تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 263 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

در آغاز فعالیت sattar84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حالا متوجه شدم
    اگر بعد بالا اومدن ویندوز تست کنید که حتما درصدی که گفتم رو کم میکنه. این که همیشه هست
    ولی اینکه مشکل شما چیه، میشه اینطوری تست کرد
    - شما باتری رو بعد فول شارژ خارج کنید، بعد از مدت زمان 1 الی 2 روز دوباره متصل کرده و تست کنید. اگر بازم اینطوری میشه، پس باتری مشکل داره، در غیراینصورت شاید سیستم از باتری استفاده میکنه، مثال از پورت های یو اس بی یا چیز دیگری
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باز بابت جواب سريع و مفيدتون ممنونم

در مورد تست اول كه قبلا انجامش دادم و نتيجش منفيه يعني مشكل از باتري نيست
    اما در مورد پورتها، من از كول پد و موس بي سيم استفاده مي كنم كه تقريبا هميشه بعد shut down كردن لپ تاپ، اونارو هم به طور جداگانه با كليدايي كه رو خودشونه خاموش مي كنم اما واسه اطمينان اينبار از پورت خارجش مي كنم و نتيجشو روزاي بعد بهتون ميگم.

2. این کاربر از sattar84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حالا متوجه شدم
    اگر بعد بالا اومدن ویندوز تست کنید که حتما درصدی که گفتم رو کم میکنه. این که همیشه هست
    ولی اینکه مشکل شما چیه، میشه اینطوری تست کرد
    - شما باتری رو بعد فول شارژ خارج کنید، بعد از مدت زمان 1 الی 2 روز دوباره متصل کرده و تست کنید. اگر بازم اینطوری میشه، پس باتری مشکل داره، در غیراینصورت شاید سیستم از باتری استفاده میکنه، مثال از پورت های یو اس بی یا چیز دیگری
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باز بابت جواب سريع و مفيدتون ممنونم

در مورد تست اول كه قبلا انجامش دادم و نتيجش منفيه يعني مشكل از باتري نيست
    اما در مورد پورتها، من از كول پد و موس بي سيم استفاده مي كنم كه تقريبا هميشه بعد shut down كردن لپ تاپ، اونارو هم به طور جداگانه با كليدايي كه رو خودشونه خاموش مي كنم اما واسه اطمينان اينبار از پورت خارجش مي كنم و نتيجشو روزاي بعد بهتون ميگم.

4. این کاربر از sattar84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با سلام . در ارتباط با مشکل خالی شدن شارژ پس از مدت زمانی خاموش بودن : قبلا در تاپیک سایر لپ تاپ ها در این ارتباط بحث شده بود .ظاهرا این مشکل توی ویندوز 8/8.1 هستش . برای بنده بارها پیش اومده گه لپ تاپ رو به مدت دو هفته تا یک ماه خاموش رها کردم و پس از روشن کردن متوجه شدم باتری کامل خالی شده . متوجه شدم برخی دوستانم هم پس از ارتقا به ویندوز 8.1 هم تقریبا همین مشکل رو پیدا کردن .
    هم چنین در ویندوز های قبلی در صورتی که ویندوز در حالت hibernate یا sleep یا standby میرفت باز هم میزان شارژ به صورت موضعی کاهش پیدا میکرد . توجه کنین که سیستم fast startup ( سیستمی که ویندوز 8/8.1 به صورت پیشفرض برای خاموش کردن دستگاه از اون استفاده می کنه ) در ویندوز 8/8.1 ترکیبی از hibernate و shutdown هست .

لذا در این ارتباط نگرانی وجود نداره . اگر واقعا میخواین شارژ لپ تاپ کاهش پیدا نکنه لپ تاپ رو مجبور به خاموشی کامل کنین ( در تنظیمات power options >>> System settings تنظیمات fast startup رو غیر فعال کنین . هر چند توصیه نمی شود )

6. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

[QUOTE=I KinG I;8557657]سلام عزیزم
    بنده بر روی لپ تاپشون PES 15 و چند بازی با گرافیک بالا نصب کردم که بدون لگی اجرا کرد. البته در گرافیک High لگ میزد که این بایدم باشه، چون اون قدرتی که گرافیکش باید داشته باشه نداره.
    من حتی با این سیستم خودم Crysis 3 هم اجرا کردم ولی با تنظیمات حداقل، همان طور که گفتم این گرافیک چندان قدرتمند نیست ولی اگر شما انتظار دارید که در رزولیشن های بالا و تنظیمات های بالا بدون لگ اجرا کنه که باید بگم این امکانش نیست، چون این لپ تاپ ها گرافیک گیمینگ ندارند و طبیعی هست که مثل PC روان اجرا نکنه

بسیار خوب .بسیار متشکرم از پیگیری و لطف های بی نهایت شما در حق ما.
    آیا یک بار با حالت power saving و بار دیگر با حالت high performance بازی رو اجرا کردید ببینید جزئیات گرافیکی تغییر می کند یا نه؟
    آیا هنگام اجرای بازی صفحه برای یک الی دو ثانیه سیاه می شد ؟که نشان دهنده ی تعویض گرافیک و قرار گرفتن آن رو گرافیک گسسته است.
    آیا هنگام اجرای بازی البته بدون وصل بودن کابل برق گرما و داغی بیش از حد را روی بدنه ی آلومینیومی شاهد بودید؟
    تشششششششششششششششششششششششش ششششششششششششششششششکر!

8. این کاربر از Epelem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

منظورم اينه كه:
    اگه لپتاپمو تو حالت فول شارژ(100%) خاموش كنم و بعد از گذشت 1 روز روشنش كنم بعد بالا اومدن ويندوز 98% شارژ دارم
    تو حالت ديگه، اگه باز با همون 100% شارژ خاموشش كنم ولي اينبار بعد 2 روز روشنش كنم بعد بالا اومدن ويندوز 96% شارژ دارم
    سلام بر شما.البته این موضوع یک دلیل از نظر علم فیزیک دارد که باور بفرمایید الآن اصلا حوصله ی توضیح دادنش رو ندارم.مرا عفو کنید.

10. این کاربر از Epelem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام . در ارتباط با مشکل خالی شدن شارژ پس از مدت زمانی خاموش بودن : قبلا در تاپیک سایر لپ تاپ ها در این ارتباط بحث شده بود .ظاهرا این مشکل توی ویندوز 8/8.1 هستش . برای بنده بارها پیش اومده گه لپ تاپ رو به مدت دو هفته تا یک ماه خاموش رها کردم و پس از روشن کردن متوجه شدم باتری کامل خالی شده . متوجه شدم برخی دوستانم هم پس از ارتقا به ویندوز 8.1 هم تقریبا همین مشکل رو پیدا کردن .
    هم چنین در ویندوز های قبلی در صورتی که ویندوز در حالت hibernate یا sleep یا standby میرفت باز هم میزان شارژ به صورت موضعی کاهش پیدا میکرد . توجه کنین که سیستم fast startup ( سیستمی که ویندوز 8/8.1 به صورت پیشفرض برای خاموش کردن دستگاه از اون استفاده می کنه ) در ویندوز 8/8.1 ترکیبی از hibernate و shutdown هست .

لذا در این ارتباط نگرانی وجود نداره . اگر واقعا میخواین شارژ لپ تاپ کاهش پیدا نکنه لپ تاپ رو مجبور به خاموشی کامل کنین ( در تنظیمات power options >>> System settings تنظیمات fast startup رو غیر فعال کنین . هر چند توصیه نمی شود )
    سلام به شما دوست عزيز و تشكر فراوون بابت توضيحات كاملتون

تخليه شارژ در حالت hibernate و sleep كه طبيعيه مشكل من تو حالت shut down و ويندوزم هم 7 هستش، به نظر شما تو 7 هم اين خالي شدن شارژ عاديه؟اگه نه، چه احتمالي ميدين؟

امروز بعد گذشت حدود 50 ساعت لپتاپمو روشن كردم(با وجود اينكه احتمال كمي ميدادم اين تخليه از پورتها صورت بگيره اما تمام پورتهارو هم آزاد گذاشته بودم) و متوجه شدم كه دقيقا 6% از شارژ باطريم كم شده،

بازم از شما و king عزيز بابت پیگيريتون ممنونم.

12. این کاربر از sattar84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام به شما دوست عزيز و تشكر فراوون بابت توضيحات كاملتون

تخليه شارژ در حالت hibernate و sleep كه طبيعيه مشكل من تو حالت shut down و ويندوزم هم 7 هستش، به نظر شما تو 7 هم اين خالي شدن شارژ عاديه؟اگه نه، چه احتمالي ميدين؟

امروز بعد گذشت حدود 50 ساعت لپتاپمو روشن كردم(با وجود اينكه احتمال كمي ميدادم اين تخليه از پورتها صورت بگيره اما تمام پورتهارو هم آزاد گذاشته بودم) و متوجه شدم كه دقيقا 6% از شارژ باطريم كم شده،

بازم از شما و king عزيز بابت پیگيريتون ممنونم.
    سلام
    طبیعیه نگران نباشید ، همونطور که دوستی در بالا فرمودن از لحاظ علم فیزیک فلان....

14. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از دوستان ديگه كسي نظري نداره؟ (البته خارج از دامنه علم فيزيك)

داره خودمونی میشه wiy2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من هم یه لپ تاپ 4540 دارم که الان تقریبا دو ساله دارمش و رمش 4 گیگ هست
    چند وقتی هست تصمیم گرفتم رمش رو اتقا بدم به 8
    دوستان من زیاد بازی نمیکنم و به عبارتی بعضی وقت ها شاید بازی های کم حجم رو بازی کنم ولی در کل برای افزایش کلی سرعت سیستم به نظرت این ارتقا رم به چشم میاد و سرعت عادی سیستم رو بالاتر ببره؟

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

سلام دوستان من هم یه لپ تاپ 4540 دارم که الان تقریبا دو ساله دارمش و رمش 4 گیگ هست
    چند وقتی هست تصمیم گرفتم رمش رو اتقا بدم به 8
    دوستان من زیاد بازی نمیکنم و به عبارتی بعضی وقت ها شاید بازی های کم حجم رو بازی کنم ولی در کل برای افزایش کلی سرعت سیستم به نظرت این ارتقا رم به چشم میاد و سرعت عادی سیستم رو بالاتر ببره؟
    داداش من مقایسه که کردم سیستم خودم رمش 8 و 4540 هست با بقیه سیستم ها که رمشون 4 یا 6 بود تفاوتی احساس نکردم تو کارایی
    فقط یک جا اونم وقتی بود که از آنتی ویروسای سنگین مثه بیت دیفندر استفاده میکردم هیچ مشکلی نداشت اما سیستم های با رم کمتر کمی کند میشد.
    کلا تاثیر خیلی زیادی نداره.

18. 3 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •