دوستانی که از های وب سرویس دارن میشه یه تست پینگ از ip 8.8.8.8 و 4.2.2.4 برام بزارید؟
پینگ این شرکت معمولا رو چه رنجی هست؟
دوستانی که از های وب سرویس دارن میشه یه تست پینگ از ip 8.8.8.8 و 4.2.2.4 برام بزارید؟
پینگ این شرکت معمولا رو چه رنجی هست؟
سلام دوست عزیز
راستش بنده از طعرفه ها و وضعیت وایرلس دقیقا اطلاعی ندارم،برا همین اگه اجازه بدید نظری ندم راجع به این موضوع
در رابطه با وضعیت الانتون بنده پیگیری می کنم و باهاتون تماس می گیرم،و اگه تمایل داشته باشید وصل می کنم به بخش وایرلس تا بهتر بتونن راهنماییتون کنن
ممنون خیلی لطف می کنید فیکس شدن کامل وضعیت عمومی پینگ تایم ها تاریخه مشخصی نداره عزیز ؟
جناب همتی باهاتون تماس گرفتم اما جواب ندادید!!
ولی دوستان شما که میگید پینگ مشکل داره واقعا اینطوری نیست!!
چون اگه مشکل کلی بود خبرش تو شرکت می پیچید،شاید باورتون نشه اما هیچ گزارشی مبنی بر خراب بودن وضعیت پینگ گزارش نشده!
پریروز مشکلی نبود و خوب بود اما امروز سرعتم به شدت افت کرده ...![]()
شرمنده به خاطر شیفت کاری غرق خواب بودمالانم تا 9 صبح باید بیدار باشم
بنده از بابت پینگ تنها مشکلم اینه که منطقه ای که هستم پینگ بیشتر موقع روی 280 است و زمانی که ترافیک در ساعت نصفه شب کم میشه به 180 تا 160 میرسه فقط میخواستم علت این امر رو بدونم چیه ؟ قابل حل است یا خیر ؟
والا یه زمانی ما شاتل داشتیم زنگ میزدیم میگفتن پینگ 500 با خارج خوبه , ولی کسی که گیمره و کارش سرور مجازی هست , مستقیم به پینگ مربوطه , این نوسانات واقعا اذیت میکنه , ولی شکر خدا Packet loss ندارم و SNR خط هم 31 در حد عالیه
حالا اگر فکر میکنید نیاز به تلفن است و قابل پیگیریه بنده خودم باهاتون تماس بگیریم یا ساعتی نزدیک به ظهر بگید که من اون موقع اوکی باشم
ولی اگر از همکاراتون بتونید قیمت آنتن outdoor رو بپرسید اینجا ذکر کنید ممنون میشم بازم تشکر
خوب همین دیگه دوست عزیز!! مشکل اصلی دقیقا همینه. وقتی افزایش 150-200 ms ایه پینگ تایم توی یه شرکت مشکل حساب نمی شه باید فاتحه کیفیت نت و اینکه کسی به فکر درست شدنش باشه رو خوند. گرامی پینگ تایم های وب از ماه آبان که من سرویس رو گرفتم تا اواسط اسفند حتی یه روز هم من ندیدم بالای 120 باشه با اروپا. به این می گن کیفیت. ولی الان دقیقا ۱-۲ ماهه به طور میانگین پینگ 250 ه. تازه اگه مشکل نوسان پینگ با شبکه داخلی نباشه که معمولا بین ساعات 11 تا 6 غروب هست و باعث می شه تا 350 هم بره پینگ. در ضمن شما با آی ای مثل 4.2.2.4 کافیه یه trace route بگیری می بینی که دیتا پس از خارج شدن از شبکه داخلی فقط تایم اوت می ده!! این یعنی افت شدید کیفیت. برای همینم هست که سرعت دانلود با سرورهای خارجی خیلی تفاوت داره با سرورهای داخلی. متاسفم واقعا که اصلا اینا توی یه شرکتی که اون کیفیت عالی رو ارائه می داد مشکل حساب نمی شه! این حرف شما نشان دهنده اینه که متاسفانه مسئولان فنی اون شرکت کوچیک ترین درکی از مقوله کیفیت شبکه ندارن.
Last edited by Aryaeiboy; 21-07-2013 at 09:51.
رفیق من شما تست کردی که می گی؟!
اینجوری نیست متاسفانه با سرور داخلی گهگاهی شاید ولی با سرور خارجی اینه وضعیت:
دینامیت مثلا ۸ مگ!
اینم تازه با داخل:
با idm البته سرعت با ۱۶ تا کانکشن با سرورهای داخلی میانگین ۸۰۰ کیلوبایت هست. توی ایران متاسفانه فقط idm ملاکه! در صورتی که اصلا اینجوری نیست. سرعت تک کانکشنه که سرعت و قدرت و ثبات خط رو نشون می ده نه idm ی که لینک شما رو ۱۶ قسمت می کنه و در واقع انگار دارید ۱۶ تا لینک همزمان دانلود می کنید! در ضمن مگه همیشه دانلودها با idm ه؟ مثلا بازی fifa 13 رو فقط با برنامه origin که برای خود ea هست باید دانلود کنی. بنده یه بار پاک شد بازیم مجبور شدم دوباره ماه پیش با origin دالنود کنم نهایت سرعتی که می داد سرویس مثلا ۸ مگ دینامیت 150 کیلوبایت بود!!
Last edited by Aryaeiboy; 21-07-2013 at 10:09.
اینم که اوضاش خرابــــــــــــــه.........
روزی چند ساعت اینطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)