تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 242 از 328 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

چرا ازدواج نمی کنم؟ :
    1- چون پول ندارم (200 میلیون حداقل می خواد)
    2- چون باید در صورت ازدواج با فرد موردنظرم، قید خانواده مو بزنم. (اختلاف عقیده فرد مورد نظرم و خودم با خانواده که می گن حتما طرف مذهبی باشه)
    3- رسم رسومات و حرف و حدیثای مسخره که تو ایران هست و حالم از یکایکشون بهم می خوره... از مهریه بگیر تا پاتختی و بله برون و خاله و عمه و...
    4-بعد ازدواج به دلیل اوضاع بد اقتصادی خوشبختی ای درکار نیست مگه اینکه آدم یا خودش پولدار باشه یا وابسته با خانواده خودش یا خانواده همسر

همون دوستی و رابطه موقت کار رو راه می اندازه-به بقیه م توصیه می کنم!
    Last edited by neo squall; 28-12-2015 at 23:54.

2. این کاربر از neo squall بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت unnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

فکر نکنم انسانی وجود داشته باشه که
    ارزششو داشته باشه تمام عمرتو باهاش سپری کنی!

بجای اینکه یه ازدواج کوتاه مدت داشته باشید سعی کنید
    یه دوستی و اشنایی بلند مدت داشته باشید تا بفهمید واقعا میخواید ازدواج کنید؟

مسائل مالی حل شدنیه اما ازدواج اشتباه نه

4. 2 کاربر از unnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

یه جوری بعضی دوستان نظر میدن البته ضمن احترام که یادشون رفته اینجا ایران هستش و خودشون هم جورج کلونی و بردپیت نیستن.
    تو عرف جامعه خاورمیانه ای مثل ما رابطه علنی خارج از ازدواج کلا قابل قبول نیست و دیدگاه افراد به کسی که ازدواج نکرده مخصوصا از اواخر دهه بیست به بعد اصلا مثبت نیست و این دیدگاه ناپسند کل زندگی عاطفی تا مالی تون رو تحت تاثیر قرار میده.
    من خودم خیلی اهل خوشگذرونی و روابط زودگذر بودم ولی این شانس رو داشتم که در جوانی متوجه شدم و به اسم جوان بودن و شور و اشتیاق اون دوره تموم شد نه بی مسوولیتی و بی اخلاقی.
    الان هم در شرف ازدواج قرار دارم و اصلا ازدواج قابل مقایسه با دیگر روابط نیست و دوره قبل از اون نیست. به شرطی که با دید صحیح انجام بشه.

6. 5 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

برام عجیبه چون مطمئنم اینجا خیلیها طرز فکر شبیه به من دارن.
    البته تو دنیای واقعی هم کم نمی بینم طرف رو که کلا به سنت ها و اعتقادهای جامعه اینجا پایبند نیست و رفته زنی که اصلا با عقایدش نمی خونه گرفته و از همه مسخره تر شغلش که بماند و...!
    بعد رابطه دوستی و موقت رو لازم نیست به همه گفت...
    اگه نخوایم تغییر کنیم و هدفمون ادامه بقا و حال کردن تو همین سیستم به هر قیمتی (که مشخصه قیمتش چیه-من جوون نوعی با سواد هیچوقت زور پیر بیسواد این جامعه رو ندارم و باید به دم و دستگاه اون بابا وصل شم) باشه، مثل نسل قبل و نسل های قبلش دوباره باعث بدبختی نسل های بعدی می شیم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    اونطرف آب وضعیت مالی خیلیها خوبه برای ازدواج اما خیلیها انگیزشون برای ازدواج اینه که میخوان با هم باشند و هر کاری دوست دارند انجام بدند اما در خطر بودن اعتبار و آبروشون خصوصاً خانومها به خاطر رابطه ی بی ازدواج باعث میشه تصمیم بگیرند با هم ازدواج کنند

خانومهاشون بیشترشون هدفشون تشکیل خانواده و زندگی مشترک و بچه دار شدن و اینهاست . اما مردان بیشتر به فکر ارضای غریزه ها هستند
    بعد از ازدواج , شوهر احساس میکنه تو بد دردسری افتاده . سین جیم همسر (کجا بودی , کجا میری , چرا دیر اومدی , این کی بود , با کی حرف میزدی . ....)
    به اضافه ی مسائلِ عادیِ زندگی مشترک که براش قابل تحمل نیست مثل خرجی بده , مریضم , ببرم دکتر , مامانم اینا میخوان بیان پس جائی نرو . فلان چیز خرابه درستش کن , حوصله ام سر رفته بریم بگردیم . کم شدنِ ساعتهای تنها بودن و با رفقا بودن , از بین رفتن بسیاری از آزادیهای زندگی مجردی که براش خیلی باارزش بوده
    همه ی اینها و خیلی چیزهای دیگه دست به دست هم میده و باعث میشه از همسرش و زندگی مشترک و مسائل و ماجراهای زندگی مشترک خسته و متنفر میشه و زن و فرزندش رو ول میکنه میره دنبال زندگی مجردی که قبل از ازدواج داشته .
    زنش هم چون اهل زندگی مشترکه نمیتونه این وضع رو تحمل کنه و تصمیم به جدائی و طلاق بگیره
    کسی که مال زندگی مشترک نیست و ازش لذت نمیبره و ماجراهای زندگی مشترک متنفر هست همون بهتر که ازدواج نکنه و با نامردی و وعده ی ازدواج هم با کسی ارتباط برقرار نکنه
    جنس مخالفِ مثل خودش زیاد پیدا میشن توی جامعه که از رابطه های بی حد و مرز و بی ازدواج بدشون نمیاد . اعتبار و اینها هم براشون مهم نیست
    اینجور افراد با هم بگردند بهتره . اینجوری اونهائی هم که اهل زندگی مشترک و مسئولیتش و ماجراهاش و تلخ و شیرینهاش هستند میتونند همدیگر رو پیدا کنند و زندگی مشترکشون رو تشکیل بدند.
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-12-2015 at 20:20.

9. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

برام عجیبه چون مطمئنم اینجا خیلیها طرز فکر شبیه به من دارن.
    البته تو دنیای واقعی هم کم نمی بینم طرف رو که کلا به سنت ها و اعتقادهای جامعه اینجا پایبند نیست و رفته زنی که اصلا با عقایدش نمی خونه گرفته و از همه مسخره تر شغلش که بماند و...!
    بعد رابطه دوستی و موقت رو لازم نیست به همه گفت...
    اگه نخوایم تغییر کنیم و هدفمون ادامه بقا و حال کردن تو همین سیستم به هر قیمتی (که مشخصه قیمتش چیه-من جوون نوعی با سواد هیچوقت زور پیر بیسواد این جامعه رو ندارم و باید به دم و دستگاه اون بابا وصل شم) باشه، مثل نسل قبل و نسل های قبلش دوباره باعث بدبختی نسل های بعدی می شیم
    اکثر جوون های تحصیلکرده ایرانی تا وقتی ازدواج نکنن زیر سقف پدر و مادر هستند یعنی مرد سی ساله مثل یه نوجون داره زندگی میکنه این وضع پسرها هست دخترا که تا پنجاه سالگی شوهر نکنن هنوز زن بهشون نمیگت دختر میگن انگار دختر چهارده سالست طرف!
    حالا شما اگه میخوای بجای رفتار مثل یه فرد بالغ مثل یه نوجوون شبها زیر تخت اس ام اس بازی کنی و مخفیانه برید سر قرار و باقی ماجرا خب این انتخاب شماست در حالی که با ازدواج نقش و دیدگاه نسبت به شما به عنوان یه فرد بالغ و مسولیت پذیر میشه.
    من خودم این شانس رو داشتم که بعد از نوجوانی مستقل از خانواده زندگی کنم و الان با یه دید باز و پر تجربه آماده پذیرش مسولیت هستم. اینکه شما فکر میکنی باعث بدبختی نسل بعدی میشید کاملا درسته با این طرز فکر شما ولی اگه بجای نالیدن از شرایط آستین همت رو بالا بزنید شرایط تغیر میکنه.

سلام
    اونطرف آب وضعیت مالی خیلیها خوبه برای ازدواج اما خیلیها انگیزشون برای ازدواج اینه که میخوان با هم باشند و هر کاری دوست دارند انجام بدند اما در خطر بودن اعتبار و آبروشون خصوصاً خانومها به خاطر رابطه ی بی ازدواج باعث میشه تصمیم بگیرند با هم ازدواج کنند

خانومهاشون بیشترشون هدفشون تشکیل خانواده و زندگی مشترک و بچه دار شدن و اینهاست . اما مردان بیشتر به فکر ارضای غریزه ها هستند
    بعد از ازدواج , شوهر احساس میکنه تو بد دردسری افتاده . سین جیم همسر (کجا بودی , کجا میری , چرا دیر اومدی , این کی بود , با کی حرف میزدی . ....)
    به اضافه ی مسائلِ عادیِ زندگی مشترک که براش قابل تحمل نیست مثل خرجی بده , مریضم , ببرم دکتر , مامانم اینا میخوان بیان پس جائی نرو . فلان چیز خرابه درستش کن , حوصله ام سر رفته بریم بگردیم . کم شدنِ ساعتهای تنها بودن و با رفقا بودن , از بین رفتن بسیاری از آزادیهای زندگی مجردی که براش خیلی باارزش بوده
    همه ی اینها و خیلی چیزهای دیگه دست به دست هم میده و باعث میشه از همسرش و زندگی مشترک و مسائل و ماجراهای زندگی مشترک خسته و متنفر میشه و زن و فرزندش رو ول میکنه میره دنبال زندگی مجردی که قبل از ازدواج داشته .
    زنش هم چون اهل زندگی مشترکه نمیتونه این وضع رو تحمل کنه و تصمیم به جدائی و طلاق بگیره
    کسی که مال زندگی مشترک نیست و ازش لذت نمیبره و ماجراهای زندگی مشترک متنفر هست همون بهتر که ازدواج نکنه و با نامردی و وعده ی ازدواج هم با کسی ارتباط برقرار نکنه
    جنس مخالفِ مثل خودش زیاد پیدا میشن توی جامعه که از رابطه های بی حد و مرز و بی ازدواج بدشون نمیاد . اعتبار و اینها هم براشون مهم نیست
    اینجور افراد با هم بگردند بهتره . اینجوری اونهائی هم که اهل زندگی مشترک و مسئولیتش و ماجراهاش و تلخ و شیرینهاش هستند میتونند همدیگر رو پیدا کنند و زندگی مشترکشون رو تشکیل بدند.
    این امارات ماهم مثل کویت شماست ، حالا تو مناطق سنتی تر مثل شارجه و راس الخیمه هنوز به این حادی نیست ولی دبی و ابوظبی جوان ها سر در گم شدن از یه طرف جامعه سنتی از یه طرف جامعه مدرن حالا این وسط وضع خوب مالی هم باعث میشه طرف راههای زیادی جلوش باشه، از یه طرف چون خیلی جوونها رو خانواده ها زود زن یا شوهر میدن طرف بعد از یکی دوتا بچه و تازه تو دهه بیست زندگی این چالشها براش پیش میاد. کلا منطقه حاشیه خلیج از لحاظ فرهنگی داره تغیر میکنه یه جوری مثل دهه 60 امریکا و اروپا شده.

11. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

چرا ازدواج نمی کنم؟ :
    1- چون پول ندارم (200 میلیون حداقل می خواد)
    2- چون باید در صورت ازدواج با فرد موردنظرم، قید خانواده مو بزنم. (اختلاف عقیده فرد مورد نظرم و خودم با خانواده که می گن حتما طرف مذهبی باشه)
    3- رسم رسومات و حرف و حدیثای مسخره که تو ایران هست و حالم از یکایکشون بهم می خوره... از مهریه بگیر تا پاتختی و بله برون و خاله و عمه و...
    4-بعد ازدواج به دلیل اوضاع بد اقتصادی خوشبختی ای درکار نیست مگه اینکه آدم یا خودش پولدار باشه یا وابسته با خانواده خودش یا خانواده همسر

همون دوستی و رابطه موقت کار رو راه می اندازه-به بقیه م توصیه می کنم!

فکر نکنم انسانی وجود داشته باشه که
    ارزششو داشته باشه تمام عمرتو باهاش سپری کنی!

بجای اینکه یه ازدواج کوتاه مدت داشته باشید سعی کنید
    یه دوستی و اشنایی بلند مدت داشته باشید تا بفهمید واقعا میخواید ازدواج کنید؟

مسائل مالی حل شدنیه اما ازدواج اشتباه نه
    این نوع افکار گذراســـت .
    کم کم با واقعیت کنار خواهید اومد و میبینید کلا راه رو درست نیومدید...
    بعدشم شما نکات منفی رو میبینید ... نکات مثبتش رو هم در نظر داشته باشید ...

شبیه به این حالت رو داشتم در گذشته ایی نچندان دور ... منتها اون آدم مـُـرد دیگه ... الان زندگیم با چیزی که قبلا بودم اصلا یک ذره هم قابل قیاس نیست و این زندگی رو بیشتر میخوام .

13. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

.

اما اگر شخصی سال های متمادی احساس های خود را سرکوب کند و تنهایی خویش را انکار کند اگر بر نیاز خود به عشق ورزیدن و مورد عشق واقع شدن چشم ببیندد ذهن خود را نسبت به دردهای ناشی از ناکامی های خود کرخت و بی حس نموده و انها را نادیده بگیرد اما بر حسب اتفاق تا حدی به ترس خود از جریحه دار شدن غلبه کند که بتواند عاشق شود ناگهان خود را در یک دام و مشکل اظطراب اخرین گرفتار میبیند عشقی که باید به تنهایی او پایان دهد و خوشسبختی او را تحقق بخشد در عوض به یک تهدید نیرومند بدل میشود
    برای تجربیه کامل عشق و خوشبختی بالقوه ای که این عشق به او عطا میکند ناچار است که با دردهای روانی گذشته روبرو شود دردهایی که هرگز به خود اجازه نداده وجود ان ها را به رسمیت بشناسد
    برای تجربه معنی زمان ار باید معنی گذشته خویش را تجربه کند که احساس تنهایی و کلافگی . ناکامی و احساس مطرود بودن او را در برمیگیرد و همه این ها با هم کیفیت روانی ویزه او را تشکیل میدهد

ص 43 انسان بدون خویشتن یا روانشناسی از خود بیگانگی ناتانیل براندن

امروز داشتم این کتاب و میخوندم که این قسمتش برام خیلی جالب اومد تا اونجا که زیرش خط کشیدم . الان هم اومدم تو این تاپیک تو این چند صفحه ایر که خوندم پست تعدادی از دوستان من و یاد این متن و تایپ کردنش انداخت .شاید برای شما هم جالب باشه

15. 2 کاربر از green-mind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

جالبه فصل تغییر کرده،ظاهرا افکار بعضی هم تغییر کرده و همراهش مزاج برخی عوض شده وکسانی که دم از بی تاثیر بودن ازدواج در زندگی می زدند و بی قیدوبند بودن را بهتر میدونستند حالا مثل رسانه میلی تبلیغ ازدواج و زندگی مشترک میکنند
    ازدواج این دوره پول میشناسه و مثل هرچیز دیگری چول میخاد و البته بیشتر؛دخترای این دوره هم اکثرا پول پرست هستند و اهل دودوتا 4تا!!!عشق و علاقه و رمانتیک بازی هم شعری بیش نیست، اگر پول هست و حوصله تعهد و زیر بار مسئولیت رفتن هست بسم اله وگرنه ازدواج نکردن بهتر از ازدواج احمقانه کردن هست،کسی که میگه ازدواج خوب یا حسابی کله اش داغه یا جیبش پرپول
    دوستانی که از مزایای ازدواج میگن،اعلام کنند شاید ما هم مثل بعضی متحول شدیم

17. 3 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جالبه فصل تغییر کرده،ظاهرا افکار بعضی هم تغییر کرده و همراهش مزاج برخی عوض شده وکسانی که دم از بی تاثیر بودن ازدواج در زندگی می زدند و بی قیدوبند بودن را بهتر میدونستند حالا مثل رسانه میلی تبلیغ ازدواج و زندگی مشترک میکنند
    ازدواج این دوره پول میشناسه و مثل هرچیز دیگری چول میخاد و البته بیشتر؛دخترای این دوره هم اکثرا پول پرست هستند و اهل دودوتا 4تا!!!عشق و علاقه و رمانتیک بازی هم شعری بیش نیست، اگر پول هست و حوصله تعهد و زیر بار مسئولیت رفتن هست بسم اله وگرنه ازدواج نکردن بهتر از ازدواج احمقانه کردن هست،کسی که میگه ازدواج خوب یا حسابی کله اش داغه یا جیبش پرپول
    دوستانی که از مزایای ازدواج میگن،اعلام کنند شاید ما هم مثل بعضی متحول شدیم
    پول که نباشه، زن و بچه آدم هم ، آدم رو تحویل نمیگیرن ..والا

19. 5 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •