتونم با مرور پستهاش بدست بیارم... حتی اگر دلیل محکمی اراده نده، وارد گفتگو میشم و با سایر دوستان این مورد را توی همین انجمن بررسی میکنیم.

در نهایت:

ورود من به این موضوع، شامل یکی از این دو مولفه است:

یا کاربر شناخته شده باشه.... یا ( اگر کاربر ناشناخته است ) دلایل این اتهام ذکر بشه.

اونوقت موضوع شأن این را پیدا میکنه که در این انجمن بحث بشه و منم پیگیر بشم.....

نکته آخر: البته یه وقت هم دیدید یک کاربر تازه وارد بدون ادله این موضوع را دائماً مطرح میکنه.... اونوقت احتمالا من ورود میکنم و جواب میدم... البته در این مورد بحث نمیکنم... یه چیزهای دیگه بهش میگم!

=====

این چند خط را باید مینوشتم تا مواضعم مشخص باشه (وگرنه فعلا اصلا نمیخواستم جواب این پست را بدم)

کومودو یا هر محصول دیگری هم دست به فضولی بزنه ما مثل آب خوردن پاکش میکنم.

موفق باشید

9. 11 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

11. 10 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    1- کومودو را ایرانی ها تنها -- نکردند بلکه طبق اطلاعات بنده یک ip در ایران و چند ip در روسیه هم زمان شروع به -- کردند.
    2- این موضوع دلیل بر جاسوسی نرم افزار های کومودو نمی شود اگر دلیل مستندی دارید بیان کنید در غیر این صورت حرف شما بی معنی است.
    3- اگر نرم افزار کومودو جاسوسی می کرد به احتمال زیاد دیگر شرکت ها مانند کسپر و بیت که نمایندگی در ایران دارند و بخشی از کاربرانشان ایرانی هستند به این موضوع اشاره می کردند.
    با تشکر

13. 10 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام و احترام

بنده نمیتونم از قسمت ارسال فایل کو مودو هیچ فایلی براشون ارسال کنم این ارور رو میده

x8007002 - the system conot find the file Sepicified

این کارها رو انجام دادم و به نیتجه نرسید

- از ابزار عیب یابی کو مود استفاده کردم ولی عیبی پیدا نرکد

- فایل ها رو زیپ کردم و انواع فرمت ارسال کردم ولی بازم این ارور رو میده

- با ای پی غیر ایرانی هم تست کردم نتیجه ای نشداته

- ویندوز بنده 32 بیتی ویندوز 8 و آخرین ورژن کومود اینترنت سکوریتی نصب هستش

- قبلا مشلی نداشتم حدود دو هفته ای میشه اینجوری شده

پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما

15. 4 کاربر از kavehch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام و احترام

بنده نمیتونم از قسمت ارسال فایل کو مودو هیچ فایلی براشون ارسال کنم این ارور رو میده

x8007002 - the system conot find the file Sepicified

این کارها رو انجام دادم و به نیتجه نرسید

- از ابزار عیب یابی کو مود استفاده کردم ولی عیبی پیدا نرکد

- فایل ها رو زیپ کردم و انواع فرمت ارسال کردم ولی بازم این ارور رو میده

- با ای پی غیر ایرانی هم تست کردم نتیجه ای نشداته

- ویندوز بنده 32 بیتی ویندوز 8 و آخرین ورژن کومود اینترنت سکوریتی نصب هستش

- قبلا مشلی نداشتم حدود دو هفته ای میشه اینجوری شده

پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما
    سلام علیکم

بسیار ممنون بابت گزارش.

ارسال فایل فعلا دچار مشکل شده.

تیم کومودو هم در جریان هست.

=======

نکته:

دوستانی که با کومودو کار می کنند، هر مشکل و ایرادی دیدند اینجا بیان کنند.... مثل همین دوستمون.... فقط باید با جزییات باشه... سیستم عامل/32 یا 64/وضعیت یوزر ادمین یا خیر/وضعیت UAC/ برنامه های امنیتی نصب شده در حال حاضر و قبلی/نسخه کومودو/پیکربندی/تنظیمات/ حالت های مختلفی که ممکن است مشکل وجود نداشته باشه یا داشته باشه/..... و مطمئن باشید که مستقیم به تیم کومودو منتقل میشه(الان من به دیتابیس و بخش ایرادات کومودو دسترسی دارم+لیست درخواستها+رتبه بندی/امتیاز دهی).

مثلا مشکلی که چند روز پیش برای من پیش اومده بود , و تایید شده.

به انضمام اینکه حتی میشه در مورد ارزوها/درخواست ها و مواردی که فکر میکنیم کومودو میتونه اون قابلیتها را به محصولش اضافه کنه نیز بحث کنیم.

مثلا من دوست دارم وقتی روی فایلی کلیک راست میکنیم گزینه" ارسال به کومودو" وجود داشته باشه.
    Last edited by Jadda; 24-10-2013 at 11:24.

17. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام

توجه: به هر مطلبی در این باره که از سوی یک کاربر تازه وارد و ناشناخته مطرحبشه هیچ پاسخی نمیدم.....

واقعا که

شاید یکم قدیمی باشه ولی حقیقته
    نیازی به شناخت کاربر نیست تو دنیای مجازی هیچی شناخته شده به طور کامل نیس
    بهتره زیاد در جواب دادن فلسفی برخورد نشه
    چیزی گفتم که اهلش بفهمن وگرنه خلایق هر چه لایق

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by iWATCH; 24-10-2013 at 13:26.

19. این کاربر از iWATCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •