فایلها ایرادی نداره ولی اگه سریال چنج هستی اصلا فلش نکن چون اون پچ یه ریسکه . بده بیرون با 2 یا 3 هزار تومن اول سریالش رو برگردونن بعد هر کار خواستی بکن . از ما گفتن
فایلها ایرادی نداره ولی اگه سریال چنج هستی اصلا فلش نکن چون اون پچ یه ریسکه . بده بیرون با 2 یا 3 هزار تومن اول سریالش رو برگردونن بعد هر کار خواستی بکن . از ما گفتن
سلام خوشبختانه پچ کار کرد گوشی گیر نکرد![]()
سلام
با برنامه Setool 2 lite چطوري مي تونم از FS بک اپ بگيرم
سلام بچه ها گوشی من w710 هستش می خوام بدونم با نرم افزار هایی که تو صفحه اول گذاشتید می تونم گوشیمو هک کنم آیا آیکونهایی مخصوص گوشی من دارید من نرم افزارهایی که گذاشته بودید دانلود کردم ev pack رو تو پوشه پلاگین یه فولدر ایجاد کردم و در اون ریختم sefp رو هم داخل پوشه پلاگین ریختم حالا وقتی که far manger رو اجرا میکنم به پوشه پلاگین وسپس به پوشه sefp میرم و وقتی که پنجره ای که ظاهر میشه که enter the matrex هم تواونه تنظیمات رو روی چی بزارم
device : dcu-60 com1 com3
سرعت رو رو چه عددی بزارم
boot scrip گوشیمو از کجا میتونم بفهمم چیه
ودر آخر enter the matrex رو که میزنم این ارور رو میده ایراد از کجاست چکار کنم
Unable to open device : EPIUSB
Check for EPIUSB.SYS driver installed
ممنون
دستور زیر رو تو notpad کپی و سیو کن با پسوند txt و توی Misc Files بزار و Write Script رو بزن. طول می کشه . ولی راه بهتر با استفاده از نرم افزار SEFSTOOL هست که تو Pdf آموزشی توضیحاتش اومده
کد:readdir:/tpa
readdir:/ifs
سرعت باید حداکثر باشه. اون ارور بخاطر Flash USB Driver که نصبش نکردی که برای هر گوشی هست.
پیشنهاد می کنم از Setool2lite استفاده کن
mymail جان این برنامه ای که گفتی تو سیدی گوشیم هست اگه نیست لینک بده دانلود کنم
سلام به همه ی سروران من
من یه عرض کوچیک داشتم
میخواستم بدونم کدوم ورژن se tool lite میتونه k700 ساپورت کونه؟
بنده خدا اینجا تاپیک هکه ، CD گوشی دیگه چیه.
لینک دانلود برنامه setool2lite v1.8
بعد از اینکه از حالت فشرده درش آوردی توی پوشه drivers و داخلusb_flash_driver دو تا فایل هست که یکی درایور قبلی پاک می کنه(Unistaller) و دیگری هم درایور جدید رو نصب می کنه(installer).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشی رو خاموش کن و کلید C رو نگه دار و بعد USB رو وصل کن . یه علامت کنار ساعت ظاهر می شه . حالا اون Unistaller>FTDIUNIN.exe رو اجرا کن و بعدشم installer>gg-setup.exe و کلید C رو حین انجام نگه دار. آموزش کار با سیتول رو هم بخونش
با سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیمو که W810 هست رو برای افزایش فضای پیامک انگولک کردم
اما جواب نداد
ممکنه راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)