تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 720 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برای استفاده پلاسما بجای مانیتور احتمال داره تا 20 دقیقه تصویر ثابت باشه IR یا همون جاموندن تصویر پیش نیاد اگه پلاسما آببندی باشه. تو سایت پاناسونیک هم گشتم چیزی پیدا نکردم درباره این موضوع.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by kambiz11000; 30-10-2011 at 06:09.

2. 3 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

14

اساتيد محترم
    اصولا تو پلاسماي جديد مثل ST30 اگر 100 ساعت اول هم ابندي شده باشه تا چقدر ميشه يك تصوير ثابت رو توي تلوزيون نگه داشت ( مثل همون نوار پايين ديندوز) و مطمئن بود كه جاماندگي موقت تصوير (ir) پيش نمياد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من به عنوان مانتور D5550 البته سایز 32 به چند نفر معرفی کردم همه هم راضی بودن و خودم هم تست کردم چیز خوبی برای دیدن فیلم هم جز اندازه اش فکر نمی کنم خیلی بد باشه فکر هم نمی کنم 42 پلاسما برای کاربرد هایی مثل مانتور جالب باشه چ.ن معمولا وقتی از یک تی وی به عنوان مانتور هم استفاده بشه فاصله به اون نزدیک خواهد بود .

5. این کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه دوست عزیز عرض کردم که فیلم و گیم هم برام مهمه ترجیح میدم ال سی دی یا پلاسما بگیرم
    لطفآ یک مدل معرفی کنید 40 هم بود عیب نداره فقط انتظاراتمو بر اورده کنه
    من هم فکرمیکنم پلاسما نگیری بهتره

7. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من کلا نظرم نسبت به پلاسما برگشته
    کنتراست تی وی تو تاریکی کامل فوق العادس ولی بیشتر وقتمنو تو روشنایی روز و نور لامپ پای تی وی هستیم که رنگ مشکیش خیلی افتضاحه و نا امیدم کرده.به نظرم اگه ال ای دی که مشکیش به آبی متمایل نباشه کنتراستش از این خیلی سرتره.این ST30 سفیدش اصلا سفید نیست و تیره هستش.
    به نظرم باید گاما ش یه خورده بیشتر بشه بعضی جاها که اصلا آپشنی واسه این ندارههههه.
    IR هم که کلا رو اعصابمه 150 ساعت هم آب بندیش کردم خیر سرم یه نیمه فوتبال هم آدم جرات نداره نگاه کنه جای اسم تیما و نتیجه میمونه تا یکی دو ساعت.اگه میدونستم اینطوریه هیچ وقت سراغش نمیرفتم....

9. این کاربر از MOOSHII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کنتراست تی وی تو تاریکی کامل فوق العادس ولی بیشتر وقتمنو تو روشنایی روز و نور لامپ پای تی وی هستیم که رنگ مشکیش خیلی افتضاحه و نا امیدم کرده.به نظرم اگه ال ای دی که مشکیش به آبی متمایل نباشه کنتراستش از این خیلی سرتره.این ST30 سفیدش اصلا سفید نیست و تیره هستش.
    به نظرم باید گاما ش یه خورده بیشتر بشه بعضی جاها که اصلا آپشنی واسه این ندارههههه.
    IR هم که کلا رو اعصابمه 150 ساعت هم آب بندیش کردم خیر سرم یه نیمه فوتبال هم آدم جرات نداره نگاه کنه جای اسم تیما و نتیجه میمونه تا یکی دو ساعت.اگه میدونستم اینطوریه هیچ وقت سراغش نمیرفتم....
    من بالای 10 بار مشکی این تی ویو زیر نور مغازه بقل led دیدم مشکیش کاملا مشکیه دقیقا مثل یه ال ای دی مدل تی وی شما چیه؟ اگه تمیزه و مشکلی نداره من خریدارم pm بده.

11. 5 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

@mooshii
    دوست عزیز شما چند مدل حرف میزنید؟ یکبار چند صفحه قبل گفتید:
    ولی خداییش فیلتر نورش خیلی خوبه و توی نور زیاد , کم نمیاره .کنتراست و روشنایی تی وی هم خوبه
    عکس از کیفیت و زیبایی تی وی رو بزارید وقتی این 100 ساعت تموم بشه ولی به نظرم خوشکله
    الان نظرتان برگشته یک عکس وقتی همه چراغهای منزل روشن هست بدون فلاش دوربین بگیرید شاید فیلتر مدلهای m با مدلهای دیگر فرق دارد چون تجربه بنده هم برعکس تجربه شما بوده.

13. 4 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اساتيد محترم
    اصولا تو پلاسماي جديد مثل ST30 اگر 100 ساعت اول هم ابندي شده باشه تا چقدر ميشه يك تصوير ثابت رو توي تلوزيون نگه داشت ( مثل همون نوار پايين ديندوز) و مطمئن بود كه جاماندگي موقت تصوير (ir) پيش نمياد؟
    دوستانی که پلاسما دارید چیزی نمی دونید درباره این موضوع؟

مدل شما سفیدش ومشکیش در حد CRT هم نیست؟( تو روشنایی روز و نور لامپ)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پلاسما ST30
    Last edited by kambiz11000; 31-10-2011 at 03:19.

15. 4 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اساتيد محترم

یه نکته مهم خدمتتون عرض کنم و اینکه IR جا موندگیه موقت تصویر نیست ، ممکن هم هست که کاملا تصویر چسبندگی پیدا کرده باشه و این مشکل اصلا برطرف نشه حتی با Break-in و غیره ... و منجر به تعویض پنل بشه .
    منظور نسبت به LED ها گفته میشه ، که این مسئله اگه توو LED اتفاق بیوفته از همون اول کار تموم شدس و پیکسل کاملا سوخته ولی در مورد Plasma میشه با تصاویره موجود تا حدی یا کامل برطرفش کرد ( که اصولا اینجوریه ) و یا اینکه با اینها هم برطرف نمیشه .
    در مورد بعد از 100 ساعت هیچ چیز دقیقی نمیشه گفت ، اصلا معلوم نمیکنه .....بالاخره دستگاه برقیه ...
    یکی تا 3 ساعت لوگوی ثابت میزاره و هیچیش نمیشه ( بازم اصولا اینجوریه ) یکی هم شانسش بز میاره و با نیم ساعت لوگو چسبندگی پیدا میکنه .
    و بنظر من پلاسما برای استفاده بعنوان PC اصلا به صلاح نیست .
    Last edited by infernal_a; 31-10-2011 at 10:51.

17. 4 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز مشکل اینجاس که تکلیفت با خودت معلوم نبوده و نمیدونستی که از تصویر چی میخوای موقع خرید !!!! و الان که خریدتو کردی و 2 میلیون هم مایه اخ کردی، دچار پارادکس شدی .
    و بقول دوسمون شما حرفات با هم متناقضه ! یه بار میگی عالیه ، یه بار میگی ضعیفه ... باید از روز اول میدیدی که که چی میخوای ؟ کنتراست بالا ، کیفیت بالا ، رنگای واقعی و بدون اقراق ، عدم تاری تصویر M B ، عدم Halo .و ....................... یا اینکه فقط برایتنس والسلاممممممممممممم . که اوونم تو Neo PDP ها حل شده .... دیگه چی ؟
    در مورد گاما هم خدمتتون عرض کنم که (الان دقیق یادم نمیاد ) یه گزینه ای رو باید فعال کنی توو ستینگ تا آپشنه تغییرات گاما رویت شه . ( حداقل توو V20 که اینجوریه )

19. 4 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •