تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 421 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اگر غریبه هستند در صورت امکان مکان رو ترک کنید
    اگر فامیل هستند مراوده با اون خانواده رو کم کنید
    اگر مجبور به رفت و امد هستید جدا از جمع مشغول دیدن تلویزیون و یا صحبت با کسی دیگر باشید
    ولی
    چون امری شخصی هست نمیشه انتظار داشت شما ارشاد کنید ایشون رو چون معمولا با واکنش تندی مواجه خواهید شد!
    دیشب در مهمانی یکی ازخانم های نامحرم فامیل هنگام احوال پرسی به طرف بنده دست دراز کرد که بنده گفتم معذورم و ایشان ناراحت شدند و حالا نمی دانم چه کنم زیرا بنده کار صحیح را انجام دادم و انتظار ایشان نامعقول بوده است. به راستی تفکرات غربی فمینیسم و برابری زن و مرد چگونه بنیاد فامیل و آشنا در کشور ما را به هم ریخته است. آیا توصیه ای دارید تا اگر دوباره چنین اتفاقی افتاد بنده بتوانم بدون ناراحت کردن شخص مقابل بر مبنای اعتقادات رفتار کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    بخش جنوبی فروم که هوای خنکتری داره...اصولا اونجا پلاسم

پيش فرض

دیشب در مهمانی یکی ازخانم های نامحرم فامیل هنگام احوال پرسی به طرف بنده دست دراز کرد که بنده گفتم معذورم و ایشان ناراحت شدند و حالا نمی دانم چه کنم زیرا بنده کار صحیح را انجام دادم و انتظار ایشان نامعقول بوده است. به راستی تفکرات غربی فمینیسم و برابری زن و مرد چگونه بنیاد فامیل و آشنا در کشور ما را به هم ریخته است. آیا توصیه ای دارید تا اگر دوباره چنین اتفاقی افتاد بنده بتوانم بدون ناراحت کردن شخص مقابل بر مبنای اعتقادات رفتار کنم؟
    بگید عذر میخواهم سرماخوردگی دارم یا ابولا گرفته ام...بدون ناراحتی ازتون جدا میشن.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

این مورد اتفاقا برای خانمها بیشتر اتفاق میفته متاسفانه اقایون میبینند خانومی حجاب داره باز دست دراز میکنند برای دست دادن!
    بهترین کار اینه که دستتون رو روی سینه بگذارید اندکی خم بشید به نشانه احترام (کاری که خانومها هم در قبال مردی که دستش رو برای دست دادن دراز میکنه باید انجام بدن)ایشون هم دستش رو جمع خواهد کرد
    جز این راهی نداره بار بعد ایشون حواسش جمع میشه در برخورد باشما باید چطور برخورد کنه هرچند بعضی ها متاسفانه تکرار میکنند
    جای ناراحتی وجود نداره همونطور که ایشون حق انتخاب داره که حجاب کنه یا نکنه، شما هم حق انتخاب دارید

4. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

با سلام
    وقی کسی میگه در خدمتم ، یا درخدمتتون هستم باید چی بگی ؟
    خدمت از ماست
    یا
    خواهش میکنم، لطف دارید

6. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

شما بنده را ترویج به دروغگویی می کنید؟ فرومایگی نیز حدی دارد. از مدیران خواهش می کنم پست ایشان را حذف کنند و با ایشان برخورد جدی شود.
    چقدر جدی گرفتی قضیه رو . حالا یه دستی به سوی شما دراز شده ، دوس داری دست بده دوس نداری نده .

8. این کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این مورد اتفاقا برای خانمها بیشتر اتفاق میفته متاسفانه اقایون میبینند خانومی حجاب داره باز دست دراز میکنند برای دست دادن!
    راستش دیدم که این موارد توی فامیل زیاد اتفاق میفته . همیشه هم از روی حجاب نمیشه فهمید که اینجور مواقع باید چیکار کرد !!!!!
    مثلا یه دختری هست توی اقوام ، خیلی سنگین و نجیب . ولی گاهی با پسر های فامیل دست میده . وقتی میخوای ازش خداحافظی کنی نمیدونی دستتو دراز کنی یا نه !!!
    توی کشور ما زیاد عرف نیست دست دادن خانم ها به آقایون. . . . پس اگه دستتون رو دراز نکنید مشکلی پیش نمیاد .
    راه حل دیگه ای که هست اینه که موقع خداحافظی یا سلام کردن دست هاتون رو ببرید پشت کمرتون . تجربه کردم و دیدم که تا حد زیادی از دراز شدن دست به سمت شما جلوگیری می کنه .
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    به نظر من کلید این ماجرا دست آقایونه :
    زمانی که واسه سفر به خارج زبان میخوندم ، استادم بهم گفت دقت کن توی خارج عرف اینه که اگه خانومی اول دستشو دراز نکنه ، آقایون نباید بهش دست بدن و این برای احترام به خانم ها است . . پس اگه آقایی توی ایران این مسئله رو رعایت نکنه ، حقشه که دستش دراز بمونه !!
    Last edited by PLAΨMID; 19-10-2014 at 20:00.

10. 5 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

راستش دیدم که این موارد توی فامیل زیاد اتفاق میفته . همیشه هم از روی حجاب نمیشه فهمید که اینجور مواقع باید چیکار کرد !!!!!
    مثلا یه دختری هست توی اقوام ، خیلی سنگین و نجیب . ولی گاهی با پسر های فامیل دست میده . وقتی میخوای ازش خداحافظی کنی نمیدونی دستتو دراز کنی یا نه !!!
    توی کشور ما زیاد عرف نیست دست دادن خانم ها به آقایون. . . . پس اگه دستتون رو دراز نکنید مشکلی پیش نمیاد .
    راه حل دیگه ای که هست اینه که موقع خداحافظی یا سلام کردن دست هاتون رو ببرید پشت کمرتون . تجربه کردم و دیدم که تا حد زیادی از دراز شدن دست به سمت شما جلوگیری می کنه .
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    به نظر من کلید این ماجرا دست آقایونه :
    زمانی که واسه سفر به خارج زبان میخوندم ، استادم بهم گفت دقت کن توی خارج عرف اینه که اگه خانومی اول دستشو دراز نکنه ، آقایون نباید بهش دست بدن و این برای احترام به خانم ها است . . پس اگه آقایی توی ایران این مسئله رو رعایت نکنه ، حقشه که دستش دراز بمونه !!
    یه راه دیگه یادتون رفت که بگید من میگم
    راهش اینه که 2تادستاتونو قطع کنین تاهیچ کسی باهاتون دست نده تاتایپیکوبهم نریزید.(شوخی)
    ولی درکل دست دادن دوطرف مخالف کاره بدی نیست اگه دیگه طرف منظور بدی نداشته باشه ازدست دادن
    مثلا یه فرد خارجی که بازنا دست میده کاره بدی نیست عادت شده اصلا هم بد نمیدونن جامعشون داره به خوبی میگذره واصلا توفکر این نیست که دست دادم بااون زن یام..چ یاغیره همه دارن کاره خودشونو میکنن چجوری عادت کردیم مردبامرد دست میده اینم همینه فرقی نمیکنه ولی یه ایرانی جنبه نداره حالافکرکرده دست دادن بازنا کاره خیلی بد یامهمی کرده یافکرمیکنن طرف روش نظرنداره مگه ایرانی سادیسم داره؟ یا فرشته زمینیه؟یعنی انقدرپاکه که بایک دست دادن گناه کنه؟ حالا شب نخوابیده که چرادست دادم یاندادم بااون زن من خودم وجامعه رومیگما
    درضمن دوست عزیز هم گفت یه زن برادست دادن دست درازکرد دست بده نه این که یه مرد اول دست درازکنه

12. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه راه دیگه یادتون رفت که بگید من میگم
    راهش اینه که 2تادستاتونو قطع کنین تاهیچ کسی باهاتون دست نده تاتایپیکوبهم نریزید.(شوخی)
    ولی درکل دست دادن دوطرف مخالف کاره بدی نیست اگه دیگه طرف منظور بدی نداشته باشه ازدست دادن
    مثلا یه فرد خارجی که بازنا دست میده کاره بدی نیست عادت شده اصلا هم بد نمیدونن جامعشون داره به خوبی میگذره واصلا توفکر این نیست که دست دادم بااون زن یام..چ یاغیره همه دارن کاره خودشونو میکنن چجوری عادت کردیم مردبامرد دست میده اینم همینه فرقی نمیکنه ولی یه ایرانی جنبه نداره حالافکرکرده دست دادن بازنا کاره خیلی بد یامهمی کرده یافکرمیکنن طرف روش نظرنداره مگه ایرانی سادیسم داره؟ یا فرشته زمینیه؟یعنی انقدرپاکه که بایک دست دادن گناه کنه؟ حالا شب نخوابیده که چرادست دادم یاندادم بااون زن من خودم وجامعه رومیگما
    درضمن دوست عزیز هم گفت یه زن برادست دادن دست درازکرد دست بده نه این که یه مرد اول دست درازکنه
    من به کسی برچسب نمیزنم .ممکنه کسانی باشن که دوست نداشته باشن این کار رو انجام بدن (به هر علتی ) . باید به نظرشون احترام گذاشت . . .
    ضمنا من خیلی کلی عرض کردم . زیاد زن و مردش فرقی نداره . گاهی بوده که یه پسر میخواسته باهام دست بده ، ولی از یارو بدم میومده و نخواستم باهاش دست بدم( با اینکه خودم پسر هستم) .
    Last edited by PLAΨMID; 19-10-2014 at 21:16.

14. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    تو دانشگاه با خیلی از دخترا تو دانشگاه دوست معمولی هستم و از این نظر مشکلی ندارم!!! سوالم اینه اگه کسی تو محوطه دانشگاه ببینم ازش خوشم بیاد چطوری بیاد رفتار کنم؟!؟! آخه محیط دانشگاه بسته است (حالا هرچقدر هم که میخواد بزرگ باشه) و خیلی از دخترا نمیخوان که تو دانشگاه با کسی ارتباط برقرار کنن (اینو چند باری از همین دوستام شنیدم)! چند باری هم دیدم که یه پسری حالا به هر طریقی پیشنهاد داده و دختر جواب رد داده خود این موضوع بعدا برای پسره تبدیل به مشکل شده و تو کل دانشکده پیچیده که فلانی به دختره پیشنهاد داده و دختره ضایعش کرده! چند باری این مدل بچه بازی هارو به چشم دیدم و سر همین بچه بازی ها خیلی ها به مشکل خوردن!!! یعنی به حدی که بعضی وقت ها شک میکنم اینایی که دارم میبینم کم کم 20 سال سن دارن!!!

16. این کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    تو دانشگاه با خیلی از دخترا تو دانشگاه دوست معمولی هستم و از این نظر مشکلی ندارم!!! سوالم اینه اگه کسی تو محوطه دانشگاه ببینم ازش خوشم بیاد چطوری بیاد رفتار کنم؟!؟! آخه محیط دانشگاه بسته است (حالا هرچقدر هم که میخواد بزرگ باشه) و خیلی از دخترا نمیخوان که تو دانشگاه با کسی ارتباط برقرار کنن (اینو چند باری از همین دوستام شنیدم)! چند باری هم دیدم که یه پسری حالا به هر طریقی پیشنهاد داده و دختر جواب رد داده خود این موضوع بعدا برای پسره تبدیل به مشکل شده و تو کل دانشکده پیچیده که فلانی به دختره پیشنهاد داده و دختره ضایعش کرده! چند باری این مدل بچه بازی هارو به چشم دیدم و سر همین بچه بازی ها خیلی ها به مشکل خوردن!!! یعنی به حدی که بعضی وقت ها شک میکنم اینایی که دارم میبینم کم کم 20 سال سن دارن!!!
    درود.
    علت اینکه خیلی از دخترا در دانشگاه به پسرای هم ورودی شون جواب رد میدن به خاطر بچه بازی نیست !

دختر در سن 20 تا 21 اصلا قابل قیاس با پسر تو این سن نیست. (یا حتی چند سال بالاتر)

پسر هنوز تو فاز رفیق بازی و دور هم بگیم و بخندیم و... هست ولی دختری در این سن حتی آمادگی ازدواج کردن رو هم داره.
    اونوقت به چه علتی باید به پیشنهاد مثلا جدی یک پسر دانشجو که نه کار درست و حسابی داره نه توانایی مسئولیت پذیری رو داره، جواب مثبت بده در خور تامل هست.
    مگر اینکه دختره هم اهل دوستی و رفاقت باشه که اونموقع به اشتراکات خودش و طرف مقابل برای رابطه دوستی نگاه میکنه.

البته اینی که میگم در مورد همه صدق نمیکنه ولی غالب کشور ما فعلا همین هست.

18. 13 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •