تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 242 از 402 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دوستان عزیز ممنونم که پاسخگو بودید سپــــــــــاس

الان بولگارد روی لپ تاپم نصب هستش فوق العاده سبک هستش فوق العاده کار باهاش راحته و آپدیتاشم در حد زیر 10 مگ هست شاید زیر 5 مگ

اما می خوام حدود 8 لایسنس اورجینال بگیرم موندم بین بولگارد و اف سیکیور

من قبلا تراستپورت - کاسپر - نود - بیت ..... شاید 90% تست کردم اما کمی نظرم روی این 2 مورد جلب شده متاسفانه همه دستگاهام پاکه پاکن که قدرتشونو بسنجم

ممنون می شم اگر کسی این 2 رو تست کرده نتیجه رو بگه

سپـــــــــاس
    هر دو دیتابیس اصلیشون بیت دیفندر هست که قدرت خوبی داره
    انجمن خودمون هم ویروس برای تست قرار میده , صفحات آخر رو بخونید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته حالا که شما میخوایید لایسنس اصلی بخرید بهتره نگاهی هم به امسی سافت بیاندازید که سایت رسمی در ایران داره و قیمت هاش نیز مناسبه
    امسی سافت: دیتابیس بیت دیفندر+دیتابیس امسی سافت+رفتارشناسی+انلاین آرمور فایروال
    یک جشنواره هم دیدم که برای شما که میخوایید تعداد لایسنس بالا بخرید مناسبه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manutd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

حقیقتش دید خوبی نسبت به امسی سافت ندارم . البته این دید ناشی از تست عملی نیست همینطوری هستش

فقط بین این دو آنتی ویروس موندم . آخه کاسپر که من لپ تاپم گیمینگ کمی اذیت می کرد هم هاردو هم نت هم سرعت سیستمو مثل بیت

نورتون که با آپدیتش کمی مشکل داشتم

ترند میکرو که بیخیال

تراستپورت خوب بود

آویرا و اوست و ای وی جی هم که نظری ندارم

==========

این دفعه فوکوس کردم روی بولگارد و اف سیکیور . بزرگوار نظر شما کدامه ممنون می شم با دلیل سپاسسسسسسسسسسسس

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

حقیقتش دید خوبی نسبت به امسی سافت ندارم . البته این دید ناشی از تست عملی نیست همینطوری هستش

فقط بین این دو آنتی ویروس موندم . آخه کاسپر که من لپ تاپم گیمینگ کمی اذیت می کرد هم هاردو هم نت هم سرعت سیستمو مثل بیت

نورتون که با آپدیتش کمی مشکل داشتم

ترند میکرو که بیخیال

تراستپورت خوب بود

آویرا و اوست و ای وی جی هم که نظری ندارم

==========

این دفعه فوکوس کردم روی بولگارد و اف سیکیور . بزرگوار نظر شما کدامه ممنون می شم با دلیل سپاسسسسسسسسسسسس
    اینکه دید خوبی نسبت به امسی سافت ندارین شاید به خاطر اینه که چندان تو ایران معروف نیست ولی این آنتی این چند ساله رشد خیلی خوبی داشته و در جهان جز ضد مخرب های معروف قرار گرفته
    به هر حال تستش خالی از لطف نیست
    در مورد این دو نظر من روی بولگارد هست دلایل هم:
    آنتی ویروس قوی + فایروال خوب+گارد خوب در مقابل ویروس های ناشناخته+سبکی+راحتی کار باهاش و ... هست
    (البته اینها نظر شخصی هستند و ممکنه یکی هم نظرش روی اف سیکیور باشه)

5. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اگر بخواید از 10 به بولگارد - اف سکیور و امسی سافت نمره بدید چند به هر کدام می دید از دید کلی و بررسی کامل ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

اگر بخواید از 10 به بولگارد - اف سکیور و امسی سافت نمره بدید چند به هر کدام می دید از دید کلی و بررسی کامل ؟؟؟
    اگر 10 رو بی نقص ترین آنتی ویروس بدونیم که مطمئناً هیچ سوئیتی همچین نمره ای نمیگیره من به اینها به ترییب:
    امسی سافت:8.5
    بولگارد:8
    اف سیکیور:7.5

(بازم میگم رای من به بولگارد و اف سیکیور یک نظر شخصیه و ممکنه درست نباشه)

8. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

به نظر شما بهترین نمره رو کدام آنتی ویروس از 10 می تونه بگیره ؟

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نمره رو بیخیال مشگلاتشون رو میگم

بولگارد قدرتمنده هوش مصنوعی خوبی داره فایروال خوبی داره ولی سرعت ویروس کشیش خیلی خیلی پایین هست و فرستادن فایل مشکوک به لابراتور ها سخته

ام سی سافت قدرت عالی هوش عالی سبکی خوب کلا انتی ویروسش از 10 9.5 رو میگیره ولی فایروالش شمارو دیوانه و گیج میکنه انقدر سوال میکنه تا خسته بشی

و بد تر از کمودو نمیتونه تشخیص بده چه فایلی سالم هست که سوال نپرسه . و فایروالش از انتیش جدا هست.

11. 5 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ام سی سافت قدرت عالی هوش عالی سبکی خوب کلا انتی ویروسش از 10 9.5 رو میگیره ولی فایروالش شمارو دیوانه و گیج میکنه انقدر سوال میکنه تا خسته بشی

و بد تر از کمودو نمیتونه تشخیص بده چه فایلی سالم هست که سوال نپرسه . و فایروالش از انتیش جدا هست.
    نمره 9.5 از 10 برای امسی سافت جالب بود

در مورد فایروال، این بخش سوالات که میپرسه مربوط به HIPS است که به گفته بسیاری از کارشناسان، قوی ترین HIPS در میان فایروال هایی که این تکنولوژی را دارند (تعدادشون محدوده). خب این تکنولوژی از نظر من برای کاربر های معمولی میتونه آزار دهنده باشه. یه گزینه به نام Learning Mode در فایروال هست که خودش برنامه هارو تایید می کنه و هیچ پرسشی نمیپرسه!

13. 3 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

و بد تر از کمودو نمیتونه تشخیص بده چه فایلی سالم هست که سوال نپرسه
    اگه کسی بپرسه : کومودو نمیتونه تشخیص بده چه فایلی سالم هست احتمالا من این تصاویر را براش میزارم......اتفاقا به نظر من خوبی HIPS این هست که سیستم تشخیص داره که فایلهای امن را تشخیص بده... اینم مثل سایر موارد کامل نیست ولی وجود داره(چی در کجا کامله؟).... اگر این سیستم تشخیص در HIPS نبود و قرار بود برای همه فایلها پیغام داشته باشیم یه مقدار ارزش HIPS کم میشد....

محتوای مخفی: ...امن، با خیال راحت 

اگر قرار باشه تمام فایلهای امن را شناسایی کنه دیگه HIPS یعنی چی و به چه کاری میاد؟
    اگر قرار باشه برای تمام فایلها هم پیغام بده بازم HIPS به درد نمیخوره
    بگذریم از اینکه کنترل دقیقتری را به شما روی سیستمتون میده (بنابراین مخالفینش نمیتونند انتقاد قدرتمندی به اون داشته باشند مگر اینکه بفرمایند من خوشم نمیاد)...برای بعضیها HIPS خوش آیند نیست.... و خیلی ساده میتونم بگم "من" بودنش را به نبودنش ترجیح میدم!

بنابراین دوستانی که آنتی های سایلنت دوست دارند سمت محصولاتی که HIPS دارند نیایند... من بیتدفندر را میپسندم.... فکر میکنم بیشتر از اف-سکیور، و ترندمیکرو و ...هم براش سریال و کی گیر بیاد.

15. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگه کسی بپرسه : کومودو نمیتونه تشخیص بده چه فایلی سالم هست احتمالا من این تصاویر را براش میزارم......اتفاقا به نظر من خوبی HIPS این هست که سیستم تشخیص داره که فایلهای امن را تشخیص بده... اینم مثل سایر موارد کامل نیست ولی وجود داره(چی در کجا کامله؟).... اگر این سیستم تشخیص در HIPS نبود و قرار بود برای همه فایلها پیغام داشته باشیم یه مقدار ارزش HIPS کم میشد....

محتوای مخفی: ...امن، با خیال راحت 

اگر قرار باشه تمام فایلهای امن را شناسایی کنه دیگه HIPS یعنی چی و به چه کاری میاد؟
    اگر قرار باشه برای تمام فایلها هم پیغام بده بازم HIPS به درد نمیخوره
    بگذریم از اینکه کنترل دقیقتری را به شما روی سیستمتون میده (بنابراین مخالفینش نمیتونند انتقاد قدرتمندی به اون داشته باشند مگر اینکه بفرمایند من خوشم نمیاد)...برای بعضیها HIPS خوش آیند نیست.... و خیلی ساده میتونم بگم "من" بودنش را به نبودنش ترجیح میدم!

بنابراین دوستانی که آنتی های سایلنت دوست دارند سمت محصولاتی که HIPS دارند نیایند... من بیتدفندر را میپسندم.... فکر میکنم بیشتر از اف-سکیور، و ترندمیکرو و ...هم براش سریال و کی گیر بیاد.

گفتم دیگه بد تر از کمودو کمودو باز یک فایل سفید داره و هر روز داره بهتر و بهتر میشه ولی انلاین ارمور خیلی از این بابت داغونه

حتی کمودو hips رو میشه غیر فعال کرد ولی انلاین ارمور رو وقتی غیر فعال میکنی باز چندتایی ازت سوال میکنه

17. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •