تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 1849 اولاول ... 1421922322382392402412422432442452462522923427421242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستانی که از های وب سرویس دارن میشه یه تست پینگ از ip 8.8.8.8 و 4.2.2.4 برام بزارید؟
    پینگ این شرکت معمولا رو چه رنجی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سوالی خدمتتون داشتم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنده ای که در شهرستان هستم( سمنان ) , آیا استفاده از نت وایرلس ( دریافت از آنتن Outdoor ) , به جای Adsl روی خط تلفن , وضعیت پینگ تایم و کیفیت اینترنت رو بهبود میبخشه ؟ اگر بله , در چه حدی ؟

بنده چون کارم کانفیگ سرور گیمه و خودم هم پلیرم

پینگ اروپا خیلی برام مهمه ! متاسفانه پینگ خارجم با نت های وب دائم تغییر میکنه و اصلا ثابت نیست روز و شبش یکی نیست در بهترین حالت که نصف شب ساعت 3 باشه 160 و روزا 260 میلی ثانیه است

که به نظر خودم ترافیک در مرکز مخابراتی زیاده اگر امکان داره یوزرمو چک کنید یا اگر امکانش باشه در بهبود وضعیت اینترنت بنده اقدام کنید ؟

یک سوال هم در آخر داشتم , شاید سوال دیگران هم باشه , تعرفه آنتن ها outdoor با فرکانس مختلف مورد تایید خود های وب رو میتونید ذکر کنید ؟

یوزر : 1242040 به نام همتی

با تشکر از شما
    سلام دوست عزیز
    راستش بنده از طعرفه ها و وضعیت وایرلس دقیقا اطلاعی ندارم،برا همین اگه اجازه بدید نظری ندم راجع به این موضوع
    در رابطه با وضعیت الانتون بنده پیگیری می کنم و باهاتون تماس می گیرم،و اگه تمایل داشته باشید وصل می کنم به بخش وایرلس تا بهتر بتونن راهنماییتون کنن

3. 2 کاربر از tahaafshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jackalag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    راستش بنده از طعرفه ها و وضعیت وایرلس دقیقا اطلاعی ندارم،برا همین اگه اجازه بدید نظری ندم راجع به این موضوع
    در رابطه با وضعیت الانتون بنده پیگیری می کنم و باهاتون تماس می گیرم،و اگه تمایل داشته باشید وصل می کنم به بخش وایرلس تا بهتر بتونن راهنماییتون کنن
    ممنون خیلی لطف می کنید فیکس شدن کامل وضعیت عمومی پینگ تایم ها تاریخه مشخصی نداره عزیز ؟

5. این کاربر از jackalag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

ممنون خیلی لطف می کنید فیکس شدن کامل وضعیت عمومی پینگ تایم ها تاریخه مشخصی نداره عزیز ؟
    جناب همتی باهاتون تماس گرفتم اما جواب ندادید!!

ولی دوستان شما که میگید پینگ مشکل داره واقعا اینطوری نیست!!
    چون اگه مشکل کلی بود خبرش تو شرکت می پیچید،شاید باورتون نشه اما هیچ گزارشی مبنی بر خراب بودن وضعیت پینگ گزارش نشده!

7. این کاربر از tahaafshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

9. این کاربر از slash2244 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پریروز مشکلی نبود و خوب بود اما امروز سرعتم به شدت افت کرده ...

داره خودمونی میشه jackalag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

جناب همتی باهاتون تماس گرفتم اما جواب ندادید!!

چون اگه مشکل کلی بود خبرش تو شرکت می پیچید،شاید باورتون نشه اما هیچ گزارشی مبنی بر خراب بودن وضعیت پینگ گزارش نشده!
    شرمنده به خاطر شیفت کاری غرق خواب بودم الانم تا 9 صبح باید بیدار باشم

بنده از بابت پینگ تنها مشکلم اینه که منطقه ای که هستم پینگ بیشتر موقع روی 280 است و زمانی که ترافیک در ساعت نصفه شب کم میشه به 180 تا 160 میرسه فقط میخواستم علت این امر رو بدونم چیه ؟ قابل حل است یا خیر ؟

والا یه زمانی ما شاتل داشتیم زنگ میزدیم میگفتن پینگ 500 با خارج خوبه , ولی کسی که گیمره و کارش سرور مجازی هست , مستقیم به پینگ مربوطه , این نوسانات واقعا اذیت میکنه , ولی شکر خدا Packet loss ندارم و SNR خط هم 31 در حد عالیه

حالا اگر فکر میکنید نیاز به تلفن است و قابل پیگیریه بنده خودم باهاتون تماس بگیریم یا ساعتی نزدیک به ظهر بگید که من اون موقع اوکی باشم

ولی اگر از همکاراتون بتونید قیمت آنتن outdoor رو بپرسید اینجا ذکر کنید ممنون میشم بازم تشکر

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خوب همین دیگه دوست عزیز!! مشکل اصلی دقیقا همینه. وقتی افزایش 150-200 ms ایه پینگ تایم توی یه شرکت مشکل حساب نمی شه باید فاتحه کیفیت نت و اینکه کسی به فکر درست شدنش باشه رو خوند. گرامی پینگ تایم های وب از ماه آبان که من سرویس رو گرفتم تا اواسط اسفند حتی یه روز هم من ندیدم بالای 120 باشه با اروپا. به این می گن کیفیت. ولی الان دقیقا ۱-۲ ماهه به طور میانگین پینگ 250 ه. تازه اگه مشکل نوسان پینگ با شبکه داخلی نباشه که معمولا بین ساعات 11 تا 6 غروب هست و باعث می شه تا 350 هم بره پینگ. در ضمن شما با آی ای مثل 4.2.2.4 کافیه یه trace route بگیری می بینی که دیتا پس از خارج شدن از شبکه داخلی فقط تایم اوت می ده!! این یعنی افت شدید کیفیت. برای همینم هست که سرعت دانلود با سرورهای خارجی خیلی تفاوت داره با سرورهای داخلی. متاسفم واقعا که اصلا اینا توی یه شرکتی که اون کیفیت عالی رو ارائه می داد مشکل حساب نمی شه! این حرف شما نشان دهنده اینه که متاسفانه مسئولان فنی اون شرکت کوچیک ترین درکی از مقوله کیفیت شبکه ندارن.
    Last edited by Aryaeiboy; 21-07-2013 at 09:51.

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

البته وقتی 8 مگ بسته بشه به هیچ هنوان نمیشه 1 مگ رو گرفت (حتی اگر نوین هم ایرادی نداشته باشه)
    چون خطی که روی 8 مگ بسته میشه برای ارسال د و دریافت دیتا های دیگه ای حدود 0.3 مگ هم برای خودش جا نگه میداره
    ولی با خط 8 م میشه تا حدود 960-970 دانلود کرد که نوین این سرعت رو میده
    رفیق من شما تست کردی که می گی؟!
    اینجوری نیست متاسفانه با سرور داخلی گهگاهی شاید ولی با سرور خارجی اینه وضعیت:

دینامیت مثلا ۸ مگ!

اینم تازه با داخل:

با idm البته سرعت با ۱۶ تا کانکشن با سرورهای داخلی میانگین ۸۰۰ کیلوبایت هست. توی ایران متاسفانه فقط idm ملاکه! در صورتی که اصلا اینجوری نیست. سرعت تک کانکشنه که سرعت و قدرت و ثبات خط رو نشون می ده نه idm ی که لینک شما رو ۱۶ قسمت می کنه و در واقع انگار دارید ۱۶ تا لینک همزمان دانلود می کنید! در ضمن مگه همیشه دانلودها با idm ه؟ مثلا بازی fifa 13 رو فقط با برنامه origin که برای خود ea هست باید دانلود کنی. بنده یه بار پاک شد بازیم مجبور شدم دوباره ماه پیش با origin دالنود کنم نهایت سرعتی که می داد سرویس مثلا ۸ مگ دینامیت 150 کیلوبایت بود!!
    Last edited by Aryaeiboy; 21-07-2013 at 10:09.

14. 2 کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

رفیق من شما تست کردی که می گی؟!
    اینجوری نیست متاسفانه با سرور داخلی گهگاهی شاید ولی با سرور خارجی اینه وضعیت:

دینامیت مثلا ۸ مگ!
    اینم که اوضاش خرابــــــــــــــه.........
    روزی چند ساعت اینطوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •