دوستان سلام یه سوال . به نظرتون گرافیک gta v قدرت بیشتری در مقابل گرافیک farcry 4 داره ؟
چون من الان اینو خیلی روون بازی میکنم روی حالت اولترا روی کارت 770 میخوام ببینم آیا gta v هم مثل همینه ؟
دوستان سلام یه سوال . به نظرتون گرافیک gta v قدرت بیشتری در مقابل گرافیک farcry 4 داره ؟
چون من الان اینو خیلی روون بازی میکنم روی حالت اولترا روی کارت 770 میخوام ببینم آیا gta v هم مثل همینه ؟
پیش خرید نداره
حدودا قیمتش چقدره
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله به احتمال زیاد همینطوریه.
البته اگر *R تو پورت کردن بازی سوتی نده.![]()
GTA V تاخیر خورد
بالاخره راکستار سکوتش رو شکست، هم با اعلام سیستم مورد نیاز، هم با چند اسکرین شات 4K هم با این خبر بد.
تاریخ جدید عرضه 24 مارس یا 4 فروردین 94 هست. راکستار معذرت خواهی کرده و گفته این تصمیم خیلی برای ما سخت بود اما مطمئن باشید که ارزشش رو داره و میخوایم بازی رو چند هفته بیشتر تست و پولیش کنیم چون میخوایم بازی در نهایت کیفیت باشه و این تصمیم هم به نفع خودمون هم به نفع طرفدارانه
سیستم مورد نیاز هم از این قراره:
Minimum specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive
Recommended specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive
این طور که معلومه همونطور که قبلا هم گفته بودم به دلیل بهینه بودن بازی سیستم شاخی نمیخواد و حتی بر خلاف اکثر بازی های جدید از DirectX 10 هم پشتیبانی میکنه که این میتونه یه خبر خوب واسه خیلیا باشه، حداقل رم 4 لازم داره و حتی گرافیک 9800 قدیمی که تقریبا از رده خارج شده هم بازی رو پشتیبانی میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by jahangir1400; 13-01-2015 at 19:20.
واقعا برن گم شن این همه مدت ملت رو تو کف گذاشتن اخرش هم تاخیر مسخره هستند همش به خاطر فروش بیشتر رو کنسول هستش وقتی 2 ماه یا بیشتر تاخیر میخوره دوباره خیلی ها میرن روی ps4 یا xbox one بازی میکنن
لینک دقیق خبر به همرا اسکرین شات 4k
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by QSEVEN; 13-01-2015 at 19:31.
تو پست منم همین لینک هست دوست عزیز!
![]()
ببخشید اینقدر ریز و نامری نوشتی من ندیدم گفتم شاید کسی بخواهد عکسها رو بزرگ ببینه
ولی مهم اینه حالمون رو گرفتن بی وجدانا![]()
عجیب هم حالمون رو گرفتن، کلا راکستار به تـ ـ ـمشم نیست کی چی میگه و چی میخواد، هرکار خودش میخواد میکنه
ای بابا! کی می خواد تا 4 فروردین صبر کنه؟ :| همش اوّل برای کنسول پخش می کنن بازی رو. یا زودتر پخش می کردید برا PC رو یا مساوی با کنسول پخش می کردید. دیگه شورشو در آوردن. هر روز خدا عقب میندازن!![]()
![]()
![]()
واقعا من موندم اینا چطور روشون شده بگن بازی تاخیر خورده اونم بعد اینهمه سرکار گذاشتن ملت
درسته که بازی بهینه سازی شده بهتر از بازی پر از باگ است ولی به نظر میرسه پست این تصمیم اهداف دیگری هم پنهان است.جالبه تو خود سایت اصلی جی تی ای 5 تا به الان همچین خبری درز نکرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم بعد اینهمه تاخیر بازی پی سی بدون مشکل و روان اجرا یشه و اتفاقات جی تی ای 4 برای این بازی اتفاق نیفته![]()
Last edited by neon_91; 13-01-2015 at 20:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)