اطلاعات غلط منتشر نکنید .
اطلاعات غلط منتشر نکنید .
سلام
من یه خونه 62 متری در طبقه 4(آخرین طبقه) در مشهد دارم با یه پکیج بوتان 324i الان می خوام رادیاتور بذارم
پذیرایی تقریبا 30 متر با آشپزخونه
2 تا اتاق 9 متری
در نظرم هست که رادیاتور پنلی اط شرکت لوکس پن بگیرم
2 تا 1.2 برای پذیرایی
2تا 80 هم برای اتاق ها
بنا بر کاتالوگ ظرفیت 1.2 برابر 1922
ظرفیت 80 برابر 1281
لطفا در مورد خود شرکت لوکس پن و جنسش و کیفیتش راهنمایی کنید
ضمنا ابعاد انتخاب شده مناسب هست؟
یخ نزنیم زمستون؟
سلام دوست عزیز
والترو پکیج خوبی هست مونتاژ چین اما با قطعات با کیفیت بالا
فن بدون صدا و شیر گاز سیت ایتالیا که بهترین شیر گاز
و با مصرف انرژی کم
و برچسب انرژی B
دوست عزیز اطلاعات میدی با دلیل و مدرک بگو لطفا
توان حرارتی بوتان ILPrimo === ک 157 کیلو کالری در دلتا تی 60 درجه
و رادیاتور پنلی یک متری === میانگین 2110 کیلو کالری در دلتا تی 60 درجه میباشد ( البته رادیاتور های پنلی با بازدهی کمی پاین تر داریم و رادیاتور پنلی با بازدهی بالاتر با تکنولوژی جدید تر داریم که مارک جنرال والترو زده 1 متری بازده 2350 کیلو کالری )
حالا مقایسه :
15=157/2350 که یک متری میشود تقریبا معادل 15 پره بوتان
قیمت بوتان 397500=15*26500
قیمت پنلی مارک جنرال والترو که من دارم === 1متری === تقریا 370000
البته پنلی 270000 تومانی هم هست پنلی ترکیه ای والترو 440000 تومانی هم هست
امیدوارم بدردتون بخوره
سلام
من طبق راهنمایی دوستان پکیج بوتان اپتیما رو خریدم و امیدوارم خوب از اب در بیاد
حالا دوستان چه مدل رادیاتور رو پیشنهاد میکنن و دلیل خوب بودنش رو هم توضیح بدید
ممنون
سلام به دوستان
ما به تازگی به آپارتمان جدیدی نقل مکان کرده ایم که از سیستم پکیج در گرمایش آن استفاده شده
برند این پیکج هم ایران رادیاتور است. متاسفانه صدای این پکیج خیلی زیاده از دوستان درخواست دارم راهی برای حل این مشکل اگه وجود داره من را راهنمایی کنند. صدا در شب واقعا آزار دهنده است![]()
سلام
صدا اگر از فن باشه میشه با سرویس کردن و یا تعویض فن صدا را کم کرد
اگر موقع احتراق صدا میده باید فاصله جرقه زن تنظیم بشه و یا فشار گاز
میگم بهترین پکیج الان تو ایرانیا کدومه؟ که خدمات پس از فروشش از همه بهتر باشه و اگه 7 8 سال بعد یک قطعه ای خواستیم گیرمون بیاد؟!!!
با سلام
خدمت همه کاربران سایت اساتید عزیز
من سوالاتی در خصوص خرید پکیج و رادیاتور دارم که با توجه به اینکه صفحات زیادی از این مبحــ رو خوندم پاسخ جامعی برای آنها پیدا نکردم از استاتید سپسا گزار خواهم بود اگر پاسخهای خود را به همراه توضیحات و دلالیل پیشنهاد اعلام بفرمانید . لطفا پایخ تبلیغاتی ندهید زیرا اگر توضیحی برای آن نباشد عملا بی ارزش است
شرایط خانه :
130 متر ،
دارای 3 اتاق خواب مجموعا محل نصب رادیاتور ( با احتساب پره ای حمام )
طبقه چهارم و آخر تک واحدی در شمال کرج ( فکر میکنم سرد تر از نقاط مرکزی کرج بشه )
محل نصب پکیج در اشپزخانه است و خانه دارای دوجداره سمت حال و پذیرایی ودر و پنجره های عادی در سمت اتاق خواب هاست
حالا میخوام این خونه رو برای خودم تجهیز کنم و ساکن بشم
1- چه مارک و توان گرمایشی پکیج توصیه میکنید ( خانهای که در حال حاظر ساکن هستم را فرولی دیواتک 24 قرار داده ام و حدود دو سال است که کار میکند و راضی هستم ) اما آیا این مدل دارای خدمات پشتیبانی وتامین قطعات مناسبی هست ؟ چون تا بحال با این مدل به مشکل نخوردم و نمیدونم بعد از اتمام گارانیت چقدر خدمات پس از فروش دارند
با توجه به این مولفه ها بفرمائید : میزان صدای تولیدی پکیج در زمان کارکرد مشعل و یا پمپ به تنهایی ، میزبان آلودگی ، نحوه مکش و تخلیه هوا و دود ( دودکش دوجداره کواکسیال ) ، لوازم و قطعات
من 4 برند رو دیدم در این پست ها بیشتر صحبت شده و از مثلا فرولی زیاد صحبتی به عمل نیامده ( بوتان ،ایران ردایت و استاتیس و البته آریستون هم بوده که گویا پشتیبانی زیادی نداره و مدلهاش هم کم هست توی بازار
آیا دودکشهای کواکسیال ( دوجداره لازمه تا پشت بام بصورت یک تکه کشیده شود و یا اینکه کا که طبقه چهارم هستم و قاعدتا مسافت دودکش کم است آیا اصلا عملا فقط زدن آن به خروجی دودکش آشپزخانه عملکرد مکش هوای تازه را انجام میدهد ؟
در خصوص رادیاتور شما پیشنهاد میکنید چه نوع رادیاتوری تهیه شود و چه برندی ؟ پنلی یا پره ای آلومنیوم ؟ پنلی مثلا Ferroli یا Kermi یا به بند دیگه و به چه دلیل ؟ مطالبی در خصوص برتی پنلی ها به پره ای ها خوندم اما مولفه های خاصی برای انتخاب نوع رادایتور پنلی بیان نشده
دیدم توی سایت فرولی فقط یک مدل داره که جلوش تورفتگی برآمدگی داره اما از طرفی برندی مثل کرمی هم مسطح کامل داره و هم رنگهای مختلف آیا این مدلها ( رنگی و مسطح ) در بازا هست و آیا در نهایت مقدار هزینه تمام شده برای گرم کردن این واحد با مقدار کیلیو کالری مشخص با پنلی بیشتر میشه و یا پره ای ؟ چون شوفاژکار کرج برام حساب کرد پنلی فرولی ( 3*1متری ، 2*80 سانیت و 1 60 یانتی برای اتاق کوچک ارزانتر از معدل حرارتی پره ای تمام شد )
در خصوص سختی گیر ایا مدل مقناطیسی وقاعا عملکرد داره و ایا برند خاصی توصیه میشه و آیا دارای عمر و یا نگهداری خاصی هست ( چون مدلهای شیمیایی به نظر میرسه برای پوست زیاد مناسب نیست و از طرفی هزینه فیلترش هم هست که باید هر چند وقت ؟ عوض بشه ! )
در خصوص شیر رادیاتور پیشنهاد میکیند ترموستاتی بگیریم و یا عادی ( البته که ترموستاتی در توئری ایده آل تر و بهتره اما این دوستمون میگفت زود جرم میگیرن و عملا کارائیشون رو از دست میدن ) چه برند و چه مارکی برای شیر چه ساده و چه ترموستاتی توصیه میشه ؟
محل نصب رادیاتور ها ( دوتایی که در هال خانه سمت پنجره ها هستند در زاویه 90 درجه با پنجره هست ( زیر پنجره نیست و در دیوار کنار پنجره است ایا درست است که جهات را تغییر بدهم و آنها را زیر پنجره بیاورم ؟ از طرفی پنرجه ها باید پرده بخورد و رادیاتور پشت پرده می رود
من یک تجربه ای هم دارم در خانه مادری یک دستگاه که حدود 115 متر بتنی بدون پنجره دوجداره است پکیج الکسیا ( از نر طاهری دقیقا شبیه مدل 24ff جدید ایران رادایتور رادیاتور هست و البته برند پکیج ایران رادیاتوره که 5 یا 6 سال هست نصبه ) توی دو سال اخیر خیلی مشکلات برای ما درست کرده و هر کسی هم اومده گفته بهتره عوض کنید ( این چه مدل خدمات پس از فروشی هست ؟ ) مشکلش هم این بوده که بدون شوفاژ اب رو گرم نمیکرده و بعد از برداشتن و نصب مجددش هم انگار دود رو نمیتونه مکش داشته باشه و پس میزنه و باعث مشکل شده
نظر شما چی هست عوض کنیم و یا راهکاری برای بررسی دقیتر مشکل هست ؟
ایا عوض کنیم با رادایتور های قدیمی فولادی پره عریض ( از بقل ) مشکلی ندارند ؟ چون گویا تعمیرکار گفته بوده اگر بخواهید عوض کنید باید رادیاتو رها رو هم عوض کنید !
ببخشید خیلی طولانی شده و سپاسگزارم که استاید نظرات تخصیصی و کاربران تجربه های شخصی خودشون رو در خصوص موارد مطرح شده بیان کنند
سوالات من خیلی تکمیلی شد و فکر کنم پاسخ درست و فنی به اون بتونه به عنوان مرج در پست اول تاپیک برای رسیدن به پاسخ همه دوستان کمک کنه اگر اساتید با صحه صد و حوصله پاسخ بدهند
ارادتمند
یکی از بزرگترین مشکلات ایران رادیاتور همین صداشه که با سرویس و تعویض هم حل نمیشه .
مورد داشتیم که صاحب خونه ، دستگاه ایران رادیاتور مستاجری که در واحد بغل بوده را به خاطر صداش کلا عوض کرده !!!
Last edited by تپل; 14-10-2014 at 15:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)