سلام دوستان
کسی نیست ؟
سلام دوستان
کسی نیست ؟
علیک سلام" یعنی مطمئن؟
کمر سیستم زیر بارش خم نمیشه؟
سلام
اگر مشکل خاصی با تنظیمات ندارید میتونید رو کسپر 2014 اعمال کنید البته در مورد لینک سایت کسپر یه سری نکات هست در وقت مناسب خدمت شما عرض میکنم
به نظر من تنظیمات حداکثری در همه بخشها لازم نیست
مثلا من بخش file antivirus رو بر روی کمترین درجه حساسیت میزارم
چون بخشهای دیگر کسپر هم در مواقع نیاز وارد عمل میشن مثل aplication control اگر فایل ناشناخته ای اجرا بشه یا تغییری در برنامه ای صورت بگیره این بخش هم به شما اطلاع میده البته باید بخش اپ کنترل به درستی تنظیم کنید
بخش file antivirus اگر رو حالت حداکثر باشه همه فایلها رو با حداکثر درجه هیوریستک بررسی میکنه و باعث کندی سیستم میشه
اگر تنظیمات بخش خاصی مد نظرتون هست اعلام بفرمایید تا بهتر در موردش صحبت کرد
Last edited by kases; 04-08-2013 at 01:53.
علیک سلام" خب بذارید 2014 پا ب عرصه وجود بذاره بعد تنظیمات بخواید. با موتور زمان کار میکنید؟
بابا ایول![]()
تا حالا هر کسی استفاده کرده میگه سبکتر شده بهتره خودتون نصب کنید
احیانا اگر نصب کرید لطفا تجربیاتتون رو با ما به اشتراک بگذراید
واقعا ممنون بابت راهنماییتون
راستش من کلا همیشه دوست دارم تا سیستمم در بهترین حالت امنیتی باشه ( هرچند هیچ وقت امنیت 100 درصد وجود نداره) ولی خب دیگه
حالا به نظر شما بهترین تنظمیاتی که مدنظرتون هست رو بیزحمت میگین که همون رو اعمال کنیم.تنظمیناتی که بالاترین امنیت رو تامین کنه ولی روی سیستم هم تاثیر زیادی نذاره.مثل همین مورد آخری که فرمودید ( بخش file antivirus رو بر روی کمترین درجه حساسیت )
اگه واقعا امنیت سیستم رو کم نمیکنه باشه منم انجام میدم
به هرحال ممنون میشم بهترین تنظمیات رو بگین که اعکال کنیم تا بهترین امنیت رو داشته باشه سیسیتم
( چند تا سئوال دیگه هست که فعلا همینا رو لطف کنید تا بعدا اونا رو هم میگم)
ممنون
هههههههههه
سلام
آره من همیشه اینطوریم
یعنی به محض ریلیز ورژن جدید برنامه ها ، میگیرم و نصبیش میکنم و استفاده میکنم ، مگه اینکه باگ داشته باشه بخوام برگردم به قبلی
من IM antivirus , Mail Antivirus , Anti Spam , Anti banner , Safe money رو غیرفعال میکنم و درجه web antivirus و file antivirus هم بر روی کم میذارمموشکل هم نداریم
من بیشتر کارم با app ctrl هست
بخش file antivirus که خدمت شما عرض کردم تنظیمات سیستم خودم بود مثال زدم نگفتم این تنظیمات رو اعمال کنید
البته تنظیمات پیشفرض کسپر هم خوبه بین قدرت و کم نکردن سرعت سیستم تناسب وجود داره البته برای امنیت بیشتر باید یه سری تغییرات تو بخشهای مختلف اعمال بشه
سعی میکنم در روزهای اینده تنظیمات مناسب قرار بدم
دقیقا زدی به هدف
منم بیشتر بخشهایی که احتیاج نیست رو غیر فعال میکنم هر موقع احتیاج شد فعال میکنم![]()
باشه ممنون
من همین تنظمیاتی هم که گفتم همینایی بود که دوستان عزیز برای 2012 و 2013 فلیم آموزشی تهیه کرده بودن و از خودم چیزی اعمال نمیکنم:
فقط پس بیزحمت بذارینا ، چون واقعا نیاز هست ( البته اگه نذارین هم من یادآوری میکنم خدمتتون)
دو تا سئوال دیگه:
1- الان من همین تنظمیاتی که لینکاش رو توی یکی دو پست قبلیم دادم ، همونا رو اعمال کردم فقط الان اجازه نمیده برم نت ، یعنی با کسپر رو exit کنم بعد وصل شم وگرنه کانکت میشه ولی هیچی باز نمیکنه و نمیذاره چیزی دانلود شه
2- تنظمیات میربوط به این رو چجوری درست کنم که امتیاز اینم بگیرم؟
ممنون
Last edited by hamidreza2010; 04-08-2013 at 02:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)