تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 468 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام بله من همیشه تنظمیان کسپر رو روی بالانرین درجه قرار میدم.البته توی 2014 خیلی ساده شده.فقط دو تا سئوال:
    1- من از ورژن 2011 تا 2013 تنظیمات زیر رو برای کسپر انجام میدادم: ایجاد قوانین (Rules) برای فایروال کسپرسـکی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و

و

1- حالا همین رو برای 2014 هم انجام بدم دیگه مشکلی پیش نمیاد که؟یا فرقی کرده

2- اصلا توصیه میکنید این قدر روی high بذارم و این همه تنظمیاتش رو بالا بذارم؟ ممنون
    سلام دوستان
    کسی نیست ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مجازی

پيش فرض

سلام نسخه 2014 تست کنید سبکتر شده
    علیک سلام" یعنی مطمئن؟
    کمر سیستم زیر بارش خم نمیشه؟

3. 2 کاربر از .AraMesh. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بله من همیشه تنظمیان کسپر رو روی بالانرین درجه قرار میدم.البته توی 2014 خیلی ساده شده.فقط دو تا سئوال: 1- من از ورژن 2011 تا 2013 تنظیمات زیر رو برای کسپر انجام میدادم: ایجاد قوانین (Rules) برای فایروال کسپرسـکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1- حالا همین رو برای 2014 هم انجام بدم دیگه مشکلی پیش نمیاد که؟یا فرقی نکرده که 2- اصلا توصیه میکنید این قدر روی high بذارم و این همه تنظمیاتش رو بالا بذارم؟ ممنون
    سلام

اگر مشکل خاصی با تنظیمات ندارید میتونید رو کسپر 2014 اعمال کنید البته در مورد لینک سایت کسپر یه سری نکات هست در وقت مناسب خدمت شما عرض میکنم

به نظر من تنظیمات حداکثری در همه بخشها لازم نیست

مثلا من بخش file antivirus رو بر روی کمترین درجه حساسیت میزارم

چون بخشهای دیگر کسپر هم در مواقع نیاز وارد عمل میشن مثل aplication control اگر فایل ناشناخته ای اجرا بشه یا تغییری در برنامه ای صورت بگیره این بخش هم به شما اطلاع میده البته باید بخش اپ کنترل به درستی تنظیم کنید

بخش file antivirus اگر رو حالت حداکثر باشه همه فایلها رو با حداکثر درجه هیوریستک بررسی میکنه و باعث کندی سیستم میشه

اگر تنظیمات بخش خاصی مد نظرتون هست اعلام بفرمایید تا بهتر در موردش صحبت کرد
    Last edited by kases; 04-08-2013 at 01:53.

5. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مجازی

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی نیست ؟
    علیک سلام" خب بذارید 2014 پا ب عرصه وجود بذاره بعد تنظیمات بخواید. با موتور زمان کار میکنید؟
    بابا ایول

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

علیک سلام" یعنی مطمئن؟
    کمر سیستم زیر بارش خم نمیشه؟
    تا حالا هر کسی استفاده کرده میگه سبکتر شده بهتره خودتون نصب کنید

احیانا اگر نصب کرید لطفا تجربیاتتون رو با ما به اشتراک بگذراید

8. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام

اگر مشکل خاصی با تنظیمات ندارید میتونید رو کسپر 2014 اعمال کنید البته در مورد لینک سایت کسپر یه سری نکات هست در وقت مناسب خدمت شما عرض میکنم

به نظر من تنظیمات حداکثری در همه بخشها لازم نیست

من بخش file antivirus رو بر روی کمترین درجه حساسیت میزارم

چون بخشهای دیگر کسپر هم در مواقع نیاز وارد عمل میشن مثل aplication control اگر فایل ناشناخته ای اجرا بشه یا تغییری در برنامه ای صورت بگیره این بخش هم به شما اطلاع میده البته باید بخش اپ کنترل به درستی تنظیم کنید که احیانا اگر فایل ناشناخته ای اجرا شد به شما گزارش بده

بخش file antivirus اگر رو حالت حداکثر باشه همه فایلها رو با حداکثر درجه هیوریستک بررسی میکنه و باعث کندی سیستم میشه

اگر تنظیمات بخش خاصی مد نظرتون هست اعلام بفرمایید تا بهتر در موردش صحبت کرد
    واقعا ممنون بابت راهنماییتون
    راستش من کلا همیشه دوست دارم تا سیستمم در بهترین حالت امنیتی باشه ( هرچند هیچ وقت امنیت 100 درصد وجود نداره) ولی خب دیگه
    حالا به نظر شما بهترین تنظمیاتی که مدنظرتون هست رو بیزحمت میگین که همون رو اعمال کنیم.تنظمیناتی که بالاترین امنیت رو تامین کنه ولی روی سیستم هم تاثیر زیادی نذاره.مثل همین مورد آخری که فرمودید ( بخش file antivirus رو بر روی کمترین درجه حساسیت )
    اگه واقعا امنیت سیستم رو کم نمیکنه باشه منم انجام میدم
    به هرحال ممنون میشم بهترین تنظمیات رو بگین که اعکال کنیم تا بهترین امنیت رو داشته باشه سیسیتم
    ( چند تا سئوال دیگه هست که فعلا همینا رو لطف کنید تا بعدا اونا رو هم میگم)
    ممنون

علیک سلام" خب بذارید 2014 پا ب عرصه وجود بذاره بعد تنظیمات بخواید. با موتور زمان کار میکنید؟
    بابا ایول

هههههههههه
    سلام
    آره من همیشه اینطوریم
    یعنی به محض ریلیز ورژن جدید برنامه ها ، میگیرم و نصبیش میکنم و استفاده میکنم ، مگه اینکه باگ داشته باشه بخوام برگردم به قبلی

10. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

من IM antivirus , Mail Antivirus , Anti Spam , Anti banner , Safe money رو غیرفعال میکنم و درجه web antivirus و file antivirus هم بر روی کم میذارم موشکل هم نداریم
    من بیشتر کارم با app ctrl هست

12. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

واقعا ممنون بابت راهنماییتون
    راستش من کلا همیشه دوست دارم تا سیستمم در بهترین حالت امنیتی باشه ( هرچند هیچ وقت امنیت 100 درصد وجود نداره) ولی خب دیگه
    حالا به نظر شما بهترین تنظمیاتی که مدنظرتون هست رو بیزحمت میگین که همون رو اعمال کنیم.تنظمیناتی که بالاترین امنیت رو تامین کنه ولی روی سیستم هم تاثیر زیادی نذاره.مثل همین مورد آخری که فرمودید ( بخش file antivirus رو بر روی کمترین درجه حساسیت )
    اگه واقعا امنیت سیستم رو کم نمیکنه باشه منم انجام میدم
    به هرحال ممنون میشم بهترین تنظمیات رو بگین که اعکال کنیم تا بهترین امنیت رو داشته باشه سیسیتم
    ( چند تا سئوال دیگه هست که فعلا همینا رو لطف کنید تا بعدا اونا رو هم میگم)
    ممنون

هههههههههه
    سلام
    آره من همیشه اینطوریم
    یعنی به محض ریلیز ورژن جدید برنامه ها ، میگیرم و نصبیش میکنم و استفاده میکنم ، مگه اینکه باگ داشته باشه بخوام برگردم به قبلی
    بخش file antivirus که خدمت شما عرض کردم تنظیمات سیستم خودم بود مثال زدم نگفتم این تنظیمات رو اعمال کنید
    البته تنظیمات پیشفرض کسپر هم خوبه بین قدرت و کم نکردن سرعت سیستم تناسب وجود داره البته برای امنیت بیشتر باید یه سری تغییرات تو بخشهای مختلف اعمال بشه
    سعی میکنم در روزهای اینده تنظیمات مناسب قرار بدم

14. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من IM antivirus , Mail Antivirus , Anti Spam , Anti banner , Safe money رو غیرفعال میکنم و درجه web antivirus و file antivirus هم بر روی کم میذارم موشکل هم نداریم
    من بیشتر کارم با app ctrl هست
    دقیقا زدی به هدف

منم بیشتر بخشهایی که احتیاج نیست رو غیر فعال میکنم هر موقع احتیاج شد فعال میکنم

16. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

بخش file antivirus که خدمت شما عرض کردم تنظیمات سیستم خودم بود مثال زدم نگفتم این تنظیمات رو اعمال کنید
    البته تنظیمات پیشفرض کسپر هم خوبه بین قدرت و کم نکردن سرعت سیستم تناسب وجود داره البته برای امنیت بیشتر باید یه سری تغییرات تو بخشهای مختلف اعمال بشه
    دقیقا زدی به هدف

منم بیشتر بخشهایی که احتیاج نیست رو غیر فعال میکنم هر موقع احتیاج شد فعال میکنم

باشه ممنون
    من همین تنظمیاتی هم که گفتم همینایی بود که دوستان عزیز برای 2012 و 2013 فلیم آموزشی تهیه کرده بودن و از خودم چیزی اعمال نمیکنم:
    فقط پس بیزحمت بذارینا ، چون واقعا نیاز هست ( البته اگه نذارین هم من یادآوری میکنم خدمتتون )

دو تا سئوال دیگه:

1- الان من همین تنظمیاتی که لینکاش رو توی یکی دو پست قبلیم دادم ، همونا رو اعمال کردم فقط الان اجازه نمیده برم نت ، یعنی با کسپر رو exit کنم بعد وصل شم وگرنه کانکت میشه ولی هیچی باز نمیکنه و نمیذاره چیزی دانلود شه

2- تنظمیات میربوط به این رو چجوری درست کنم که امتیاز اینم بگیرم؟

ممنون
    Last edited by hamidreza2010; 04-08-2013 at 02:22.

18. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •